Author |
Topic |
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/07/2016 : 10:26:21
|
quote: Originally posted by wolf
Kakav naziv takav i festival. Samo su nedostajali tamići šabačkih registracija sa svinjama na prodaju.
Nakon Maidena ovo kao da je skok u prošlost nekih par sto godina
Džaba, voli narod veselo |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 30/07/2016 : 12:29:38
|
quote: Originally posted by swamp thing
Kakav naziv takav i festival. Samo su nedostajali tamići šabačkih registracija sa svinjama na prodaju.
Džaba, voli narod veselo
šta je,je.evo po sajmovima,vašarima,kirbajima neš čut ganse,maidene,straitse.ko se može uz to proveselit?već narodnjake kako cepaju.em se uz njih lakše napit,em nekom kriglu u glavu zavaljat |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/07/2016 : 12:32:31
|
quote: Originally posted by izivko
Poznato je da su Dalmatinci ljubitelji cajki.
kako koji. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12516 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 30/07/2016 : 12:59:19
|
quote: Originally posted by lwood
kako koji.
Ti si iznimka? Voliš borbe bikova? |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 30/07/2016 : 13:10:32
|
quote: Originally posted by lwood
kako koji.
Ti si iznimka? Voliš borbe bikova?
ne volin turbofolk,a i znan dosta ljudi koji ga ne vole. to te čudi ili šta? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12516 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/07/2016 : 16:23:44
|
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 30/07/2016 : 16:29:14
|
quote: Originally posted by igor 12
Džaba, voli narod veselo
šta je,je.evo po sajmovima,vašarima,kirbajima neš čut ganse,maidene,straitse.ko se može uz to proveselit?
Pa uz to se već teže proveselit, ali zato uz ovo ide k'o podmazano. https://youtu.be/nAIXhybRtaQ?t=185 |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 30/07/2016 : 16:50:24
|
Džaba, voli narod veselo
Ne'š ti naroda koji se loži na ringišpil melos |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 30/07/2016 : 17:27:41
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by igor 12
Džaba, voli narod veselo
šta je,je.evo po sajmovima,vašarima,kirbajima neš čut ganse,maidene,straitse.ko se može uz to proveselit?
Pa uz to se već teže proveselit, ali zato uz ovo ide k'o podmazano. https://youtu.be/nAIXhybRtaQ?t=185
evo se križam lijevom i desnomm..to pustit na vašaru?pa neko bi na DJ-a nahuško bikove da to odvrne
a vide ovo
http://www.index.hr/black/clanak/foto-cajke-zapalile-split-turbofolk-pjevacice-nastupale-vise-gole-nego-obucene/909593.aspx
koji komadi,koji pičići.samo izvadiš sto eura i svaka je tvoja.aj iskreno,jel ima takvih treba na okupljanju tih metalaca šta ti slušaš? |
Edited by - igor 12 on 30/07/2016 17:29:12 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Posted - 30/07/2016 : 22:21:19
|
au,zlo i naopako takve u kuću dovest.te bi priklale sve kokoši i pile njihovu krv i vikale po dvorištu hail sotona,666 i te fore.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 30/07/2016 : 23:02:20
|
valjda amos neče vidit ove bogohulne fotke |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 31/07/2016 : 00:03:23
|
Džaba, voli narod veselo
Ne'š ti naroda koji se loži na ringišpil melos
Jbg, manjina si, devijacija... |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12516 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 31/07/2016 : 22:30:07
|
Nisu došli jer ih je bilo sramota da budu viđeni pošto je taj kvazi ringišpil puno medijski propraćen. Lično,nisam ljubitelj te vrste glazbe. No mnogi jesu. Hrvati posebno.Glume finoću u javnosti i zgražaju se na cajke a u autima na cedeovima i uesbeovima grme Stoje,Cece i šta već ne... Znam to sa lica mjesta,ne nagađam. Masa Hrvata mi dolazi u servis a sve i jedno vozilo mi lično prođe kroz ruke u probnoj vožnji.Upalo mi je u uši šta se sve vrtilo na medijskim uređajima u autu tako da sam napravio neko malo lično istraživanje i došao do zaključka da se u Hrvatskoj ništa manje ne slušaju narodnjaci u raznim varijantama nego u ostatku Balkana...Što bi rekli,sejm šit,difrent pekidž... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 31/07/2016 22:56:31 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12516 Posts
Posted - 31/07/2016 : 22:45:08
|
quote: Originally posted by bagi
Nisu došli jer ih je bilo sramota da budu viđeni pošto je taj kvazi ringišpil puno medijski propraćen. Lično,nisam ljubitelj te vrste glazbe. No mnogi jesu. Hrvati posebno.Glume finoću u javnosti i zgražaju se na cajke a u autima na cedeovima i uesbeovima grme Stoje,Cece i šta već ne... Znam to sa lica mjesta,ne nagađam. Masa Hrvata mi dolazi u servis a sve i jedno vozilo mi lično prođe kroz ruke u probnoj vožnji.Upalo mi je u uši šta se sve vrtilo na medijskim uređajima u autu tako da sam napravio neko malo lično istraživanje i došao do zaključka da se u Hrvatskoj ništa manje ne slušaju narodnjaci u raznim varijanatama nego u ostatku Balkana...Što bi rekli,sejm šit,difrent pekidž...
Ejvala bagi, upravo tako.
Jedne prilike bio na servisu a ispred mene neki momak od dvadeset i kusur godina. Otvori gepek a ispod daske nema mjesta ni za tene. Sve popunio neki stroj za muziku, zvučnik, strahota. Ajd reko da čujemo šta slušaš a on odvrnu cecu, brenu ili nešto tako. Kažem mu jarane, dao si tolike pare da slušaš ovo smeće |
Have mercy |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 31/07/2016 : 22:55:22
|
A Ličani,bili Hrvati ili Srbi,imaju totalno isti ukus za mjuzu...Kod svih je trenutno glavni hit "Malo balvan,motorka pa malo Zorka ojhaaaa..." |
Wtf?
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 31/07/2016 : 22:57:50
|
Nisu došli jer ih je bilo sramota da budu viđeni pošto je taj kvazi ringišpil puno medijski propraćen. Lično,nisam ljubitelj te vrste glazbe. No mnogi jesu. Hrvati posebno.Glume finoću u javnosti i zgražaju se na cajke a u autima na cedeovima i uesbeovima grme Stoje,Cece i šta već ne... Znam to sa lica mjesta,ne nagađam. Masa Hrvata mi dolazi u servis a sve i jedno vozilo mi lično prođe kroz ruke u probnoj vožnji.Upalo mi je u uši šta se sve vrtilo na medijskim uređajima u autu tako da sam napravio neko malo lično istraživanje i došao do zaključka da se u Hrvatskoj ništa manje ne slušaju narodnjaci u raznim varijanatama nego u ostatku Balkana...Što bi rekli,sejm šit,difrent pekidž...
Ejvala bagi, upravo tako.
Jedne prilike bio na servisu a ispred mene neki momak od dvadeset i kusur godina. Otvori gepek a ispod daske nema mjesta ni za tene. Sve popunio neki stroj za muziku, zvučnik, strahota. Ajd reko da čujemo šta slušaš a on odvrnu cecu, brenu ili nešto tako. Kažem mu jarane, dao si tolike pare da slušaš ovo smeće
Je li kojim slučajem vozilo Golf dvojka? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 31/07/2016 : 22:59:26
|
A Ličani,bili Hrvati ili Srbi,imaju totalno isti ukus za mjuzu...Kod svih je trenutno glavni hit "Malo balvan,motorka pa malo Zorka ojhaaaa..."
To kod krkana, urbani ipak drže do nekih vrijednosti. Nemoj suditi po onih par čobana što su iz opanka ušli u špićoke pa dolaze na servis i špeceraj do vas tamo. Dobro, nije da ih je par... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12516 Posts
|
Topic |
|