Ne treba se sramiti klišeja i podsvjesne interpretacije viđenog. Pogotovo u ovakvom slučaju, stvaranja prvog, a opsežnog i prilično studioznog stripa. Ovo je hrabar i dobar početak, već sam to ranije rekao, po sigurnom školskom pristupu, koji je, u pravilu, ispravan put svakog početka. Nadgradnja je tek neki budući rezultat!
@ mcn - Najpre, hvala na visokoj oceni, a hvala i na obaveštenju u vezi 15. table. Dobro da nam je neko skrenuo pažnju na nju, inače mi sami ne bismo primetili da postoji bilo kakav problem u vezi nje, iz prostog razloga što je mi sa našeg računara vidimo baš onako kako ona treba da izgleda. Međutim, kada smo upotrebili drugi preglednik sa drugog uređaja, ugledali smo na istom mestu sliku koja se baš i ne uklapa u scenario pomenute stranice. Ne znamo kako je do toga došlo, verovatno da je u pitanju neka zbrka sa linkovima, ali u svakom slučaju pokušaćemo to ispraviti i izvinjavamo se svima koji prate ovaj topik, zbog te male tehničke greške.
@ vice - Hvala na tako lepom mišljenju. Trudićemo se da svojim daljim radom održimo takav dobar utisak.
Hvala D.J. Planiramo do kraja meseca objaviti 14 novih tabli, a do tada šaljemo na tvoj p. m. neke skice i table koje su trenutno u izradi. Eto, čisto da ublažimo iščekivanje.
Hvala D.J. Planiramo do kraja meseca objaviti 14 novih tabli, a do tada šaljemo na tvoj p. m. neke skice i table koje su trenutno u izradi. Eto, čisto da ublažimo iščekivanje.
Ja prosto ne mogu da verujem da je ovo crtalo dete od 13 godina. Pa šta će mali raditi sa 18??? Ako ga pubertet ne upropasti, zvezda je rođena!
Hvala na tako lepom predviđanju! Da bi se postala zvezda potrebne su velike ambicije, a mi smo veoma skromni. Za nas će biti dovoljno veliki uspeh samo da završimo ovaj strip i objavimo ga ovde na forumu. To će biti jedno dragoceno iskustvo za nas obojicu.
Čitaš li ti ikada išta pažljivo ili samo pišeš da pišeš??? Vidiš li šta je čovjek napisao samo par postova iznad tebe:
Originally posted by Tata i sin
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Čitaš li ti ikada išta pažljivo ili samo pišeš da pišeš??? Vidiš li šta je čovjek napisao samo par postova iznad tebe:
Originally posted by Tata i sin
Hvala, Rahazlam! Biće, naravno. Zadali smo sebi rok da do kraja ovog meseca izbacimo određeni broj tabli, a potrudićemo se da to bude što ranije.
A cekaj jel imas vec u planu ili jos smisljas scenarij?
Scenario za ovaj strip je napisan tokom zimskih praznika, dakle bio je u celosti završen još pre nego što je započeto ctanje njegove prve sličice. Do sada su olovkom skicirane sve table prvog poglavlja i nekih 30-40% kadrova iz drugih poglavlja, a trenutno se kolorišu table 44-55 koje će u narednom periodu biti objavljene.
A što se tiče daljih planova, uporedo sa pomenutim polako se privodi kraju pisanje scenarija i za jedan drugi strip, a postoji ideja i za pisanje jedne duže sage koja bi u svojoj kompilaciji sadržala veći broj kratkih i međusobno povezanih priča... ali o tom-potom.