...inače, ja čitam Franka Cappu, danas navečer ću završiti....ovako na pola čitanja, radi se o jednom vrlo ugodnom iznenađenju koje uopće nisam očekivao, a i Sommer je izmjenio dosta stilova crtanja tako da mi svaka sljedeća priča izgleda kao da je crtana od strane nekog drugog autora.
...inače, ja čitam Franka Cappu, danas navečer ću završiti....ovako na pola čitanja, radi se o jednom vrlo ugodnom iznenađenju koje uopće nisam očekivao, a i Sommer je izmjenio dosta stilova crtanja tako da mi svaka sljedeća priča izgleda kao da je crtana od strane nekog drugog autora.
Ubojica je po meni strip koji cu sigurno procitati jos nekada tj. strip vredan cuvanja u kolekciji. Zanimljiva prica koja bi mogla biti lepa podloga za film, a crtez mi je sjajan. 8/10
Crtež je najbolji dio ubojice... Zašto je "žešća katastrofa"?
Macan je kriv. prije mi je svasta bilo dobro, otkad radim s Darkom sve sam vise kritican. Ozbiljno...naucis puno pravila struke i shvatis koliko toga ustvari zaista ne valja. Ono kad i dijete u tebi pocne odrastati.
Evo prelisto ubojicu opet malo. Uglavnom kad čovjek uspije prodati lijenost pod stil. U početku ga još boja i spašava, na kraju ni to. Zadnji album mi je tragedija nacrtan... a oni kadrovi koji izgledaju ko fotošopirane fotke (možda i jesu, ne znam), bože sačuvaj. Anatomija pijana, nepotrebno i neusklađeno velik broj prevelikih kadrova... bezveze men to.
edit: ...a linije,bokte, izvlači ko da ima parkinsa.
Ne znam za anatomiju, ali neki od tih velikih kadrova su i meni izgledali neptrebno. Ali to su sitnice, mislim da su najveći problem čudne glave likova (glavni lik u zadnjem albumu izgleda kao vanzemaljac) i nagrišpana roba (izgleda kao da nose plastične vreće a ne odjeću). Inače, crtež mi je skroz ok.
Ne znam za anatomiju, ali neki od tih velikih kadrova su i meni izgledali neptrebno. Ali to su sitnice, mislim da su najveći problem čudne glave likova (glavni lik u zadnjem albumu izgleda kao vanzemaljac) i nagrišpana roba (izgleda kao da nose plastične vreće a ne odjeću). Inače, crtež mi je skroz ok.
Eto vidiš, i ti si svjestan nekih stvari samo si spreman oprostiti, ja nisam.
Razlika između ovog Jacamona i recimo Lea (Aldebaran) je ta što je Leo apsolutno svjestan svojih mana i igra na druge adute. Jacamon svoje mane gura u prvi plan prodajući ih kao stilsku osebujnost i uvjeren kako je to dobro... e pa nije.
Ne mislim da sam pretjerao. Kad pogledam taj crtež i u glavi isključim boju ja vidim samo gomilu nepravilno i ružno izvučenih linija. Meni je to zaista jako loše...
Eto vidiš, i ti si svjestan nekih stvari samo si spreman oprostiti, ja nisam.
Razlika između ovog Jacamona i recimo Lea (Aldebaran) je ta što je Leo apsolutno svjestan svojih mana i igra na druge adute. Jacamon svoje mane gura u prvi plan prodajući ih kao stilsku osebujnost i uvjeren kako je to dobro... e pa nije.
Ja sam jako popustljiv po pitanju crteža (unatoč mojoj reputaciji ovdje ) ali ne bih nipošto rekao da je Jacamonov crtež loš unatoč tim manama. Meni je sasvim sjeo.
Iako, ostao mi je sa CRŠ-a u sjećanju Hermannov odgovor na pitanje sa kojim je svojim uratkom zadovoljan, odgovorio je da sa ni jednim nije zadovoljan.
U pravu je Tonto, to je grozan crtez. Ali koga briga, i uz najbolji crtez to bi bio uzasan strip (pubertetski sund koji si utvaruje da je suvremena knjizevnost).
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
>Iako, ostao mi je sa CRŠ-a u sjećanju Hermannov odgovor na pitanje sa kojim je svojim uratkom zadovoljan, odgovorio je da sa ni jednim nije zadovoljan.