Tako ih je nazvao frend iz Splita, pa mi se dopalo. Klasiku zbilja volim i puno je slušam, ali ta dva gudača na krovu mi nikako nisu sjela. Jednostavno nisu i nikada neće biti moja šoljica čaja.
Tako ih je nazvao frend iz Splita, pa mi se dopalo. Klasiku zbilja volim i puno je slušam, ali ta dva gudača na krovu mi nikako nisu sjela. Jednostavno nisu i nikada neće biti moja šoljica čaja.
ja sam Luku prvu put cuo prije ove "celo manije", dok sam jos radio u glazbenoj skoli, bilo je to na Temsigu, takmicenju mladih slovenskih glazbenika i baletnih plesaca, u godini kada je pobjedio, njegovo izvođenje Milhauda (1. koncert za celo, 1. part Nonchalant) me je doslovno oduvalo, sjedio sam sasvim na kraju vrste u filharmoniji a mogao sam cuti njegovo disanje za vrijeme igranja, kasnije sam kupio CD sa ovima koju su pobjedili te godine, a isto i Milhaudojev pomenuti 1. koncert ... nazalost preostatak nije toliko dobar koliko prvi part
ovo 2cellos zapravo puno slabije poznajem, aMO ono sto sam procitao u novinama i cuo tu i tamo, mislim, nasla su njih dvojica svoju nisu, a i ne sviraju lose ... to sto se nekome ne svidja taj "mix" je vec druga stvar
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Zbilja smo Poli i moja malenkost pretjerali. Možda da se osnuje neko povjerenstvo da se istraži težina djela i primjereno odvali kazna. Ako će sjediti časni i odgovorni ljudi u povjerenstvu, mislim da bi sve ispod smrtne kazne bilo kontraproduktivno i štetno po zajednicu. Neka Pravda pobijedi i institucije rade svoj posao.