Author |
Topic  |
|
ddeki
Advanced Member

3504 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Tata i sin
Junior Member

396 Posts
Member since 01/07/2016 |
Posted - 04/08/2016 : 17:01:17
|
Bravo, ddeki Tek odnedavno, od kako smo počeli da se bavimo amaterskom izradom stripova, uvideli smo koliko je kolorisanje veliki i dugotrajan posao koji iziskuje vreme, preciznost, strpljenje i još mnogo što šta... posao mnogo veći nego što smo pre toga mogli i da pretpostavimo i verovatno veći nego što većina onih koji se nisu nikada oprobali u tome mogu i da pretpostave. Ako uzmemo u obzir da naše kolorisanje nije ni crno ispod nokta naspram izvanredne (i kvalitativne i kvantitativne) izvedbe koju si pokazao na ovom forumu, možemo samo da naslutimo koliki trud i rad je do sada uložen sa tvoje strane. Nadamo se da će tvoje nastojanje naići na odobravanje kod nekog izdavača, jer to što radiš zaista je lepo i vredno svakog divljenja. Samo napred.
|
 |
|
ddeki
Advanced Member

3504 Posts
Posted - 04/08/2016 : 18:19:24
|
quote: Originally posted by Tata i sin
Bravo, ddeki Tek odnedavno, od kako smo počeli da se bavimo amaterskom izradom stripova, uvideli smo koliko je kolorisanje veliki i dugotrajan posao koji iziskuje vreme, preciznost, strpljenje i još mnogo što šta... posao mnogo veći nego što smo pre toga mogli i da pretpostavimo i verovatno veći nego što većina onih koji se nisu nikada oprobali u tome mogu i da pretpostave. Ako uzmemo u obzir da naše kolorisanje nije ni crno ispod nokta naspram izvanredne (i kvalitativne i kvantitativne) izvedbe koju si pokazao na ovom forumu, možemo samo da naslutimo koliki trud i rad je do sada uložen sa tvoje strane. Nadamo se da će tvoje nastojanje naići na odobravanje kod nekog izdavača, jer to što radiš zaista je lepo i vredno svakog divljenja. Samo napred.
Hvala puno na lepim recima. Zaista je utroseno puno vremena, rada i truda, ali i ljubavi prema stripu. Nije tesko raditi ono sto volis. Trenutno postoji od ranije interesovanje jednog stranog izdavaca za moje kolore.... A ja trenutno kolorisem novi strip od V.Bleka - Litica prokletih. 
 |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
 |
|
zlatko900
Average Member

955 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 04/08/2016 : 22:23:31
|
Svaka čast,ovo se zaista rijetko može vidjeti. Vidim da često po forumu komentiraju boje raznih naslovnica jer-sto ljudi sto ćudi...svatko ima svoj ukus. A što se moga ukusa osobno tiče-ovi tvoji radovi koje sam pregledao- fantazija... Da sam ja izdavač stripova ti bi bio glavni kolorista... |
 |
|
mogorovic
Advanced Member

3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
ddeki
Advanced Member

3504 Posts
Posted - 04/08/2016 : 22:51:05
|
quote: Originally posted by zlatko900
Svaka čast,ovo se zaista rijetko može vidjeti. Vidim da često po forumu komentiraju boje raznih naslovnica jer-sto ljudi sto ćudi...svatko ima svoj ukus. A što se moga ukusa osobno tiče-ovi tvoji radovi koje sam pregledao- fantazija... Da sam ja izdavač stripova ti bi bio glavni kolorista...
Hvala puno. Drago mi je da su komentari pozitivni, a ja cu to opravdati i uhvatiti se u kostac da obojim i kultnu epizodu od Bleka - Beli Bizon koja ima 150 strana.  |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 04/08/2016 : 23:42:42
|
Stvarno si sve bolji i bolji. Ono što si ranije kolorirao i što se može pronaći na društvenim mrežama je jako dobro, ali ovo je ipak znatno više.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19557 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 05/08/2016 : 05:55:06
|
Vrhunsko,,,cestitam i ustraj jer si odlican. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
|
Topic  |
|