Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/08/2016 : 17:02:22
|
Na ženskom rukometnom turniru Brazil pobijedio Norvešku, vlasnika sva 3 velika zlata, i potvrđuje se da će taj turnir dati najviše kandidata za medalju od svih momčadskih sportova. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/08/2016 : 18:14:27
|
Ciparski dizač utega Antonis Martasidis i jedna Grkinja prvi su sportaši koji su udaljeni s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru nakon što su bili pozitivni na dopinškoj kontroli. Oboje su već napustili Olimpijsko selo, oduzete su im akreditacije i poslani su kućama. Martasidis je trebao nastupiti u kategoriji do 85 kilograma, a pao je na dopinškoj kontroli 25. srpnja. Iz Grčkog olimpijskog odbora nisu objavili tko je pao na dopinškoj kontroli, no njihovi mediji pišu kako se radi o plivačici Theodori Giareni, osvajačici srebrne medalje na Mediteranskim igrama 2013. u Mersinu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17131 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/08/2016 : 21:11:30
|
E, jbg... nisam znao da i na sajtu cenzurisu...
Drumska trka je bila fenomenalna danas... koliko samo padova, spustova, uspona, preticanja... jedva sam nasao prenos na netu, sve je blokirano...
Kod nas ukinuli HRT jos od polovine Eura... a, inace, sve sporrtske dogadjaje sam gledao na toj tv... profi u odnosu na RTS, od komentara do emisija i samog stila i ideja u realizaciji programa... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/08/2016 : 21:30:49
|
Što je onaj Poljak na kraju propustio, ali treba izdržati takve napore. Veliki preokret se dogodio i u susretu rukometašica Rusije i J. Koreje. Koreja vodila sa velikih 20:13 i onda Rusija radi nevjerojatnu seriju 16:3 za osiguranje startne pobjede. Izrazito tvrd susret Francuska - Nizozemska 18:14, ne sjećam se kada sam zadnji put vidio tako mali broj golova na rukometnoj utakmici. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/08/2016 : 21:54:20
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Što je onaj Poljak na kraju propustio, ali treba izdržati takve napore. Veliki preokret se dogodio i u susretu rukometašica Rusije i J. Koreje. Koreja vodila sa velikih 20:13 i onda Rusija radi nevjerojatnu seriju 16:3 za osiguranje startne pobjede. Izrazito tvrd susret Francuska - Nizozemska 18:14, ne sjećam se kada sam zadnji put vidio tako mali broj golova na rukometnoj utakmici.
Aaha.. ali Majka je brdski vozac, tako da mu sprint nije jaca strana... mada, bas mi je bilo krivo, trebalo je da pokusa da isprinta sa njima do kraja, ali videlo se da je ostao bez snagfe... steta i za Nibalija i onog Kolumbijca, njih dvojica su bili vodeci sa majkom, kada su pali na spustu, par kilometara pre kraja.... odlicna je bila trka. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 06/08/2016 21:54:49 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17131 Posts
Posted - 06/08/2016 : 21:56:15
|
quote: Originally posted by Caleb
E, jbg... nisam znao da i na sajtu cenzurisu...
Drumska trka je bila fenomenalna danas... koliko samo padova, spustova, uspona, preticanja... jedva sam nasao prenos na netu, sve je blokirano...
Kod nas ukinuli HRT jos od polovine Eura... a, inace, sve sporrtske dogadjaje sam gledao na toj tv... profi u odnosu na RTS, od komentara do emisija i samog stila i ideja u realizaciji programa...
A zamisli tek onda nivo na RTRS-u i BHT1!
Da li će negdje moći da se pogledaju snimci finala plivanja i ovih noćnih košarkaških utakmica?
Evo sad još i nevrijeme, nestaće ponovo struje... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25522 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/08/2016 : 22:26:59
|
Čitam ovo pa mi skoro bude neprijatno što ja ovde mogu da pratim i RTS,RTRS,HRT,BHT... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 06/08/2016 : 22:59:47
|
Odličan dan za Hr sport, vaterpolisti dobili, Pejčić 7. na OI u svojoj slabijoj disciplini, Đurasek 18., veslači lako prošli dalje, boksač Sep dobio egipatskog predstavnika, Čilić i Konjuh prošli u 2. kolo, Ćorić trenutno gubi od Simona... |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25522 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17131 Posts
Posted - 07/08/2016 : 08:33:01
|
quote: Originally posted by manhunter
Čitam ovo pa mi skoro bude neprijatno što ja ovde mogu da pratim i RTS,RTRS,HRT,BHT...
Pa tako je to u bijelom svijetu.
Ja sam pokušavao da isprobam da li može da se uključi snimanje emisija na Totalu, ali ne ide, kaže da DVR funkcije nisu dostupne kad pokušam da prebacim na snimanje. Kako se to podešava, negdje čitam da treba uključiti USB u televizor? Ali koliko onda treba memorije za to? 16 GB? I može li da se snima kad je televizor na stend-baju? |
Edited by - delboj on 07/08/2016 08:56:52 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/08/2016 : 09:07:37
|
Za Slovence:
-a ste gledali studio Rio z Sanjo Modrič in Maticem Osovnikarjem!??? Kakšna katastrofa od oddaje............kako neusklajen, dolgočasen voditeljski par.....in ta dva bi naj nas gledalce zabavala vsak dan ali kaj???? Kao vrhunec je, ker sta bosa in imat amivko iz "Copacabane" in potem ta Matic Osovnikar, dolgočasen u tri......Sanja ga je še probala malo "zmehčati" da bi se malce pošalila, ampak tip se ni dal, ostal je strogo profesionalen in neomajen z svojim pogledom na pretekle Olimpijske igre,.....dolgočasno!!!! Pa tisti vložek z Marcosom Tavaresom (WTF!!!)
Kr neki....imeli so ogromno časa, da bi naredili zanimivo oddajo, in to je to ali kaj? A bodo vsak dan težili z objavami na twiterju in podobno!???? Tistega ki si je tole bedarijo zamislil, bi bilo potrebno direkt " na gobc, na gobc mat kurba!"
Izvinjavam se hrvatsko pričajučim čitateljima, ali ovo je jednostavno prezakomplicirano napisati na hrvatskom jeziku. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
Posted - 07/08/2016 : 09:18:52
|
Filip Ude pao s konja s hvataljkama! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/08/2016 : 09:23:30
|
Slovenija za sada još uvijek bez medalje.....jedino što je vrijediti spomenuti je da je Bojan Tokić ušao u drugi krug u namiznom tenisu pobjedivši nekog Iranca sa 4:1 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/08/2016 : 09:33:23
|
Mislio sam da je jedini autsajder uz Argentinu, ali Angola pobjeđuje Rumunjsku dosta sigurno 23:19, u utakmici u kojoj veliki favorit (koef. 1.02) nije imao niti jedno vodstvo. Crna Gora nije imala nikakve šanse protiv Španjolske, uvjerljiv poraz 25:19. Danas starta muški turnir, Hrvatska popriličan favorit protiv svjetskog viceprvaka Qatra, ali vidjet ćemo je li to baš tako u stvarnosti. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31276 Posts
Posted - 07/08/2016 : 10:01:38
|
NEPOŠTENO NATJECANJE
Veslanje u Riju na rubu skandala: Legenda ne može vjerovati!
Peterostruki olimpijski pobjednik Steven Redgrave nije impresioniran viđenim prvog dana veslačkih natjecanja u Riju, a uvjete na stazi nazvao je nepoštenima...
Veslanje na Igrama u Riju nije počelo na dobar način. Snažan vjetar učinio je uvjete za natjecanje izuzetno teškima, a najgore su prošli srpski veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik čiji se san o medalji srušio nakon što im se čamac preokrenuo usred utrke.
Srpska posada nije bila jedina koja je imala problema. Mnogi su se žalili da im je čamac na cilju bio pun vode, a glas protiv uvjeta na stazi digao je i najveći veslač svih vremena.
'Ljudi govore kako veslačka staza lijepo izgleda, ali vidimo da natjecatelji jedva ostaju unutar čamca i djeluju kao da se prvi put natječu. To nije pošteno, uvjeti su blizu nemogućima za veslanje. Ovo ne prikazuje naš sport u najboljem svjetlu,' izjavio je osvajač pet zlatnih veslačkih medalja Steven Redgrave.
'Ako se natječeš na veslanju ovaj tjedan, bolje da znaš plivati,' priznala je Egipćanka Nadia Negm koja je bila jako blizu potapanju, kao i još nekoliko veslačica.
Organizatori pak poručuju onima koji se žale da su ovo Olimpijske igre i da uvjeti ni ne smiju biti laki. Hrvatski predstavnici braća Sinković i Damir Martin nisu dopustili da ih valovi i snažan vjetar ometu i sigurno su u subotu prošli prvu fazu natjecanja... |
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47305 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47305 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/08/2016 : 13:48:03
|
sriča da me olimpijade slabo zanimaju |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|