forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Regionalna liga u nogometu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/08/2016 : 12:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ja sam za.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12742 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/08/2016 : 12:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ovi političari koji se trenutno prepucavaju imaju sigurno male pimpeke, pa moraju to nekako da nadoknade. :)

Uvek je tako bilo i biće, narod je taj koji treba da pokaže da je bolji od političara. Mada, možda je to isuviše za očekivati od fudbalskih navijača...

Veličina pimpeka nije bitna, kažu oni koji imaju maloga

Evo ja bih svoga smanjio za 5-10 cm a da mi je imati njihove ribe

A narod će se promijeniti jedino u slučaju da pustimo u zemlju milijun-dva Sirijaca, Marokanaca, Afganistanaca...

Have mercy
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2016 : 14:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne znam na osnovi čega bi Uefa pobjedniku regionalne lige dopustila direktan ulazak u LP. Također bi morao prolaziti pretkola što ne garantira ulazak u skupine. A čak da i prođe, zarada koju bi tamo ostvario ne znači ništa ako je kasnije ne zna pametno uložiti. A klubovi sa ovih prostora u kojima vlada kriminal i lopovluk su već pokazali da nemaju dugoročne koristi od tog novca.
Dinamo je nekoliko puta prošao u skupine LP, možda uspije i ove sezone iako je momčad slabija nego prošle, ali ne vidim da se radi na nekom dodatnom koraku i napretku u europskim natjecanjima.
Drugi ipak napreduju, Izraelci izbaciše istog onog Olympiakosa od kojeg je Dinamo nedavno izgubio obje utakmice. Young Boysi prošli Šahtar gdje su nadoknadili poraz od 2:0, a što je najvažnije ti Young Boysi čak nisu ni najbolji švicarski klub. Za usporedbu, Šahtar bi bez problema prošao sve i jedan klub sa ovih prostora, uključujući i Dinamo kao nekakvog lidera, to dovoljno govori koliko smo daleko od Švicaraca.
Sva nekakva očekivanja da možemo biti u njihovom rangu (ili čak i bolji) su samo zavaravanja, sve dok se nešto drastično ne promijeni u ovim nesređenim banana državama.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4748 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/08/2016 : 14:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ne znam na osnovi čega bi Uefa pobjedniku regionalne lige dopustila direktan ulazak u LP. Također bi morao prolaziti pretkola što ne garantira ulazak u skupine. A čak da i prođe, zarada koju bi tamo ostvario ne znači ništa ako je kasnije ne zna pametno uložiti. A klubovi sa ovih prostora u kojima vlada kriminal i lopovluk su već pokazali da nemaju dugoročne koristi od tog novca.
Dinamo je nekoliko puta prošao u skupine LP, možda uspije i ove sezone iako je momčad slabija nego prošle, ali ne vidim da se radi na nekom dodatnom koraku i napretku u europskim natjecanjima.
Drugi ipak napreduju, Izraelci izbaciše istog onog Olympiakosa od kojeg je Dinamo nedavno izgubio obje utakmice. Young Boysi prošli Šahtar gdje su nadoknadili poraz od 2:0, a što je najvažnije ti Young Boysi čak nisu ni najbolji švicarski klub. Za usporedbu, Šahtar bi bez problema prošao sve i jedan klub sa ovih prostora, uključujući i Dinamo kao nekakvog lidera, to dovoljno govori koliko smo daleko od Švicaraca.
Sva nekakva očekivanja da možemo biti u njihovom rangu (ili čak i bolji) su samo zavaravanja, sve dok se nešto drastično ne promijeni u ovim nesređenim banana državama.

+1
čisto evanđelje

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2016 : 15:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dinamo je razvalio Olimpiakosa u oba dvije utakmice,eh sad to sto su Grci imali srece jbg...Ni ja ne znam na temelju cega bi prvi isao direkt u Ligu prvaka,tako sam procitao!Takva liga bi bila jaca sigurno i od Svicarske,Ceske,Poljske,Grcke...Iako sam ja za spajanje balkanse lige koja bi bila jos jaca,iako ni ova ex ju nije losa,u svakom slucaju jako dobra stvar za nogomet na ovim prostorima!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2016 : 16:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
To bi bila dobra stvar samo za "navijače" željne obračuna, za same klubove nikakve koristi.
Kažeš da su Grci imali sreće... kako se samo uvijek potrefi da suparnici naših klubova i reprezentacije imaju toliko sreće.
Jebiga, ponekad sreću treba znati zaslužiti a ne očekivati da te sama pogodi.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2016 : 16:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
To mi pretjerujemo,ali ovaj put stvarno bez ikakviog pretjerano subjektivnog misljenja,ali nije Olimpiakos imao samo srece protiv Dianma,nee imali su oni srece uff...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2016 : 16:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by adriano

sve lige su podjednako loše, pa bi samo dobili više loših utakmica na regionalnoj razini. jedino dinamo odskače kvalitetom, a i oni ne predstavljaju ništa u europi.

više manje se uvijek vrte isti prvaci
očito je onda dio svake lige puno jači od ostatka

odnosno, njihovim kombiniranjem, dobila bi se jača liga

Pa logicno!
Dinamo
Rijeka
Hajduk
Vojvodina
Zvezda
Partizan
Maribor
Olimpija
Domzale
Zrinjski
Sarajevo
Zeljo
dva kluba iza Mkedonije(ne pratim bas njihovu ligu)
jedan iz Crne Gore
eventualno jos jedan klub iz Hrvatske,Lokomotiva ili tako nesto,Split,jasno bila bi i druga i treca liga di bi se klubovi natjecali takoder!
Vi me ispravite ako sam nesto pogresno napisao!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/08/2016 : 16:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Više od pola klubova koje si nabrojao u Europi ne mogu pobijediti Izraelce i Ciprane, a sa Maltežanima vode pravu borbu za prolaz... jake ti lige.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/08/2016 : 16:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Više od pola klubova koje si nabrojao u Europi ne mogu pobijediti Izraelce i Ciprane, a sa Maltežanima vode pravu borbu za prolaz... jake ti lige.

Mislis da se Domzale nebi bio jaci klub da igra u ligi sa Dinamom,Zvezdom,Rijekom?Mislis li da Dinamo se nebi ojacao da igra recimo u Spanjolskoj ligi?Mozda oni ispadaju od tih slabijih suparnika jel su im domace lige slabe,mozda bas tajna lezi u tome,uostalom spominjes Cipar,koga Apoell?To je odlicna momcad,pa dosli su do cetvrtfinala lige prvaka!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/08/2016 : 22:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kad si spomenuo Cipar, prije par godina njihov klub Anorthosis je u Ligi prvaka pobijedio Inter 1:0
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17038 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/08/2016 : 22:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by velka031

Ne nikako.
Prvo, kome trebaju, osim budalama, još veće pizdarije po stadionima od ovih koje sada imamo?
Realno, HNl je toliko bolja od ostalih ey yu liga da je premalo da 3-4 kluba iz HNL-a igraju tu ligu, to bi dodatno satralo nogomet kod nas, a između 10.-og kluba u HNL-u i 3.-eg u Srbiji nema razlike. Jebiga, ali je tako.

S obzirom na epsku snagu slovenske lige, mislim da bi trebali koalirati sa Bundesligama - njemačkom i austrijskom, zamisli tek ta rivalstva...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14742 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/08/2016 : 00:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nikako.
Hnl se bori za dva predstavnika za ligu prvaka i po koeficijentu je jaci od svih balkanskih drzava skupa...to odgovara samo ovima koji su svjetlosnim godinama ispod hnl-a.
Neka sami organiziraju regionalnu ligu a mi cemo se pridruziti ako ikad padnemo na 25-30 mjesto kao sto su oni.

Hrvatska-23.500- 17 mjesto
Srbija- 13.875 - 27
Slovenija- 13.625-26
Mađarska-11.000 - 31
BiH-7.500-37
Makedonija- 5.875 - 39
Crna Gora - 5.625 - 41
Albanija - 5.375 -42

O cemu pricamo?!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 05/08/2016 : 02:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Svejedno,bila bi puno jača liga,5 predstavnika iz Hrvatske,3 iz Srbije,3 iz Slovenije,3 iz Bosne,1 iz Crne Gore i 1 iz Makedonije!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/08/2016 : 12:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Ne nikako.
Prvo, kome trebaju, osim budalama, još veće pizdarije po stadionima od ovih koje sada imamo?
Realno, HNl je toliko bolja od ostalih ey yu liga da je premalo da 3-4 kluba iz HNL-a igraju tu ligu, to bi dodatno satralo nogomet kod nas, a između 10.-og kluba u HNL-u i 3.-eg u Srbiji nema razlike. Jebiga, ali je tako.

S obzirom na epsku snagu slovenske lige, mislim da bi trebali koalirati sa Bundesligama - njemačkom i austrijskom, zamisli tek ta rivalstva...

dogovaramo se nešto sa Italijanima
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2016 : 13:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Vasko priča gluposti.

http://www.hrsport.net/vijesti/499744/nogomet-maxtv-prva-liga/makedonci-tvrde-da-se-krece-u-projekt-regionalne-lige-hrvatski-klubovi-odbijaju-ideju/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2016 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/video-delije-zbog-regionalne-lige-prekinule-utakmicu-/937940.aspx

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2016 : 18:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/dobili-smo-brutalne-odgovore-boysa-torcide-delija-i-grobara-o-regionalnoj-ligi/937590.aspx

Koje glave...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2016 : 18:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
sve je to ok i očekivano. pa nisu glupi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/12/2016 : 18:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Odlično, taman se ratostiljaju huligana i omoguće dolazak porodica na utakmice

Edited by - Jasko on 14/12/2016 18:57:34
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/12/2016 : 18:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jasko jel to pokušavaš bit duhovit?

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8547 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/12/2016 : 18:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

http://www.index.hr/sport/clanak/dobili-smo-brutalne-odgovore-boysa-torcide-delija-i-grobara-o-regionalnoj-ligi/937590.aspx

Koje glave...

navijači i pamet... ko elton john i žene.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/12/2016 : 19:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

jasko jel to pokušavaš bit duhovit?

Pa kad već sve navijačke skupine najavljuju bojkot

A inače, za ovu regionalnu ligu, zabole me lakat
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27024 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2016 : 19:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Trava nije zelenija u tudjem dvoristu.
Triba jacat nacionalna prvenstva.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/12/2016 : 19:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Radije bih Austro-Ugarsku ligu nego ex-Yu. :)

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

Edited by - Zagor12 on 14/12/2016 19:22:58
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000