Postavio na zid još prošle godine. Svi su crteži sa MAFEST-a osim Gambit koju je Laurenti nacrtao na CRŠ-u. Imam još meni dragih crteža gdje junaci imaju oružje u ruci, a te žena nije htjela iznad kreveta u spavaćoj sobi! Morat će na druga mjesta kad me uhvati volja za bušenjem zidova.
fora, kad vidim da netko ovako pedantno skuplja crteže najradije bih mu poklonio i svoj "termin" kod istog crtača, samo da taj crtač ima više vremena za napraviti još detaljniji, ljepši crtež
dcopic kad vidim ovo kod tebe pravo ti zavidim :) Doci ce vrijeme kad cu i ja svoje okaciti :)
Svaka cast za ovo!
Čekamo strpljivo i to,, nego nemoj okačiti samo crteže i naslovnice a i kolekcija ti je narasla samo tako, koliko znam libellus si kompletirao, fibre se podosta nabavilo i još brdo stvari
Postavio na zid još prošle godine. Svi su crteži sa MAFEST-a osim Gambit koju je Laurenti nacrtao na CRŠ-u. Imam još meni dragih crteža gdje junaci imaju oružje u ruci, a te žena nije htjela iznad kreveta u spavaćoj sobi! Morat će na druga mjesta kad me uhvati volja za bušenjem zidova.
eh da je meni ovoliki zid))))) svaka čast majstore!!!
dcopic - ona tri Texa su bjutiful nacrtani. Autori?
Kao što je Garfield napisao to su upravo ta trojica, od gore prema dolje: Del Vecchio Venturi Brindisi
Što se tiče Venturijevog crteža ima jedna zanimljivost. Na prvom MAFEST-u na kojem je bio nacrtao ga je olovkom. Iduće godine je došao ponovno i kada sam došao na red za novi crtež ostalo je možda još pet minuta do kraja termina za crtanje. Pošto je bilo jasno da od crteža neće biti ništa uvalio sam mu prošlogodišnji crtež da ga tušira! Zatim smo se dogovorili da će ga kolorirati ako se vidimo i treći puta!
Je, olovka je. Noge od Zagora su onakve kakve su i na originalnoj naslovnici. Pa zar bi se netko osudio ispravljati Ferrijeve greške?!
pa je li ovo orginalna naslovnica?
Nije Ferrijev original, nacrtao mi ju je frend. Identična je originalnoj naslovnici, gotovo da nisam uočio niti jednu razliku kada samih ih uspoređivao.