Ja imam svoju crvenu Carreru jos doma ... doduse kabal je vec otrgnut (mali se je jos igrao s njim). A ovi kombiji su mi uvek odlicno izgledali i htio sam ih imati.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
dadada,sjećam se tih kombija:)ja sam imao ovaj žuti safari kombi a buraz crveni vatrogasni.pa onda naganjanja po dnevnom boravku..đizs,pa to je bilo prije 3o i koju godinu
Da, nemam ništa protiv njima, ali ovi što sam ih video studirali su smjer kriminal. Ja da radim, plačam poreze, a ovi da se zajebavaju. I puštanje u zemlju bez papira, pa gdje ste to još vidjeli, ni ne znaš ko je i šta je, pa i ja bih tako u Kanadu Ako razumeš poantu, pročitaj si ovo http://siol.net/novice/svet/nekdanji-sef-vojaskih-obvescevalec-evropa-je-talec-nata-422337
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Malo sam pospremao i nadjem stare papire, dokumente i stari yu pasoš, pa se sjetim, Od 70-ih i prije se dalo svugdje putovati, taj pasoš bio je i medju naj cijenjenimi na črnome trgu (što gotovo ne bi bio primjer, ako ne bi bio uporaben-za upotrebu). Sa tim si putovao gdje si htio. I kad su doznali odakle si i poštovali su te. A za države, koje su tada tražile vizu, vrlo brzo si je dobio. Ako vam ko kaže drugačije, mora da laže.
Malo sam pospremao i nadjem stare papire, dokumente i stari yu pasoš, pa se sjetim, Od 70-ih i prije se dalo svugdje putovati, taj pasoš bio je i medju naj cijenjenimi na črnome trgu (što gotovo ne bi bio primjer, ako ne bi bio uporaben-za upotrebu). Sa tim si putovao gdje si htio. I kad su doznali odakle si i poštovali su te. A za države, koje su tada tražile vizu, vrlo brzo si je dobio. Ako vam ko kaže drugačije, mora da laže.
Ma to su mozda jedino komunjare mogli putovati..za ostale gradjane vec obicni izlet u trst ili celovev je bio dozivljaj ravan pretresu na nekom od americkih medjunarodnih aeroporta...istina je.da velika vecina gradjana nije nigde putovala van svoje zemlje...vec odlazak u bosnu iz slovenije trajao je citav dan..a oni jadnici kojima je neko bio u makedoniji u armiji putovali su dva dana u zakrcenim i smrdljivim vagonima jugo zeleznica cije vagone i danas vidimo
Risardzijo..to smo mi samo utripovali da se nekad lako moglo putovati sa sfrj pasosem.jer je eto stari putovao a on je bio svi mi..kolko je meni poznato.viza je trebala za mnogo zemalja...za nemacku.francusku.englesku.ameriku.kinu.sssr.albaniju..mozda 70 i 80ih godina nije trebalo za austriju i italiju.ali samo zbog sopinga
Kras, nisam ti ni ja tada puno putovao, bio sam još klinac. Kad je Sneaksie več stavio staru zakletvu, ja sam ti bio junska generacija 89/90 Negotin, Peć. Onda znaš da sam imao tada 20 godina, tako da nisam baš pre 20 bio puno po svetu, posle da. I ja sam ti bio generacija, koja je bila vesela, da je otišla po starke ili jeans pantalone i koju majicu sa društvom u Trst ili u Klagenfurt po hifi tehniku :) Info je od starijih ljudi.