forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 14/08/2016 : 13:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Sanader i Vidošević - obojica rođeni u Splitu!

Ali su u duši zagrebčanci (HDZ-drpiči).
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 13:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce danas odigrati barem muski i da ce se dobro potuci, a ne ka u utakmici sa Dinamom, bez obzira na sudacki kriterij i kvalitetu triba ic ostrije u svaki duel..

Ono sta mi jos nije jasno jest to da mi jos uvijek nemamo odredeni stil igre, ono sve je nesto izmedu, nema ni u od uigranosti i nekakvog automatizma, najavljeni presing uopce ne igramo..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 14/08/2016 13:28:03
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/08/2016 : 14:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Prvenstvo je dugo, ali Hajduk mora od starta početi dobivati male utakmice.
Dinamo s tim nema problema i tu se stvara ključna razlika.
I Rijeka s tim relativno nema problema, pa može držati korak s Plavima.
Ključno je tempirati formu na početku, uzeti što više bodova, ne mislim samo na Hajduk, nego i na Rijeku, koliko-toliko učiniti prvenstvo zanimljivijim...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/08/2016 : 15:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Vec sam napisa da mi se ne svidja nova struktura ljudi u Hajduku,ka ni nacin na koji se sve odigralo u vezi s tim.Daj Boze da grisim,a iskreno,mozda i ne znam detaljno sve oko toga.Prakticki,pojacanja i nisu pojacanja,trener koji mi ne uliva neko znanje,sad i sponzori...Daleko od toga da je i prije to bilo dobro,ali mislim da smo bili na pravom putu.Sad se triba rekuperat,poraz od GNK-a,ma kako gadno sjeo, nece nista znacit,dobijemo li veceras.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 15:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Vec sam napisa da mi se ne svidja nova struktura ljudi u Hajduku,ka ni nacin na koji se sve odigralo u vezi s tim.Daj Boze da grisim,a iskreno,mozda i ne znam detaljno sve oko toga.Prakticki,pojacanja i nisu pojacanja,trener koji mi ne uliva neko znanje,sad i sponzori...Daleko od toga da je i prije to bilo dobro,ali mislim da smo bili na pravom putu.Sad se triba rekuperat,poraz od GNK-a,ma kako gadno sjeo, nece nista znacit,dobijemo li veceras.

I dalje smo na pravom putu, ogromne korake prema naprijed smo napravili u svim segmentima..pati rezultat radi toga a na kraju dana to je ipak najbitnije pa ovo sve dobro pada u drugi plan..

Ono sto je najveca boljka Hajduka je omladinska skola, odnosno njezin preustroj, kad to bude na pravoj razini onda se mozemo nadati i boljim rezultatima na terenu..dotad moramo ovako krpati ekipu sa igracima koji su tu negdi u rangu HNL-a..

No tako je to kad ides postenim putem, taj put je posut trnjem..

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/08/2016 : 15:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by roby05

I dalje smo na pravom putu, ogromne korake prema naprijed smo napravili u svim segmentima..pati rezultat radi toga a na kraju dana to je ipak najbitnije pa ovo sve dobro pada u drugi plan..

Ono sto je najveca boljka Hajduka je omladinska skola, odnosno njezin preustroj, kad to bude na pravoj razini onda se mozemo nadati i boljim rezultatima na terenu..dotad moramo ovako krpati ekipu sa igracima koji su tu negdi u rangu HNL-a..

No tako je to kad ides postenim putem, taj put je posut trnjem..

Istina,sve je to tako,daleko od toga da nije.Ne umanjujem nista,niti se stufajem.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 14/08/2016 15:24:17
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/08/2016 : 15:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Nije sramota ni pogledati kako su u Dinamu ustrojili omladinsku školu. Izbacuju igrače kao na traci. Jednako ima talenata u Zagrebu i Splitu. Samo ih treba obraditi. Neka se Hajduk ugleda na bolji primjer, bolji posao, bolji proizvod, što je činjenica, pa neka počne proizvoditi igrače. Jači Hajduk, jača liga, jača reprezentacija. Ne mislim na kopiranje, ali neke metode rada bi se mogle usvojiti ako je nešto uspješno. Dinamo ima top10 omladinsku školu u Europi. Mislim da je čak i Osijekova škola u ovom trenutku produktivnija od Hajdukove. Nešto definitivno ne štima, ne radi se dobro, odnosno radi se skroz krivo. Imaš dobru sirovinu, a nemaš dobre strojeve.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 15:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ma Dinamo je primjer za dosta toga, recimo kako unistiti druge nogometne sredine, ili kako igrati sa svojom b ekipom u istom rangu natjecanja..ili kako dugovati drzavi milijunske iznose neplacenog poreza..kako drzati u saci kompletnu sudacku organizaciju, kako odlucivati o celnim ljudima HNS-a i stavljati svoje ljude tamo..kako raditi kontra svojih navijaca i u dosluhu sa drzavnim institucijama braniti im da dojdu na stadion i progoniti ih, zatvarati..itd itd da sad ne nabrajam sve jer je lista poduza..

Edited by - brni on 14/08/2016 15:54:37
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 16:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Podržavam hajdukov put, trnovit, pošten ali jedini ispravan. Samo tako nastaviti

Hvala, lijepo je kad pohvale dolaze od supportera GNK..

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/08/2016 : 21:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Slabo hajdukovo poluvrime.
Puno faulova,izgubljenih baluna,zakašnjelih startova i panike u obrani.
1:1 je dobar rezultat kako igramo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/08/2016 : 22:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio si na 12-1 u kornerima za Osijek.
Već dugo nevidjeh da netko tako lose brani kornere kao Hajduk.
Možda im Pušnik objasni u poluvremenu kako da se stanu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/08/2016 : 22:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
možda im je reka ali ga nisu poslušali:)
pet,šest puta balun iskosa prolazi cili šesnaesterac pun igrača a niko da izbije balun..
bod je ko kuća sa ovom igrom.
doduše bilo je važnih izostanaka i puno novih igrača ali to je ipak moralo bolje izgledati od ovoga večeras.
Nižic je maradona za Šimića i Bilija.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ovi Grk dobar igrac, bija ga je pun teren, ostalo ste rekli, bod ka kuca..

Osijek da gol iz prekrsaja na Kalinicu, iako su zasluzili gol ako ne i dva..

Edited by - brni on 14/08/2016 23:02:18
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 14/08/2016 : 23:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Rezultat nije loš gledajući utakmicu. Da je Osijek bio malo odlučniji mogao je do slavlja. Osijeku je bod k'o planina, Hajduk pomalo počinje prosipati bodove. Sljedeće kolo Rijeka doma (40-60 šanse za Rijeku), Dinamo doma protiv Splita (80-20). Lako moguće nakon 6 kola 5-6 bodova zaostatka. Puno je vrijedila danas pobjeda u Osijeku, ali očito da se za to nema kapaciteta, bar u ovom trenutku prvenstva.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2016 : 23:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Nižic je maradona za Šimića i Bilija.

Simic je potencijal, njemu triba dovesti jednog dobrog iskusnog stopera da dobije na sigurnosti..Bilij je smjesan na ovoj poziciji..

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/08/2016 : 23:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Možda mali komentar o tome da je Hajduku na današnjoj utakmici falio Ohandza, koji bi da je ušao u nastavku po starom dobrom običaju nešto i napiknuo, pa donio tri boda.
Naravno on ne igra u Hrvatskoj već koju godinu, nego je došao prije dva sata, pa su ga poslali u Francusku po vizu jer inače nemre ući u Izrael, staru državu iz srca Evrope.
Kaj i oni vade svojim igračima vize pred gostovanje u ljepoj našoj ili je to običaj samo za papke.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 20:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ubija nas je ovaj po livoj strani, sto zbog toga sta je paklen igrac a dijelom jer je Ismajli odigra katastrofalno, ali sve u svemu takticki smo dobro odigrali, joj sta cemo spremit ovim zidovima na Poljudu za tjedan dana..jedva cekam utakmicu..

Edited by - brni on 18/08/2016 20:56:15
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 21:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I ovaj Ben Haim sta nas je masakrira je dobija zuti i mislim da ne bi triba igrat na Poljudu..

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 21:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Kakav igrač ovaj Benayoun,šteta za Hajduk i onu šansu Ohandze,tekma na Poljudu ce bit ludnica,ako Hajduk bude igrao kao protiv Olexsandrije vjerujem u prolaz,iako ovo je puno ozbiljniji protivnik!
Nisam gledo prvo poluvrijeme ali opet su me iznenadili Hajdukovih stoperi,sjebali su drugi gol ali su imali par fantastičnih reakcija i ključnih blokova!!!
Sviđa mi se ovaj Hajduk!!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/08/2016 : 21:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao utakmicu, pa ne znam ni tko je bio bolji, tko je imao više šansi, ali u svakom slučaju 2-1 daje odličnu nadu za uzvrat. Samo da mladost ne izgori i može se stići. Sretno u uzvratu.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27676 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/08/2016 : 21:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kako smo igrali ovo je dobar rezultat.
Imamo neke sanse u uzvratu ali ako se ne popravimo nista od toga.
Jebo ti to kad nam je najveca prednost nad protivnikom ludilo na tribini.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 22:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Bas tako,opet neshvatljive greske,vise ne znam jesu li neuigrani ili ne znaju.Rezultat odlican u odnosu na igru.
Ovo bi se tribalo proc,pa i uz neki minimalan pomak nabolje.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 22:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ovaj Ben Haim sta nas je masakrira je dobija zuti i mislim da ne bi triba igrat na Poljudu..

Treci žuti
Ne igra na poljudu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 22:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Treci žuti
Ne igra na poljudu

Uf dobre vijesti, pa sve je islo preko njega, on im je pola ekipe..doduse mi nemamo desnog beka pa je i zbog toga tako bilo lose..

I Susic je idiot..

Edited by - brni on 18/08/2016 22:54:53
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 22:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Smijesni ste sa tim pricama o losoj igri Hajduka,jebote pa nije ovo Olexandrija,Hajdukova igra ovisi i o igri protivnika!Hajduk nije Barcelona!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 4.4 seconds. Snitz Forums 2000