Uzasno me zivira suđenje u boksu i hrvanju, u boksu Kubanci a u hrvanju Rusi povlacu sve konce, tu stvarno triba uvesti velike promjene..i kad su vec isli sa ovim profi pravilima u boksu nije mi jasno zasto nisu digli broj rundi..s ovim bodovanjem ako izgubis prve dvi gotov mec..6 rundi bi bilo taman..
Bravo.. Moji vapaji i predviđanja su se obistinila! Imamo medalju u boksubi jedrenju.. Nazalost u hrvanju, u skladu sa ocekivanjem, nismo... Bravo bravo.. Koji dan za hrvatski sport.. S pravom ćemo se nakon ovih igara šepuriti kao sportska velesila..
Čestitke za Sandru Perković, zaista je klasa za sebe.Čestitke i ostalim sjajnim hrvatskim sportistima.
Polako se bude i srpski sportisti, Štefanek je opravdao očekivanja, ali kakav podvig košarkašica, išle su težim putem umesto propuštene lepe šanse da se bude drugi u grupi i osigura lakši protivnik, ovako je slađe, plus izbegnute i Amerikanke u polufinalu, medalja bi bila prava nagrada za ove devojke.Sonja Petrović je tako veliko srce imala na ovoj utakmici, odigrati povređena sa longetom onako celo drugo poluvreme-kapa dole.Ana Dabović isto neverovatna, njih dve vuku ovaj tim uz sjajan učinak Pejdž u skoku.
Taktika se nije pokazala uspješnom i Australac je otplovio prema zlatu. Šteta, najviše zbog toga što je prednost prije finala bila dosta dobra. Valjda se u dvojcu neće dogoditi isti slučaj.
Stipanović je pokazao zavidnu kolicinu idiotizma... Koliki luzer moras bit da ovo napravis??? To se valjda u povijesti jedrenja nije dogodilo!!! Slazem se da je ovo izgubljeno zlato a ne osvojeno srebro.. To definitivno nije za slavlje nakon ovakvog raspleta...
Ma meni je jos uvik u glavi nokaut Hrgovica, kako ga je zakuca..
Ali suci u boksu su stvarno prica za sebe, direkti u glavu i odbrojavanje i svejedno gubis rundu. Da ga nije rusio izgubio bi na bodove kako god boksao.
Ma meni je jos uvik u glavi nokaut Hrgovica, kako ga je zakuca..
Ali suci u boksu su stvarno prica za sebe, direkti u glavu i odbrojavanje i svejedno gubis rundu. Da ga nije rusio izgubio bi na bodove kako god boksao.
Sramotno da, nije prvi put da namiste cili turnir..
Stvarno šteta, ali ipak su to Olimpijske igre.. Tko od nas može i zamisliti što znači jedna olimpijska medalja.. Npr. Filip Ude se sprema 4 godine za jednu jedinu vježbu (kvalifikacije) na konju s hvataljkama i pogriješi i bam. Rekli bi totalni idiot - ali čovjek je krvario, odrekao se skoro bukvalno svega. Stipanovića je također sigurno ubio trenutak, tj. splet nesretnih okolnosti, tko mu živ može zamjeriti.. Mi ovdje znamo samo pljeskati i slaviti medalje, ili kritizirati ako dođe do neuspjeha, neosvajanja.. Ali što jedna medalja znači malo tko može i pretpostaviti. Ja ne znam. Samo čestitam Stipanoviću na ogromnom uspjehu.