Sve nešto vesela ova klečeća ekipa, za razliku od ščilane stojeće, a i dobro da je dee stavio fotku gdje gledam u pod
Inače, dojmovi sa festivala su ultra-pozitivni, ljudi su bili ultra-ljubazni,a cijene stripova kao i prehrambene namirnice ultra-niske.
Još jednom bih se zahvalio ultrasu, morrisonu i emini što su nas ljubazno ugostili, iako se nikad nismo sreli, kao i ostaloj ekipi na ugodnom razgovoru (antu, pajtosu, dessi, Doci, grujahu i teologu saši)
Bilo je odlično što se mene tiče, bez obzira na sve peripetije na putu... ;) Fino ugodno druženje, puno stripova i aktera iz svijeta stripa, lijepih žena, dovoljno cuge i roštinja (izvanrednu crnu kafu da ne zaboravim!) Jesam spomenuo zaista primjetnu količinu zamamne ženske čeljadi? Išli smo na neki omjer 8:2 ;)
Forumaša i neforumaša je bilo, strip izdavača, kasnonoćnih diskusija o Zagoru i crtačima Dylana Doga uz neumorne likove, Pajtosa, Doce i ekipe Smogovaca iz Zagreba - Dee, adriano, drogsy i tinton!
Anto, morison, Emina, Nebojša, Nikola, Deša, Komiko i mnogi drugi, hvala svima na druženju!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
jako lijep vikend smo proveli u centru automobilizma. Baš će mi ostati u lijepom sjećanju radi odličnog društva i lijepe prirode. Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica. Nadam se da ćemo idući put propiti tintona i pogotovo drogsija, jer kako se ti mladi uništavaju štetnim gaziranim pićima, to je žalosno za gledati. Inače, nIkad nisam pio bolju viljamovku, nego u nekoj lokalnoj radnji na tržnici (ko da sam krušku pojeo), za hranu ne moram niti govoriti da je odlična. Hvala svima na druženju, a pogotovo Antu, Pajtosu i Doci s kojima smo proveli najviše vremena i koji su bili naši vodiči u noćnom i dnevnom životu, a naravno hvala i Nebojši.
jako lijep vikend smo proveli u centru automobilizma. Baš će mi ostati u lijepom sjećanju radi odličnog društva i lijepe prirode. Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica. Nadam se da ćemo idući put propiti tintona i pogotovo drogsija, jer kako se ti mladi uništavaju štetnim gaziranim pićima, to je žalosno za gledati. Inače, nIkad nisam pio bolju viljamovku, nego u nekoj lokalnoj radnji na tržnici (ko da sam krušku pojeo), za hranu ne moram niti govoriti da je odlična. Hvala svima na druženju, a pogotovo Antu, Pajtosu i Doci s kojima smo proveli najviše vremena i koji su bili naši vodiči u noćnom i dnevnom životu, a naravno hvala i Nebojši.
Originally posted by adriano Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica.
Nismo dosli do tog zakljucka! Nikad nije bila oppvrgnuta bossellijeva krucijalna vaznost za zagorovu renesansu devedesetih. Stovise mislim da nas je 3 naspram tebe 1 u korist bosellija. ;)
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Javio se Zox (Zoran Herceg) dobitnik treće nagrade, ovoga puta zvanično i rekao da svoju nagradu želi da pokloni Dečijem odeljenju Narodne biblioteke u Kragujevcu. Svaka čast za gest.
Ako ne budu kačili sve ilustracije, okačiću svoju ovde da se vidi.
Nisam je video na ovim filmićima, a nisu mi ni javili ni da je primljena, tako da nisam siguran ni da sam učestvovao. Pretpostavljam da jesam, bilo je dosta dobrih ilustracija, zaslužuju da se sve vide.
šteta, pomislio sam na trenutak da ste progledali.
Originally posted by DeeCay
Originally posted by adriano Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica.
Nismo dosli do tog zakljucka! Nikad nije bila oppvrgnuta bossellijeva krucijalna vaznost za zagorovu renesansu devedesetih. Stovise mislim da nas je 3 naspram tebe 1 u korist bosellija. ;)