Author |
Topic  |
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/07/2016 : 13:25:04
|
quote: Originally posted by delboj
Obje ekipe su nezasluženo stigle do finala.
A i ti si brate uporan s ovin zasluživanjen Ovin ekipama nije niko ništa poklonija niti su ukrali nekome svoje misto u finalu. Ove dvi ekipe su pokazale najviše i to ne zato šta su pokazale nešto ekstra nego je konkurencija bila katastrofa. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 08/07/2016 : 13:31:50
|
Pamte se rezultati, koga briga tko je zaslužio, tko nije, tko je imao sreće, bla, bla... U finale nitko ne ulazi slučajno. I Englezi mogu plakati da su jači od Islanda, a opet su od njih izgubili. I neka su, zasluženo. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/07/2016 : 13:37:30
|
quote: Originally posted by velka031
Točno, Santos ima naslov sa Grčkom. Ne treba dalje ništa više reći o njemu.
Kakav bolan Santos? Grke je vodio Rehhagel |
Have mercy |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
Posted - 08/07/2016 : 13:47:08
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by velka031
Točno, Santos ima naslov sa Grčkom. Ne treba dalje ništa više reći o njemu.
Kakav bolan Santos? Grke je vodio Rehhagel
Jaoooo     |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 08/07/2016 : 13:47:49
|
Portugal je zasluzeno u finalu. Necu sad nabrajati. A Francuska je, nakon sinocne utakmice, 100% opravdala finale. Vjerovatno ce i pobjediti. Mada bi vise voli, da Portugal osvoji. Ronaldu titula sa repkom, i natezanja on ili Messi su zavrsena. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/07/2016 : 14:03:07
|
U svakom slučaju, ovaj Portugal gotovo da ne igra ništa bolje nego Rehhagelova Grčka. Da sam Portugalac sigurno mi ne bi smetalo ni da su sjedeći na terenu došli do finala, ali kao neutralnom promatraču normalno je da preferiram momčadi koje igraju ljepše za oko. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17597 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 08/07/2016 : 20:50:04
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by delboj
Obje ekipe su nezasluženo stigle do finala.
A i ti si brate uporan s ovin zasluživanjen Ovin ekipama nije niko ništa poklonija niti su ukrali nekome svoje misto u finalu. Ove dvi ekipe su pokazale najviše i to ne zato šta su pokazale nešto ekstra nego je konkurencija bila katastrofa.
Teško da su pokazali više od Italije. |
 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 08/07/2016 : 23:38:59
|
E kako ste krenuli... Kako ekipa koja kao Francuska na prvenstvu da 13 golova, a primi 4 i u sve 3 eliminacione utakmice pitanje pobednika reši pre redovnih 90 minuta da ne mora da strahuje do kraja, može da bude loša i da nezasluženo bude u finalu? Ja ne znam da li smo iste utakmice gledali, video sam izvanredne partije mnogih francuskih igrača na čelu sa Grizmanom i Lorisom, a zatim pogledajte samo potez Pogbe juče kod njihovog drugog gola pa zatim kako su njihovi igrači Sanja i Sisoko u dva navrata otresli nazad toliko nahvaljenog Drakslera.Jednostavno, to je klasa, a držim da još nisu pokazali svoj maksimum i da možda hoće u finalu.
Što se tiče njihovih provlačenja ranije kroz istoriju, koliko god je ta ekipa sa Zidanom na čelu nekada imala i sreće, toliko je nije ni išlo 2006. u finalu sa Italijom kada su bili miljama bolji i izbacili pre toga svetske šampione Brazilce.Ne može se reći da ta ekipa nije bila strašno jaka, evo čak će se mnogi pokazati sada i u trenerskim vodama. A šta reći tek za baksuzluk koji je pratio Platinija, Tiganu, Batsa, Žiresa i ostale....?Mnogi su možda tada bili klinci pa ni ne znaju za to, ali Nemci ni sami ne znaju kako su ih 2 puta dobili u polufinalima svetskih prvenstava.Eto im sada nazad milo za drago, mada ono kako su Francuzi tada nadigrali Nemce, a opet ispali nema veze sa ovom utakmicom od juče gde su recimo Nemci od 0:1 do 0:2 bili lošiji rival i zasluženo primili drugi gol, a mogli su odmah posle toga i treći, tek posle toga su stisli jer se normalno bližio kraj utakmice.
Ne dirajte mi Francuze. Viva la France! |
Edited by - maelstrom on 08/07/2016 23:40:05 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/07/2016 : 00:05:57
|
quote: Originally posted by maelstrom
E kako ste krenuli... Kako ekipa koja kao Francuska na prvenstvu da 13 golova, a primi 4 i u sve 3 eliminacione utakmice pitanje pobednika reši pre redovnih 90 minuta da ne mora da strahuje do kraja, može da bude loša i da nezasluženo bude u finalu? Ja ne znam da li smo iste utakmice gledali, video sam izvanredne partije mnogih francuskih igrača na čelu sa Grizmanom i Lorisom, a zatim pogledajte samo potez Pogbe juče kod njihovog drugog gola pa zatim kako su njihovi igrači Sanja i Sisoko u dva navrata otresli nazad toliko nahvaljenog Drakslera.Jednostavno, to je klasa, a držim da još nisu pokazali svoj maksimum i da možda hoće u finalu.
Što se tiče njihovih provlačenja ranije kroz istoriju, koliko god je ta ekipa sa Zidanom na čelu nekada imala i sreće, toliko je nije ni išlo 2006. u finalu sa Italijom kada su bili miljama bolji i izbacili pre toga svetske šampione Brazilce.Ne može se reći da ta ekipa nije bila strašno jaka, evo čak će se mnogi pokazati sada i u trenerskim vodama. A šta reći tek za baksuzluk koji je pratio Platinija, Tiganu, Batsa, Žiresa i ostale....?Mnogi su možda tada bili klinci pa ni ne znaju za to, ali Nemci ni sami ne znaju kako su ih 2 puta dobili u polufinalima svetskih prvenstava.Eto im sada nazad milo za drago, mada ono kako su Francuzi tada nadigrali Nemce, a opet ispali nema veze sa ovom utakmicom od juče gde su recimo Nemci od 0:1 do 0:2 bili lošiji rival i zasluženo primili drugi gol, a mogli su odmah posle toga i treći, tek posle toga su stisli jer se normalno bližio kraj utakmice.
Ne dirajte mi Francuze. Viva la France!
Ne bih htio biti teoretičar zavjere, iako je jasno da su Francuzi gurani uz sudačku pomoć, mislio sam da ih u polufinalu neće gurati, a i taj Njemački niz promašaj je malo sumnjiv. Što je to Pogba ( inače vrlo prosječan igrač, kao i većina današnjih igrača ) zanimljivo napravio, plesao je oko lopte, svaki inteligentniji stoper bi mu izbacio loptu s lakoćom jer ju je ostavio nebranjenu, a i čudno je da je napadač Francuske ostao sam samcat. |
 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 09/07/2016 : 14:44:49
|
Europska nogometna federacija (UEFA) očekuje od Europskog prvenstva u Francuskoj prihode od 1,93 milijarde eura i čisti profit od 830 milijuna eura. Najviše novaca u Uefinu blagajnu slilo se od tv prava, više od milijarde eura. Sponzorstva i licencirani proizvodi donijeli su dodatnih 480 milijuna eura, a prodaja ulaznica i suvenira još 400 milijuna eura. Na organizaciju turnira krovna nogometna organizacija 'Starog kontinenta' je potrošila 650 milijuna eura, nagradni fond iznosi 301 milijun eura, a 150 milijuna eura je osigurano klubovima iz kojih dolaze reprezentativci. Kada se odbiju svi troškovi UEFA-i će ostati oko 830 milijuna eura plusa. To je čak 34 posto više od zarade s posljednjeg EURO-a 2012. u Poljskoj i Ukrajini koja je iznosila 593 milijuna eura. "Brojke su pozitivne. Veći su prihodi, ali i ukupna zarada," kazao je privremeni glavni tajnik Theodore Theodoridis. Premda je dio stručnjak i dalje protiv EP-a sa 24 reprezentacije, UEFA će ove financijske brojke sasvim sigurno koristiti kao argument za zadržavanje novog formata natjecanja. "U Europi više nema malih reprezentacija. Na EURO je stigao svježi zrak nogometne Europe," kazao je trenutni privremeni predsjednik UEFA-e i kandidat za Platinijeva nasljednika u rujnu Španjolac Angel Maria Villar. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/07/2016 : 15:17:22
|
quote: Originally posted by maelstrom
Ne dirajte mi Francuze. Viva la France!
1982. san bija mali, ali je prije 10-15 godina Eurosport ima nekakvu emisiju World cup legends pa su znali puštat cile utakmice iz toga vrimena. Stvarno su francuzi onde imali nesriću. Schumacher   Koja luda vrimena, crnac Tigana u francuskoj reprezentaciji je bija teška egzotika. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 09/07/2016 15:18:32 |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 09/07/2016 : 15:34:31
|
quote: Originally posted by supermark
Ima li utakmice za 3. mjesto??
ne, za 3. mjesto se igra samo na Svijetskom prvenstvu |
 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 09/07/2016 : 16:13:03
|
Dovoljno mi je da se samo setim ovoga pa da znam zašto nikada ne bi podržavao Italiju koju svi hvale u odnosu na recimo Francuze.Još malo o tome ko nezasluženo dolazi do titula i finala, Italijani su tu zajebali sve redom i nema im ravna.
Materaci otkrio: Zidanu sam vređao sestru, ne majku
Nekadašnji štoper Intera i italijanske reprezentacije konačno je otkrio šta je rekao Zinedinu Zidanu pre čuvenog udarca glavom u finalu Svetskog prvenstva.
Materaci je tokom finala Mundijala u Nemačkoj 2006. godine isprovocirao Zidana, koji ga je udario glavom u grudi i na taj način završio reprezentativnu karijeru.
Italijani su osvojili titulu šampiona sveta posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a Materaci je osim izbacivanja jednog od najboljih igrača svih vremena, postigao dva gola – jedan u 19. minutu kojim je izjednačio na 1:1, a drugi u penal seriji.
„Govorio sam o njegovoj sestri, ne majci, kao što su neki mediji preneli. Moja majka je umrla kada sam imao 15 godina, nikada ne bih uvredio njegovu“, otkrio je Materaci.
Posebnu težinu ovaj potez je imao jer je čovek koji je osvojio sve u klupskom i evropskom fudbalu pre turnira objavio da će završiti karijeru kada mu istekne ugovor sa Real Madridom.
„Od tog dana dobio sam mnogo zahteva za intervjue širom sveta. Odlučio sam da objavim knjigu jer su me svi pitali šta sam mu rekao, pa je tako reagovao. Moje reči su bile glupe, ali nisu zaslužile takvu reakciju. Ozbiljnije stvari biste čuli na ulicama Rima, Torina, Milana, Pariza, Napulja i mnogih drugih gradova“.
Kada su počele spekulacije o razlozima Zidanovog poteza, italijanski defanzivac našao se na udaru kritika.
„Ne razumem zbog čega je ova priča dobila takve proporcije. Ali nema veze, nisam zlopamtilo. Jedino čega želim da se sećam jesu moja dva gola u finalu“, zaključio je Materaci. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 09/07/2016 : 18:35:30
|
Ronaldo je izgubija jedno finale a moga bi i drugo Messi je izgubija zadnja 3 velika finala Vidit cemo poslije ovog imaju li "nesricu" u repku |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 10/07/2016 : 18:10:47
|
quote: Originally posted by Tutta
Portugal je zasluzeno u finalu. Necu sad nabrajati. A Francuska je, nakon sinocne utakmice, 100% opravdala finale. Vjerovatno ce i pobjediti. Mada bi vise voli, da Portugal osvoji. Ronaldu titula sa repkom, i natezanja on ili Messi su zavrsena.
I onda da ih zadesi isti onaj sindrom kao i Grčku 2008. godine.
E to bi trebalo vidjet. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/07/2016 : 18:21:21
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by DODSFERD
Pa nije baš iz istog razloga jer Löw nije u ničemu pogriješio, za razliku od Čačića.
http://sportske.jutarnji.hr/euro2016/strucni-komentar-bolja-i-kvalitetnija-momcad-je-ispala-s-eura-iz-istog-razloga-kao-i-hrvatska/4507532/
Low je napravio sličan kiks kao i Čačić, zato što je forsirao Mullera, koji cijelo ovo prvenstvo igra preloše, punih 90 minuta umjesto da ga je šutnuo van na poluvremenu.
Da, ali protiv Francuske ga je morao forsirati jer nije imao Gomeza na raspolaganju. Schweinsteiger je napravio više štete od Müllera, ali je i on morao igrati jer nije bilo Khedire. Sa onim igračima koji su mu preostali za tu utakmicu Löw nije niti mogao previše rotirati, u punom sastavu bi to bila druga priča. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33056 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 10/07/2016 : 18:44:49
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Tutta
Portugal je zasluzeno u finalu. Necu sad nabrajati. A Francuska je, nakon sinocne utakmice, 100% opravdala finale. Vjerovatno ce i pobjediti. Mada bi vise voli, da Portugal osvoji. Ronaldu titula sa repkom, i natezanja on ili Messi su zavrsena.
I onda da ih zadesi isti onaj sindrom kao i Grčku 2008. godine.
E to bi trebalo vidjet.
Kud bas Grcki sindrom? Bolje hrvatski sindromi pocevsi 2000., pa do dana danasnjeg. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Topic  |
|