forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/08/2016 : 21:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
brazil nam je pobjedom protiv nigerije osigurao četvrtfinale
još neka argentina dobije španjolce, pa možemo komotno i izgubit

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/08/2016 : 21:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Brazil pomogao Hrvatskoj, ali mu to ništa neće značiti ako njemu ne pomogne Argentina.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/08/2016 : 21:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kako Francuska i Danska nisu igrale neriješeno otvara se kalkulacija i za rukometaše. Hrvatska bi "trebala" izgubiti od Tunisa da osvoji 2. mjesto u skupini koje nudi najlakši put do finala; Brazil u četvrtfinalu, pa zatim pobjednika susreta Njemačka - Qatar/Argentina u polufinalu.
Ostaje da vidimo hoće li izabrati taj put ili idu normalno na pobjedu protiv Tunisa.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/08/2016 : 22:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nakon što sam odgledao snimku susreta Slovenija - Poljska promijenio sam mišljenje. Poljska je dosta loša, iako po imenima jača od Brazila nema igru i mislim da bi bilo lakše igrati protiv nje nego protiv domaćina. A kada se pogledaju mogući protivnici u polufinalu, ispada gotovo svejedno hoćeš li tamo igrati protiv Njemačke, Danske ili Slovenije. Bolje je pustiti da se Nijemci potuku sa Francuzima u polufinalu, a zadnjih godina su ih znali i pobjeđivati pa može biti da bi im uspjelo i sada.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/08/2016 : 23:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sutra bi mogle pasti dvije medalje i osiguranje treće.

http://hrsport.net/vijesti/496750/ostali-sportovi-olimpijske-igre/stipanovic-cekali-smo-tako-dugo-na-medalju-mozemo-jos-jedan-dan/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2016 : 01:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kako je ovaj Tunis loša ekipa, sram me što sam uopće pomislio da se može izgubiti od njih.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/08/2016 : 04:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Dobro je to za sada, samo nastaviti do kraja jer ovo fakat moramo pobijediti. šarić napokon napadacki odlican
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/08/2016 : 05:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Bravo decki. Prvo mjesto u skupini i cetvrtfinale protiv srbije! Mislim da je doslo vrijeme...
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2870 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 16/08/2016 : 05:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Da mi je netko prije mjesec i po rekao da ćemo na OI biti prvi u grupi rekao bih mu da je lud.
Simon i Šarić su bili odlični. Bogdanović je imao nekoliko izgubljenih lopti koje nije smio imati, ali ukupno je bio dobar.
Centri su bili dosta dobri dok se lomio rezultat. Sve u svemu jako dobro.
Šteta što smo dopustili Litvi da se vrati i da se moramo brinuti do kraja.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/08/2016 : 05:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ako je litva i kalkulirala, nema veze
ovo je prvi put da smo ih dobili
četvrtfinale će biti za pamćenje
usa:argentina
australija:litva
španjolska:francuska
mi i oni

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 16/08/2016 : 07:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
da vidimo sad pravu moč Australije; baš me zanima, dal če prema razjebanim Litvancima uspeti da drže ritam igre. Špance ne mogu da smislim. Posle dva poraza skupili su tri dominantne pobjede, pa daj Ono da se francuzi razpištole. I Clash of Titans.....samo jedan ima srebro, drugi pizdariju, ako ne igraju izvrstno bez pizdarija.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/08/2016 : 09:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

UTORAK ZA POVIJEST?

Ludi dan u Riju: Hrvatska lovi čak pet novih medalja!

Jedanaestog natjecateljskog dana na XXXI Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u utorak 16. kolovoza održat će se natjecanja u 21 sportu, u njih 12 će se dijeliti medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u atletici, boksu, jedrenju i vaterpolu

Hrvatska olimpijska rapsodija u Riju mogla bi tijekom dana dobiti svoje novo veličanstveno poglavlje. Hrvati na borilišta izlaze u četiri sporta, a moguće je osvajanje čak pet medalja. Sandra Perković nastupa u finalu bacanju diska, Ivan Kljaković Gašpić završava svoj nastup lovom na broncu u jedriličarskoj klasi Finn, kao i Tonči Stipanović koji lovi zlato u klasi Laser, dok bi neku od medalja mogli u tri plova koja su na rasporedu osigurati i Šime Fantela te Igor Marenić u klasi 470. Filip Hrgović pak protiv Kubanca Pere ima priliku osigurati broncu.

Bogat sportski dan zatvaraju svojim četvrtfinalom vaterpolisti u ogledu s Rudićevim Brazilom, a još dvije Hrvatice ulaze u svoja kvalifikacijska atletska natjecanja.

Raspored nastupa hrvatskih sportaša, utorak 16.8.:

ATLETIKA - Sandra Perković nastupit će u finalu bacanja diska (16.20 sati), Andrea Ivančević u kvalifikacijama na 100 metara s preponama (16.05 sati), a Sara Kolak u kvalifikacijama bacanja koplja (1.35 sati, srijeda)

BOKS - Filip Hrgović borit će se u četvrtfinalu kategorije preko 91kg protiv Kubanca Leiniera Pera (18 sati)

JEDRENJE - Ivan Kljaković Gašpić nastupit će u plovu za odličja klase Finn, Tonči Stipanović u odgođenom plovu za odličja klase Laser. Šime Fantela i Igor Marenić u osmom, devetom i desetom plovu klase 470, a Petar Cupać i Pavle Kostov u 10., 11. i 12. plovu klase 49er (18.05 sati)

VATERPOLO - Hrvatski vaterpolisti nastupit će u četvrtfinalu protiv Brazila (20.10 sati)

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2016 : 11:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://hrsport.net/vijesti/496761/ostali-sportovi-olimpijske-igre/bogdanovic-mi-smo-jedini-na-koje-nitko-nije-racunao-u-cetvrtfinalu/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2016 : 11:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Argentinci već sumnjaju da su Hrvatska i Litva odigrale utakmicu po dogovoru samo da njih pošalju na Amerikance.
Jebiga, zašto su dopustili da ih Španjolci razvale.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/08/2016 : 12:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ko može taj kalkulira, jasno. Tako je bilo i prije a i sada.

Have mercy
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/08/2016 : 12:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/oi2016/440507/Ovo-nema-smisla-krada-u-finalu-Olimpijskih-igara.html

nažalost postale su već tradicije ovakve stvari u boksu, nešto bi tu trebalo mijenjati!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/08/2016 : 13:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/oi2016/440512/Svjetski-rekorder-se-posipao-pepelom-Zelim-se-svima-ispricati.html

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2016 : 14:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Cetvrtfinale i prvi u skupini, ko se tome moga nadati pred onaj kvalifikacijski turnir u Italiji..nasi kosarkasi su vec sad napravili cudo i sad nek samo odigraju muski i daju sve od sebe..Srbija je veliki favorit i sav pritisak je na njima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 16/08/2016 : 14:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
skroman si brni. meni se činilo logično i sasvim prihvatljivo da ste prvi u grupi.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2016 : 14:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro kad su svi isli kalkulirati pa je ispalo kako je ispalo..ali mislim da je Srbija optimalan suparnik bez obzira sto posjeduje znatno vecu kvalitetu..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/08/2016 : 14:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
srbija je veliki favorit, kvaliteta, ali i pritisak je na njihovoj strani
i njihovo četvrto i naše prvo mjesto su proizvod kalkulacija, što njihovih, što litvanskih
tako da glupe komentare po portalima kako smo mi prvi, a oni četvrti možemo okačiti mačku o rep

u svakom slučaju, mene ne mogu razočarat, već ovo sada je bilo nezamislivo prije mjesec i nešto,
ako misle dobiti srbiju, onda se bojanu mora netko priključiti i što je još važnije, planinić, šarić i bilan moraju kako tako parirati raduljici i jokiću
u tome im mora pomoći vanjska linija koja bi trebala barem malo oslabiti vezu teodosića i centara - kako? nemam pojma, jer ni amerikanci nisu uspjeli, a nije da se nisu trudili
ne treba zaboraviti ni na bogdana, jer dečko samo čeka da nekoga unakazi - previše je rezerviran i bojim se da protiv nas ne proradi
tu će biti posla za ukića i babića, koji je za mene najveće acino otkriće - fino se je izborio za svoje mjesto, za razliku od hezonje, koji je pasivan u napadu, odnosno kojeg se koristi samo da se raširi prostor za babu i šarića
tu mislim da ima prostora za taktičko iznenađenje, ukoliko se bude otvarao prostor i za njegove ulaze u reket - ali pošto aco to nije koristio do sada, teško da bude nešto od toga
sreća je da ne igra bjelica
srpska prednost je i dan više odmora, što ne treba zanemariti, jer bojan sinoć u zadnjoj četvrtini nije izgledao pun snage
puno toga ide na njega, i za sada to dobro ide, ali ako će odlučivati zadnjih par lopti, onda je svaki atom snage presudan

a ništa, neka pobijedi bolji

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2016 : 15:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/pratite-uzivo-veliki-dan-hrvatskih-jedrilicara-napast-cu-australca-odmah-na-pocetku/4617779/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/08/2016 : 15:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo što je taj Rudić puno veći trener od tebe.

http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/sef-hrvatske-objasnio-francusku-tugu-napravit-cu-sve-da-osvojimo-zlato-rudic-me-ne-zanima/4615643/

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/08/2016 : 15:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da litva nije kalkulirala, jer apsolutno noti jednom akcijom ili gestom to nisu dali naslutiti.. Ovo je bila prava i cista pobjeda nasih. E sad kako će biti protiv srbije, ko će znati, ali već sad razmisljam da prespavam tu utakmicu.. Bojim se da mi ne prsne oko od sekiranja😁
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2016 : 15:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Samo što je taj Rudić puno veći trener od tebe.

http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/sef-hrvatske-objasnio-francusku-tugu-napravit-cu-sve-da-osvojimo-zlato-rudic-me-ne-zanima/4615643/

Rudic je najveci vaterpolski trener svih vremena, steta sta nije osta duze..

Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000