A to je kao nešto važno, nova boja zvjezdica? Dobiješ 20% popusta bon za špeceraj. Za mene 10k+ postova znači samo užasno puno potrošenog vremena. Al ako je to tako nešto bitno nek se promijeni boja.
A to je kao nešto važno, nova boja zvjezdica? Dobiješ 20% popusta bon za špeceraj. Za mene 10k+ postova znači samo užasno puno potrošenog vremena. Al ako je to tako nešto bitno nek se promijeni boja.
e pa vidiš, ja želim čitati postove samo od onih koji imajo 10.000+ postova a ne od nekih početnika kao što si ti npr....pa bi onda mogao "scrolati" sa mišem i čitati samo one postove koje su ostavili članovi sa "zelenim" zvijezdicama, bilo bi ih lakše uočiti
Originally posted by 1Euro e pa vidiš, ja želim čitati postove samo od onih koji imajo 10.000+ postova a ne od nekih početnika kao što si ti npr....pa bi onda mogao "scrolati" sa mišem i čitati samo one postove koje su ostavili članovi sa "zelenim" zvijezdicama, bilo bi ih lakše uočiti
Vidiš ja čitam samo pametne i zanimljive komentare, bez obzira na broj postova. A ti ga scrollaj i dalje.
Vidiš ja čitam samo pametne i zanimljive komentare, bez obzira na broj postova. A ti ga scrollaj i dalje.
Vidiš, ti nemaš ni 10 postova a izjavom u 9. od njih pokazao si, i to u samo dvije rečenice, više mogza nego dotični u nekoliko tisuća švrljanja zvanih postova. A pored toga, poklopio ga vrhunski.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Bravo mamlaze! Samo će se bez veze nakotit likovi s upitnim IQ-om.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.