forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 23/07/2016 : 08:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
Identificiran je napadac na münchenski trgovacki centar.
Radi se o njemackom drzavljaninu,iranskog porijekla,starom 18 godina.
Pretpostavlja se da je u toj akciji ucestvovao sam i da je na kraju pocinio samoubojstvo.
O motivima napada jos se nagadja.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2016 : 08:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
a šta se tiče asimilacije,najbrže se asimiliraju ovi naši koji odu u dojčland.jutros mi se susjed vratio,otišo je prije nekih 8 mjeseci i sad ima slobodno tjedan dana.do devedesete me pozdravljo sa zdravo,šta ima,od devedesete sa bok ili faljen isus i marija a evo jutros guten tag

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 23/07/2016 : 11:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Na jednom videu napadač govori "Ja sam Njemac, ovdje sam rođen" na njemačkom bez akcenta. Ne spominje islam, Alaha, rat protiv muslimana i sl. što bi čovjek očekivao. Kruži priča da je radikalni desničar. Ne treba ni zaboraviti da se na današnji dan prije 5 god. desio masakr u Utoyi.

Ma da, radikalni desničar iranac...

Strašno je kako se stvar pokušava prikriti. Svi su, samo islamofašisti nisu.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2016 : 12:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
http://net.hr/danas/svijet/ja-sam-nijemac-nisi-ti-si-pica-ubojica-iz-munchena-svadao-se-s-ljudima-tijekom-napada/

minhen bojna provocira iz zgrade

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 23/07/2016 12:19:59
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2016 : 12:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
miran i tih a onda su ga hrvati isprovocirali toliko da je puca u sve šta se miče.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 13:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

quote:

Na jednom videu napadač govori "Ja sam Njemac, ovdje sam rođen" na njemačkom bez akcenta. Ne spominje islam, Alaha, rat protiv muslimana i sl. što bi čovjek očekivao. Kruži priča da je radikalni desničar. Ne treba ni zaboraviti da se na današnji dan prije 5 god. desio masakr u Utoyi.

Ma da, radikalni desničar iranac...

Strašno je kako se stvar pokušava prikriti. Svi su, samo islamofašisti nisu.

To je bila špekulacija jer nije bilo nekih pokazatelja da je islamski terorista. Izgleda da je bio psih. bolesnik koji je htio učiniti masakr, i to je to.
Inače aktuelni islamski terorizam dolazi od sunitskih muslimana, Iranci su šiiti, u Siriji i Iraku se bore protiv ISIL-a.

quote:
Originally posted by lwood

miran i tih

Klasika, svi su takvi, tihi, mirni i pomalo krvoločni.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 23/07/2016 13:05:15
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2016 : 13:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da,to je klasika.miran i tih.to bi i za nas rekli da napravimo masakr.
al prije par godina je iranac u australiji priša na sunitski islam i upuca par ljudi.
oduševljava se isilon.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 13:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
A pederi danas slave u Berlinu paradu ponosa. Koji kreteni.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2016 : 13:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kakve veze imaju sad oni?

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 13:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Juče ubijeno 10 nedužnih civila, 20-ak ranjeno, lik je ciljano gađao djecu. Zastave na pola koplja, vjerovatno će proglasiti par dana žalosti, a oni danas razuzdano slave u Berlinu, pretpostavljam da znaš kako to izgleda kad pederi slave Christopher Street Day. Mora da je bilo jače od njih, zacrtali su da ga danas moraju primiti od minimalno dvadesetorice i tu nema odgađanja.

Edited by - Dranki on 23/07/2016 13:40:12
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/07/2016 : 14:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
na ono gore, mislim da se polako grupe mladiča grupiše i samo čekaju neko povelje, kad da skoknu kakvom pištolicom i zasiju paniku..
Francuska http://www.breitbart.com/london/2016/07/12/another-terrorist-attack-spark-civil-war-admits-frances-intelligence-chief/
Na svaki način žele sprovocirati i države eu pahnuti u gradjanske ratove, eh ta elita i monetarni sustav...
Njemačka policija - moli za pomoč preko snimaka.
Francuska policija - od lokalnih vlasti u Nici zahtijeva OBRIS videosnimaka napada
Šta Francuzi prikrivaju?
Njemci malo špekulirajo da dečko što je pucao, možda nije napravio mature http://www.focus.de/politik/deutschland/schiesserei-in-muenchen-im-news-ticker-18-jaehriger-deutsch-iraner-toetet-neun-menschen-und-dann-sich-selbst_id_5756077.html

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 23/07/2016 14:36:49
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 14:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
To će doći samo od sebe. Imaš milion muškaraca bez ikakve zanimacije, bez obrazovanja i znanja jezika i šansi da ga nauče. Radna mjesta se neće moći domađijati za njih milion. Znači milion muškaraca se samo dosađuju i ubijaju vrijeme. Kad prođe još neko vrijeme svašta će im početi padati na um.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 14:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Što se tiče masakra, izgleda da je momak namamio školske kolege u McDonalds da bi im se osvetio, mahom Turke, Albance, Rumune. Izgleda još jedna žrtva mobinga koja se sveti nemilosrdnom društvu. A njegovi psiho-problemi i depresije bi mogli biti posljedica mobinga.

Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 23/07/2016 : 14:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
quote:

To će doći samo od sebe. Imaš milion muškaraca bez ikakve zanimacije, bez obrazovanja i znanja jezika i šansi da ga nauče. Radna mjesta se neće moći domađijati za njih milion. Znači milion muškaraca se samo dosađuju i ubijaju vrijeme. Kad prođe još neko vrijeme svašta će im početi padati na um.

Eto i njih za par godina u Berlinu na paradi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2016 : 15:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Što se tiče masakra, izgleda da je momak namamio školske kolege u McDonalds da bi im se osvetio, mahom Turke, Albance, Rumune. Izgleda još jedna žrtva mobinga koja se sveti nemilosrdnom društvu. A njegovi psiho-problemi i depresije bi mogli biti posljedica mobinga.

da,to su rekli sad na vijestima .da su se ovi pomamili za besplatnim obrocima a tamo ih dočeka taj lik.
Southpark uživo

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/07/2016 : 15:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:

Što se tiče masakra, izgleda da je momak namamio školske kolege u McDonalds da bi im se osvetio, mahom Turke, Albance, Rumune.

Izgleda da nisu bili Rumuni među žrtvama, samo Albanci i Turci. Htio sam gore napisati kako su Turci i Albanci inače poznati po senzibilnom odnosu prema svojim bližnjima, ali mi se Rumuni nisu uklapali u sliku, a rumunski cigani ne idu u školu. Ali nakon što otpadaju Rumuni, sad vjerujem još više da su ga Turci i Albanci šikanirali. Dečko je rekao da dolazi iz jedne Hartz IV oblasti, tj. iz sirotinjske četvrti. To može da se protumači kao: "četvrt u kojoj žive 90% stranci, Turci, Albanci, Balkanci, a u školi udio stranaca blzu 100% jer Njemci ne žele da im djeca idu u školu gdje će barem jednom mjesečno dobijati batine jer su mekušci". Vjerovatno je on bio previše mekušac po ukusu turskih i albanskih primata u školi pa su ga šikanirali.

Edited by - Dranki on 23/07/2016 15:47:14
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 23/07/2016 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:
Originally posted by Risar_69

Evo i tu da napišem, pa me zanima odgovor ljudi koji su za multikulti, koje puštamo bez nadzora?
Pričam sa jednim imigrantom iz Nigerije(baš sam došao iz lokala koji je otvoren do 02 sata), odakle je, šta misle i kako če si dobiti posao? Bilo ih je šestorica i uživali su u piču(i alkohol) i smijali se, najviše me je zanimalo šta oni misle i šta če uraditi? Ni meni nje bio jasan njegov loš pogled i zamah rukom? ok, pa se pitam, da li čemo imati mi penzije? odgovor je Ne, kako če se oni "filtrirat" u naše društvo? ITD ITD, sad me zanima stručno mnenje svih koji ste za multikuliti?
Šta se to dešava?

Dakle - multikulti psi koji su efektivno prouzročili te su ujedno i glavni krivci za terorističke napade (gorili u paklu dabogda) su instrumentalizirani u svojoj infantilnoj naivnosti od strane novog svjetskog poretka (koji je dakako pod kontrolom židova), a isti (NSP) redom radi protiv poštenih i čestitih patriota, kršćana, ali svima njima će doći kraj kada budući predsjednik USA, Donald Trump, preuzme kormilo slobodnog svijeta.

Tako da, have no fear, biće penzija.

I čokolade.

Odlično kazano. nadam se njegovoj pobjedi.
I Erdo, ako se mu ne pomuti, možda ide pravim putem? http://www.advance.hr/vijesti/novi-tursko-rusko-iranski-savez-kako-erdoganova-pobjeda-mijenja-sliku-bliskog-istoka/
ili..
http://www.advance.hr/vijesti/sirijski-predsjednik-assad-erdogan-koristi-pokusaj-puca-za-implementaciju-svoje-ekstremisticke-agende-muslimanske-brace-prijeti-i-turskoj-i-njenim-susjedima/

Edited by - Risar_69 on 23/07/2016 16:06:55
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/07/2016 : 16:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:

quote:

Evo i tu da napišem, pa me zanima odgovor ljudi koji su za multikulti, koje puštamo bez nadzora?
Pričam sa jednim imigrantom iz Nigerije(baš sam došao iz lokala koji je otvoren do 02 sata), odakle je, šta misle i kako če si dobiti posao? Bilo ih je šestorica i uživali su u piču(i alkohol) i smijali se, najviše me je zanimalo šta oni misle i šta če uraditi? Ni meni nje bio jasan njegov loš pogled i zamah rukom? ok, pa se pitam, da li čemo imati mi penzije? odgovor je Ne, kako če se oni "filtrirat" u naše društvo? ITD ITD, sad me zanima stručno mnenje svih koji ste za multikuliti?
Šta se to dešava?

Dakle - multikulti psi koji su efektivno prouzročili te su ujedno i glavni krivci za terorističke napade (gorili u paklu dabogda) su instrumentalizirani u svojoj infantilnoj naivnosti od strane novog svjetskog poretka (koji je dakako pod kontrolom židova), a isti (NSP) redom radi protiv poštenih i čestitih patriota, kršćana, ali svima njima će doći kraj kada budući predsjednik USA, Donald Trump, preuzme kormilo slobodnog svijeta.

I čokolade.

I Erdo, ako se mu ne pomuti, možda ide pravim putem? http://www.advance.hr/vijesti/novi-tursko-rusko-iranski-savez-kako-erdoganova-pobjeda-mijenja-sliku-bliskog-istoka/
ili..
http://www.advance.hr/vijesti/sirijski-predsjednik-assad-erdogan-koristi-pokusaj-puca-za-implementaciju-svoje-ekstremisticke-agende-muslimanske-brace-prijeti-i-turskoj-i-njenim-susjedima/

Eto, lijepo da se slažemo, pa stoga u cilju uništenja multikulturalizma (tog ZLA koje izjeda i uništava sve oko sebe) predlažem da se vodimo onom - misli globalno, djeluj lokalno te sukladno tom načelu predlažem da forumaši koji nisu iz Hrvatske dobrovoljno napuste forum

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 23/07/2016 : 16:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Ako neće hakirali bumo im avatare i stavili pokemone na njihovo mjesto.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/07/2016 : 00:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69 Posted - 23/07/2016 : 00:17:05

Šta se to dešava?

Pa, otisao si barem sat i tricetvrt prije zatvaranja? Sta se desava!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 24/07/2016 00:39:09
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/07/2016 : 00:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Ni jedan od napadaca u francuskoj i nemackoj nije iz migratskog stada od lani...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/07/2016 : 01:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Šta se to dešava?

I čokolade.

ili..

Eto, lijepo da se slažemo, pa stoga u cilju uništenja multikulturalizma (tog ZLA koje izjeda i uništava sve oko sebe) predlažem da se vodimo onom - misli globalno, djeluj lokalno te sukladno tom načelu predlažem da forumaši koji nisu iz Hrvatske dobrovoljno napuste forum

Kralju.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/07/2016 : 09:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
totalni kralj

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/07/2016 : 09:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

quote:

Šta se to dešava?

I čokolade.

ili..

Kralju.

nema problema

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/07/2016 : 18:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Opet napad azilanta(iz Sirje).Po cesti u gradu Reutlingenu u Njemackoj s macetom ubio jednu osobu i ranio dvije...
Prvo Würzburg pa München i sada Reutlingen,sve u par dana...
Hvala lijepa kucko Merkel!
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000