forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Morgan Lost
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/07/2016 : 22:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Scenarij: Claudio Chiaverotti
Crtež: Max Bertolini
Naslovnica: Fabrizio De Tommaso
Kolor: Arancia Studio

http://www.sergiobonelli.it/albo/morgan-lost/40944/l-ombra-dello-sciacallo.html

Edited by - solar on 11/07/2016 22:33:28
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/07/2016 : 22:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/07/2016 : 22:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/07/2016 : 09:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 23/07/2016 : 13:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 23/07/2016 : 19:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/07/2016 : 21:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ovo zadnja slika je vjerojatno u kruvom topicu
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/07/2016 : 22:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kolega morski ne razlikuje Morgana Losta od Brendona, ali bitno da gomila slike.

Edit: eto, zamijenjeno.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 23/07/2016 22:07:55
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 23/07/2016 : 22:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ovi topici postaju prava glupost. Ovdje treba pričati o junacima, epizodama i eventualno naslovnice a ne bezveze table pa jedan post jedna tabla.
Samo kažem...

loading...
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 24/07/2016 : 11:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ovo zadnja slika je vjerojatno u kruvom topicu

da, greska. previd. ispravljeno

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Kolega morski ne razlikuje Morgana Losta od Brendona, ali bitno da gomila slike.

Edit: eto, zamijenjeno.

"Slika govori vise od hiljadu reci."

Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 24/07/2016 : 11:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ovi topici postaju prava glupost. Ovdje treba pričati o junacima, epizodama i eventualno naslovnice a ne bezveze table pa jedan post jedna tabla.
Samo kažem...

kazi.

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 01/08/2016 : 11:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Morgan Lost sedmica izašla, nigdje nitko da oglasi... ccc
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/08/2016 : 11:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

upravo vidio, kad htio i postati

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 01/08/2016 : 12:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
čak ima i dobar ritam izlaženja,ali nažalost nitko ne vodi računa o najavama/reklamiranju
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 01/08/2016 : 12:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Probao da pročitam prvi broj i jedva nekako dogurao do kraja. Možda je ovaj Morgan dobar strip ali nije nikako moja šolja čaja što bi se reklo...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/08/2016 : 13:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije za svakoga, ja sam ga prelistavao u striparnici ali me baš ništa nije privuklo da ga uzmem.
Možda sam jednostavno staromodan pa mi ne odgovaraju ovakve stvari.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 01/08/2016 : 15:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Nije za svakoga, ja sam ga prelistavao u striparnici ali me baš ništa nije privuklo da ga uzmem.
Možda sam jednostavno staromodan pa mi ne odgovaraju ovakve stvari.

Upravo je to i kod mene slučaj. Navikao sam na neke klasičnije teme i stripove, Morgan je ipak za ove mlađe... ;)
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 01/08/2016 : 16:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ja volim klasicne stare stripove iz doba zs pa mi je morgan lost super legao...svaki broj je odlican
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/08/2016 : 01:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Upozorenje! Upravo mi je stigao Morgan Lost broj 6 iz Sn2 i na 4 stranice nema teksta u oblačićima i vide se samo crveni obrubi likova, bez ikakvih detalja, dakle kao da crteža ni nema! Postoji još nekoliko manjih grešaka u boji na par stranica, ali čitljivih.

Ovo je ogroman propust Forme B i može ih biti sram.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 09/08/2016 01:15:51
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 09/08/2016 : 07:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Upozorenje! Upravo mi je stigao Morgan Lost broj 6 iz Sn2 i na 4 stranice nema teksta u oblačićima i vide se samo crveni obrubi likova, bez ikakvih detalja, dakle kao da crteža ni nema! Postoji još nekoliko manjih grešaka u boji na par stranica, ali čitljivih.

meni u 2 primjerka greška, u jednom stranica naopačke, a u drugom boja izlazi iz okvira,ali šta ćeš... život ide dalje
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2681 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 09/08/2016 : 09:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
Nekoliko pitanja za one koji prate ili su probali da prate ovaj serijal od domaceg izdavaca:
- kakav je kvalitet izdanja (prevod, format, papir, uvez) u odnosu na cenu?
- kakav je sam strip (scenario, crtez, tematika)?
- koliko se i kako Kjaverotijevo pricanje ovde razlikuje u odnosu na ono u Dilanu?

P.S. Isto ovo pitanje postavicu za jos tri strip junaka koji me zanimaju, a za koje nisam siguran da li da pocnem sa kupovinom. Napominjem da nemam priliku da te stripove citam na drugi nacin osim da ih kupim, a ne kupuju mi se osim ako ne zelim da ih zadrzim. Nadam se da me neko razume

Edited by - morski on 09/08/2016 09:23:03
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17696 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/08/2016 : 17:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

A tog nema kod drugih izdavača? Evo ja sam našao šest potpuno praznih stranica u VČ MM u boji.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/08/2016 : 20:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

A tog nema kod drugih izdavača? Evo ja sam našao šest potpuno praznih stranica u VČ MM u boji.

Naravno da ima, te isto vrijedi i za njih. Opravdava li ih to možda samo jer se "dogodi svakom"? Imam pravo izrazit svoje nezadovoljstvo kao što ti imaš pravo zauzet defanzivan stav, tim više ako su svi primjerci u sn2 takvi.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 10/08/2016 : 08:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
nisu.... kupio jučer oba nova primjerka, pregledao ih i OK su...

LP

quote:

quote:
Originally posted by delboj

quote:

Naravno da ima, te isto vrijedi i za njih. Opravdava li ih to možda samo jer se "dogodi svakom"? Imam pravo izrazit svoje nezadovoljstvo kao što ti imaš pravo zauzet defanzivan stav, tim više ako su svi primjerci u sn2 takvi.

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/08/2016 : 14:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

Nekoliko pitanja za one koji prate ili su probali da prate ovaj serijal od domaceg izdavaca:
- kakav je kvalitet izdanja (prevod, format, papir, uvez) u odnosu na cenu?
- kakav je sam strip (scenario, crtez, tematika)?
- koliko se i kako Kjaverotijevo pricanje ovde razlikuje u odnosu na ono u Dilanu?

P.S. Isto ovo pitanje postavicu za jos tri strip junaka koji me zanimaju, a za koje nisam siguran da li da pocnem sa kupovinom. Napominjem da nemam priliku da te stripove citam na drugi nacin osim da ih kupim, a ne kupuju mi se osim ako ne zelim da ih zadrzim. Nadam se da me neko razume

Odgovor na sva tvoja pitanja imaš u recenziji prve dve epizode, kao i u pratećim komentarima. Jest da je recenzent malo razvukao od Kulina bana, al ti traži kroz podnaslove ono što te zanima.

Čini mi se da su mlađi mnogo više oduševljeni sa Morganom, dok smo mi stariji već prošli kroz sito i rešeto pa smo bliži nja nego uau filingu.
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000