forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA Euro 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by DODSFERD

Točno mi dođe žao Engleza kako godinama ispadaju ovako rano dok neke druge nesimpatične momčadi često odu daleko, ali takav je nogomet.
Moram se ispričati Islanđanima jer sam neki dan rekao da oni ne mogu pobijediti ozbiljniju momčad u nokaut fazi.

Englezi više nisu neka ozbiljna momčad.

Da budem iskren, ne sjećam se ni kad su bili. Zaista, osim 1966., kada su oni zadnji put napravili nešto ozbiljno u reprezentativnom nogometu?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2016 : 23:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Sad nam malo i grupa gubi na težini.
Treća repka nam se nije progurala dalje, a mi slavodobitnici uz ex nešto prvake otišli na ljetovanje nakon prve ispadajuće utakmice.
Ispada da nam skupina i nije baš bila najmoćnija na ovom prvenstvu.

ma skupina je ispala smiješna

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Island je u nasoj grupi u kvalifikacijama za svjetsko😆😱😁

Edited by - Dermentor on 27/06/2016 23:03:04
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvo crno žaljenje Engleza, odigrali su užasnu utakmicu, poštenu šansu nisu mogli da naprave, sve samo kruže okolo, dok su Islanđani odigrali sigurno, muški, opasno po gol, sasvim zasluženo su prošli dalje.
Oduševili su me Islanđani, prava muška ekipa, koja izvlači od sebe maksimum, umeju i da povežu čak igru, u odbrani su maestralni, ali ne igraju uopšte bunker već prate momci odlično igraju, gledaju tačno gde je lopta i sve opasnosti skidaju direktno u duelu, a ne pokrivanjem prostora kao neke druge bunkeraške ekipe koje pokrivaju prostor i parkiraju autobus ispred gola.Zato mogu i brzo da izvedu tranziciju iz odbrane u napad iako nemaju do te mere brze igrače, jednostano seku puno lopti, fenomenalni su u duel igri, odlično se i grade, pravi kršni momci, ma prava muška ekipa.Odlični su im i navijači, fer i korektno navijanje, ali glasno i specifično, nisu neke sisice i šminkeri poput Iraca, Velšana i ostalih kuraca i palaca.Na kraju kada su prošli, nigde ne vidiš na tribinama patetična uplakana lica već samo široki osmesi, ponosan narod, to su pravi potomci Vikinga.I za razliku od ostalih Skandinavaca, u reprezentaciji su im sve sami autentično Islanđani, zaista za svaki respekt i svaka čast.No, takvi su oni i kao narod uopšte, ne uklapaju se ni u kakve klišee i zamke globalizacije, iskazuju stav prema svemu što im se ne sviđa, ma imaju moje simpatije apsolutno.
Šteta što idu na dfomaćina u četvrtfinalu, to je već nepremostiva prepreka, ali ko zna, još veća čuda su moguća, mada zaista teško.

Što se tiče Engleza, meni samo nije jasno kako oni konstantno na svakom prvenstvu budu nosioci grupe, a pojma nemaju, njihova grupa je objektivno bila i najlakša što se i pokazalo.Trener im je za muzej da pravi društvo eksponatima dinosaurusa, ma očaj blagi šta su oni prikazali večeras, odlično su i prošli još rezultatski.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2016 : 23:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Točno mi dođe žao Engleza kako godinama ispadaju ovako rano dok neke druge nesimpatične momčadi često odu daleko, ali takav je nogomet.
Moram se ispričati Islanđanima jer sam neki dan rekao da oni ne mogu pobijediti ozbiljniju momčad u nokaut fazi.

Po imenima jesu, ali kao momčad ih nema nigdje na prvenstvima.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/06/2016 : 23:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

quote:

Da budem iskren, ne sjećam se ni kad su bili. Zaista, osim 1966., kada su oni zadnji put napravili nešto ozbiljno u reprezentativnom nogometu?

2004 su bili odlični, ali nisu imali sreće, 2006 su također bili dobri, a negdje poslije toga počinju tonuti, sad su možda na nivou Austrije ili Mađarske, nemogu pobijediti Slovake, što reći.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/06/2016 : 23:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Po imenima jesu, ali kao momčad ih nema nigdje na prvenstvima.

To je malo upitno, osim Roonyija, Vardya ili Cahila, ovi ostali su upitni, jedan Milner sjedi na klupi, jedan Wilshire sjedi na klupi ( dobro, imao je ozljedu i dosta neodigranih utakmicu ).
Njihovu repku je uništila Premier liga, puno je novaca, kupuju se kojekavi bezveznjaci koji istiskuju Engleze, pa im se to razbilo o glavu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2016 : 23:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Ma kakvo crno žaljenje Engleza, odigrali su užasnu utakmicu, poštenu šansu nisu mogli da naprave, sve samo kruže okolo, dok su Islanđani odigrali sigurno, muški, opasno po gol, sasvim zasluženo su prošli dalje.
Oduševili su me Islanđani, prava muška ekipa, koja izvlači od sebe maksimum, umeju i da povežu čak igru, u odbrani su maestralni, ali ne igraju uopšte bunker već prate momci odlično igraju, gledaju tačno gde je lopta i sve opasnosti skidaju direktno u duelu, a ne pokrivanjem prostora kao neke druge bunkeraške ekipe koje pokrivaju prostor i parkiraju autobus ispred gola.Zato mogu i brzo da izvedu tranziciju iz odbrane u napad iako nemaju do te mere brze igrače, jednostano seku puno lopti, fenomenalni su u duel igri, odlično se i grade, pravi kršni momci, ma prava muška ekipa.Odlični su im i navijači, fer i korektno navijanje, ali glasno i specifično, nisu neke sisice i šminkeri poput Iraca, Velšana i ostalih kuraca i palaca.Na kraju kada su prošli, nigde ne vidiš na tribinama patetična uplakana lica već samo široki osmesi, ponosan narod, to su pravi potomci Vikinga.I za razliku od ostalih Skandinavaca, u reprezentaciji su im sve sami autentično Islanđani, zaista za svaki respekt i svaka čast.No, takvi su oni i kao narod uopšte, ne uklapaju se ni u kakve klišee i zamke globalizacije, iskazuju stav prema svemu što im se ne sviđa, ma imaju moje simpatije apsolutno.
Šteta što idu na dfomaćina u četvrtfinalu, to je već nepremostiva prepreka, ali ko zna, još veća čuda su moguća, mada zaista teško.

Što se tiče Engleza, meni samo nije jasno kako oni konstantno na svakom prvenstvu budu nosioci grupe, a pojma nemaju, njihova grupa je objektivno bila i najlakša što se i pokazalo.Trener im je za muzej da pravi društvo eksponatima dinosaurusa, ma očaj blagi šta su oni prikazali večeras, odlično su i prošli još rezultatski.

dobra ti je ova

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izdvojio bih ono svjetsko 2006. u Njemačkoj, tad je ta repka imala možda i najbolju generaciju nogometaša u ovoj novijoj povijesti. Rooney - Lampard - Gerrard - Cole - Ferdinand - Terry - Neville i pod kapetanskom palicom Beckhama. Samo što ih je dopala i ponešto loša sreća kad su ispali nakon izvođenja kaznenih udaraca.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 27/06/2016 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast za Island, zasluženo idu dalje.
A što se Engleza tiče..
Imali su oni pre nekih 10-15 godina jaku generaciju, možda i najbolji vezni red sa Scholesom. Tu su bili i Gerrard, Beckham, Ince, Neville, Ferdinand, Cambell, Owen... ako tad nisu ništa napravili, nece ni danas sa pola losijom reprezentacijom.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 27/06/2016 : 23:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Darth je vec napisao. A bili su dobri i 1998 pa ih je Argentina izbacila na penale.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Inače, Islanđani su me večeras oduševili.

Nadao sam se (pogotovo nakon onog kaznenog udarca) da će im Englezi uspjet uvaljat najmanje tri komada, al neka. Zaslužili su proći dalje. Dokaz kako jedna limitirana momčad može nadigrati objektivno jačeg protivnika.

Kako reče Samovojska: "Englezima će biti teško vratiti se na otok. Ubit će ih."

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
954 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 27/06/2016 : 23:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
"Roy Hodgson, the only man with a clear Brexit plan."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nisam zbog obaveza gledao tekmu eng-isl i drago mi je sto citam na txtu da su pobijedili.
Drago mi zbog ovih malih drzava sto prolaze razvikane i presamopouzdane. David opet pobijedio golijata.
Bas planiram ici na Island druge godine. Samo da vulkani miruju, ali jedan se ovih dana trese… backontopic - samo neka se mreza dvaput tresla.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/06/2016 : 23:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

A što se Engleza tiče..
Imali su oni pre nekih 10-15 godina jaku generaciju, možda i najbolji vezni red sa Scholesom. Tu su bili i Gerrard, Beckham, Ince, Neville, Ferdinand, Cambell, Owen... ako tad nisu ništa napravili, nece ni danas sa pola losijom reprezentacijom.

Ince je svoju karijeru u repci završio 2000, ali dobro i to je bila jaka generacija, ona 1996. Gascoigne, Sheringham, Shearer, Tony Adams, Lee Dixon, Martin Keown, Paul Merson, Ray Parlour, David Seaman. Ne znam tko je točno igrao 1996, ali to je jedna izvrsna generacija.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 27/06/2016 : 23:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Vidi se i na ovom Euro da je u modernom fudbalu mnogo bitnije nemati u ekipi jednog ili dva vola odnosna panja koja ništa ne rade na terenu već samo smetaju i koje tvrdoglavo magare od trenera gura iz ko zna kojih razloga, nego imati jednu mega zvezdu i još par zvučnih imena.Ovi panjevi uz lošeg trenera u današnjem fudbalu gde je svaka uloga na terenu itekako bitna mogu da naprave puno štete i sve upropaste.

Neko reče da Island nema zvučnih imena, možda je to i tačno, ali nema ni volina u ekipi, nema slabih tačaka, svaki igrač daje 110% svojih mogućnosti i gine za tim i zemlju.
Inače, svojim igrama štoper Sigurdson pokazuje da itekako postaje zvučno ime evropskog fudbala.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 27/06/2016 : 23:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A što se Engleza tiče..

Ince je svoju karijeru u repci završio 2000, ali dobro i to je bila jaka generacija, ona 1996. Gascoigne, Sheringham, Shearer, Tony Adams, Lee Dixon, Martin Keown, Paul Merson, Ray Parlour, David Seaman. Ne znam tko je točno igrao 1996, ali to je jedna izvrsna generacija.

Ma Englezi su imali odlične igrače sve od 96 pa do prije par godina, ovo danas je užas. Ferdinand je bio u svoje vrijeme jedan od najboljih na svojoj poziciji, tako i Scholes. Pa njega su vračali iz penzije u Man Unitedu da jim drži igru na sredini. Ne treba ni Beckhama zaboraviti, asistencije i slobodni udarci su bili vrhunski.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 27/06/2016 : 23:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A što se Engleza tiče..

Ma Englezi su imali odlične igrače sve od 96 pa do prije par godina, ovo danas je užas. Ferdinand je bio u svoje vrijeme jedan od najboljih na svojoj poziciji, tako i Scholes. Pa njega su vračali iz penzije u Man Unitedu da jim drži igru na sredini. Ne treba ni Beckhama zaboraviti, asistencije i slobodni udarci su bili vrhunski.

Slažem se s ovim, da ovo za Scholesa je istina. Sad je ManUtd jad i bijeda, a i repka im izgleda pomalo smiješna.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4369 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 27/06/2016 : 23:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
svaka cast islandu
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/06/2016 : 23:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Izdvojio bih ono svjetsko 2006. u Njemačkoj, tad je ta repka imala možda i najbolju generaciju nogometaša u ovoj novijoj povijesti. Rooney - Lampard - Gerrard - Cole - Ferdinand - Terry - Neville i pod kapetanskom palicom Beckhama. Samo što ih je dopala i ponešto loša sreća kad su ispali nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Englezi su kroz povijest bili iste ''jebene'' sreće kao i Nizozemci što se tiče izvođenja penala.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 27/06/2016 : 23:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Svaka im čast ali ja nekako i dalje sumnjam da ću iz te repke znati ikog više od otprije poznatih Sigurdssona i Gudjonsena.

Ja im ni prije ovog EP nisam mogao popamtiti imena od tih silnih "...sson-a", a čisto sumnjam i da ću moći, pa čak i kad bi ga osvojili!
Jedini Islanđanin koji mi se upekao je ovaj, nekadašnji napadač VFB-a, a bio je pravo dobar:

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/06/2016 : 00:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
A njihov najbolji igrač u povijesti još nije igrao na ovom turniru.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 28/06/2016 : 00:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, Eidur Gudjohnsen, zaboravih njega.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/06/2016 : 00:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa imao je onaj šut protiv mađara u zadnjoj minuti..par centimetara ga dijelio od gola...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/06/2016 : 00:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A što se Engleza tiče..

ovo mi je bila jedna od dražih ekipa..ako se ne varam, bio je tu i stuart pierce na mjestu stopera zajedno sa adamsom, pa steve mcmanaman, mislim da su tada igrali i daren anderton i gareth sauthgate...
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000