Sjajno finale u bacanju diska Steta za Poljaka, ali kakva psiha Svabe.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
I, onda, posle ovakvih tekstova se nacija lozi, pali, ocekuje se nemoguce, a u slucaju kraha, pljuvanje, vredjanje i tako u nedogled, godinama, u svim sportovima..
hočeš reči, da su Srbi igrali na puno poslednje minute (sa Francuskom i) sa SAD?
šteta za onog veslača da nije dobio zlato....meni je izgledalo dok sam pratio utrku da je sasvim jasno, da je stigao prvi (i na monitoru su napisali njegovo ime)....a ona crta može biti od negdje prije povučena,...možda nije ta crta baš iz cilja....mislim da su ga oštetili....u najmanju ruku trebali su podjeliti zlato (možda nemaju medalju viška....) pa su mu onda dali srebro....ali mogli su i obrnuto napraviti....da sam ja na njegovom mijestu ja bi poludio tamo, sigurno bi nekoga bacio u tu rijeku,....a on je izgledao tako sretan sa tim srebrom....kada se naspava i pogleda utrku možda če promjeniti mišljenje....šteta stvarno.
šteta za onog veslača da nije dobio zlato....meni je izgledalo dok sam pratio utrku da je sasvim jasno, da je stigao prvi (i na monitoru su napisali njegovo ime)....a ona crta može biti od negdje prije povučena,...možda nije ta crta baš iz cilja....mislim da su ga oštetili....u najmanju ruku trebali su podjeliti zlato (možda nemaju medalju viška....)
Ali zato imaju 3 srebrne za istu disciplinu u plivanju.
pa su mu onda dali srebro....ali mogli su i obrnuto napraviti....da sam ja na njegovom mijestu ja bi poludio tamo, sigurno bi nekoga bacio u tu rijeku,...
To ne bi ništa pomoglo, možda bi samo postigao da ti uzmu i tu medalju. Damir je sportaš i sportski je prihvatio onakvu odluku, čak je u intervjuu pohvalio i čestitao Drysdaleu.
Utakmica protiv Tunisa će biti zadnja na rasporedu 5. kola kada će već biti poznate pozicije Francuske, Danske i svih momčadi iz druge skupine, pa će se moći igrati na rezultat i čak ''birati'' protivnika za četvrtfinale.
Utakmica protiv Tunisa će biti zadnja na rasporedu 5. kola kada će već biti poznate pozicije Francuske, Danske i svih momčadi iz druge skupine, pa će se moći igrati na rezultat i čak ''birati'' protivnika za četvrtfinale.
Stipanović izvrstan.. Na predzadnjoj bovi je bio 15 i na kraju zavrsio 7.. Povećao je prednost ispred 2. na 9 bodova, tako da je medalja prakticki osigurana, a ako bude sve kako treba bit će zlatna
Ovo znaci da Brazil verovatno ispada, a da pobednik Hr - Arg ide na Srb, ako ona pobedi Kinu, ne?
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0