Author |
Topic |
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 15:04:32
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by maelstrom
Bravo decki. Prvo mjesto u skupini i cetvrtfinale protiv srbije! Mislim da je doslo vrijeme...
Nego kad smo kod prognoza....
Skoro ko tvojih 17-18 za Srbiju muahahaha
A ja to nisam prognozirao, a ti lupaj koliko hoćeš.Kažem ti lepo, popi nešto hladno da te ohladi, i nabavi neke dobre maramice da obrišeš te gorke suze koje su te sinoć oblile. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/08/2016 : 15:04:54
|
Nisam znao da je Srbija prije 60 godina bila samostalna drzava..
Sto se tice kosarke, pobijedila je manje losa ekipa taj dan i nas dobro poznati defetisticki mentalitet. Ne pamtim kada se zadnji put Srbija tako nudila.. U svakom slucaju prolaskom Srbije u polufinale protiv Australaca i Spanjoljaca za broncu sve ispod -20 će biti dobar rezulatat, kao sto bi bilo i da je Hrvatska prosla..
Rukomet bolje ne komentirat.. Babić ocekivano ispao šegrt u usporedbi sa Dušebajevom, kao sto bi ispao šegrt i protiv losijih trenera. Totalni tragikomicni analfabet
Nije naravno bila, no kakve veze to ima, hoćeš reći da se nijedan srpski sportista nije takmičio za bivšu državu?Ono što sam ja napisao sasvim slobodno u sličnim situacijama može da se napiše i za bilo koju bivšu YU republiku.
Koliko si ti opterećen nekim stvarima čoveče, postoje način da se te ozlojeđenosti rešiš.
Ajde picek mir.. Kaj se primaš ko saučešće.. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:06:09
|
I da ti još malo pojasnim Vjeko, dokle god je takvih kao ti kod vas, neće NIKADA doći vreme.Naravno, ti si nebitan u toj priči, ali slično razmišljaju i neki koji su bitni.Kada se dotični oslobode nekih stvari, onda će doći vreme što je i sasvim u redu i ja nemam ništa protiv toga jer Hrvatska zna da igra košarku.
Daj pojasni ovo "takvih kod nas"..
Ljudi opterećenih nekim stvarima, sa očiglednim problemima i kompleksima koji ozbiljno drmaju. Ja tvoje glupave postove nisam do sada komentarisao pa se i ti okani mojih, naravno nakon što prvo nađeš rešenje za te probleme koji te ozbiljno drmaju. |
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:07:49
|
Nisam znao da je Srbija prije 60 godina bila samostalna drzava..
Sto se tice kosarke, pobijedila je manje losa ekipa taj dan i nas dobro poznati defetisticki mentalitet. Ne pamtim kada se zadnji put Srbija tako nudila.. U svakom slucaju prolaskom Srbije u polufinale protiv Australaca i Spanjoljaca za broncu sve ispod -20 će biti dobar rezulatat, kao sto bi bilo i da je Hrvatska prosla..
Rukomet bolje ne komentirat.. Babić ocekivano ispao šegrt u usporedbi sa Dušebajevom, kao sto bi ispao šegrt i protiv losijih trenera. Totalni tragikomicni analfabet
Nije naravno bila, no kakve veze to ima, hoćeš reći da se nijedan srpski sportista nije takmičio za bivšu državu?Ono što sam ja napisao sasvim slobodno u sličnim situacijama može da se napiše i za bilo koju bivšu YU republiku.
Koliko si ti opterećen nekim stvarima čoveče, postoje način da se te ozlojeđenosti rešiš.
Ajde picek mir.. Kaj se primaš ko saučešće..
Stvarno ne znam ko se prima, ali izem ga, kompleksi rade svoje, to je tebi i sličnima uvek bio problem. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/08/2016 : 15:07:56
|
Sad sam pogledao zadnju minutu tekme jer nocas nisam imao zivaca.. Bilo je tu dvojbenih odluka sudaca.. Nepostojeći faul bilana u obrambenom skoku nakon teskog promasaja onog krivogubeca na -3 i cista namjerna na babiću. Al dobro, kad se zbroji i oduzme sami smo krivi da ovakvu tragikomicnu srbiju ne uspijemo pobijediti
Tragikomični su tvoji komentari, no navikli smo. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:09:09
|
I da ti još malo pojasnim Vjeko, dokle god je takvih kao ti kod vas, neće NIKADA doći vreme.Naravno, ti si nebitan u toj priči, ali slično razmišljaju i neki koji su bitni.Kada se dotični oslobode nekih stvari, onda će doći vreme što je i sasvim u redu i ja nemam ništa protiv toga jer Hrvatska zna da igra košarku.
Daj pojasni ovo "takvih kod nas"..
Ljudi opterećenih nekim stvarima, sa očiglednim problemima i kompleksima koji ozbiljno drmaju. Ja tvoje glupave postove nisam do sada komentarisao pa se i ti okani mojih, naravno nakon što prvo nađeš rešenje za te probleme koji te ozbiljno drmaju.
Ispricavam se sto sam svojom netolerancijom takvih kod nas poremetio sklad u univerzumu.. Ne mogu se ha konjusar merit sa takvim svetskim kozmopolitom kao sto su takvi kod vas.. |
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 18/08/2016 : 15:10:27
|
Kakav los dan za Hrvatsku u Brazilu,jedina dva sporta do kojih mi je stalo i oba dva popusimo! Nevjerovatno kolkio smo talentirani i kakav koncentrat talenata imamo sirom bivse drzave,mislim da kad bi se opet spojili da bi gazili u kosarci,nogometu,rukometu,vatrpolu,tenisu,ma u ovim najbitnijim sportovima,jebes bacanje diska,svaka cast Sandri i sve to al opet kosarka i rukomet su ipak bitniji! Srbiji zelim sve najbolje u daljnjem natjecanju i neka uzmu zlato! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:10:34
|
quote: Originally posted by Jasko
Sad sam pogledao zadnju minutu tekme jer nocas nisam imao zivaca.. Bilo je tu dvojbenih odluka sudaca.. Nepostojeći faul bilana u obrambenom skoku nakon teskog promasaja onog krivogubeca na -3 i cista namjerna na babiću. Al dobro, kad se zbroji i oduzme sami smo krivi da ovakvu tragikomicnu srbiju ne uspijemo pobijediti
Tragikomični su tvoji komentari, no navikli smo.
Istina boli, kaj ćeš.. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:12:16
|
I ja ne mogu da trošim više vreme na kompleksaše poput tebe, kraj sa moje strane.
Tako je odi se baci prognozama, to ti dobro ide.. Čekaj je onaj kak se zove vas teniser uzeo zlato na kraju ili je izgubio u finalu? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 15:12:24
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Gledao sam utakmicu Slovenije i Danske i nisam se mogao načuditi kako Slovenija nije mogla iskoristiti slab period danskih golmana koji do 35. minute nisu obranili apsolutno ništa. Unatoč tome Danci su držali 3-4 razlike dosta dugo a kada je Green skinuo neke lopte razlika je samo rasla i priči je brzo došao kraj. Baš šteta, nadao sam se polufinalu Hrvatska - Danska, ali izgleda da balkanski mentalitet ne poznaje način da iskoristi takvu priliku.
izdajniče!!!!!!!!
Ja sam se nadao polufinalu SLOVENIJA-HRVATSKA! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:15:57
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Kakav los dan za Hrvatsku u Brazilu,jedina dva sporta do kojih mi je stalo i oba dva popusimo! Nevjerovatno kolkio smo talentirani i kakav koncentrat talenata imamo sirom bivse drzave,mislim da kad bi se opet spojili da bi gazili u kosarci,nogometu,rukometu,vatrpolu,tenisu,ma u ovim najbitnijim sportovima,jebes bacanje diska,svaka cast Sandri i sve to al opet kosarka i rukomet su ipak bitniji! Srbiji zelim sve najbolje u daljnjem natjecanju i neka uzmu zlato!
To je tako kad nasi novinari potenciraju crazy utorak, onda se odmah drugi dan dogodi potop.. Ne slazem se da je medalja u bazicnom sportu, pogotovo atletici manje vrijedna od drugih medalja. Ajde da govorimo o kajaku, kanuu, bmx, trampolinu, crnom petru ili tako nekom bezveznom sportu.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/08/2016 : 15:16:49
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 Istina boli, kaj ćeš..
A ti si reper za istinu? Ako si se vratio samo da bi se verbalno samoprojektovao kao Rvat preko sporta i sportista iz Srbije (kao onomad zbog vaterpola), ondak si zbilja smehotresan. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/08/2016 : 15:24:56
|
Blanka preskocila 1.85m, daleko je od svojih najboljih dana, ali ko zna mozda i iznenadi onako na adrenalin.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/08/2016 15:25:13 |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 18/08/2016 : 15:26:13
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Gledao sam utakmicu Slovenije i Danske i nisam se mogao načuditi kako Slovenija nije mogla iskoristiti slab period danskih golmana koji do 35. minute nisu obranili apsolutno ništa. Unatoč tome Danci su držali 3-4 razlike dosta dugo a kada je Green skinuo neke lopte razlika je samo rasla i priči je brzo došao kraj. Baš šteta, nadao sam se polufinalu Hrvatska - Danska, ali izgleda da balkanski mentalitet ne poznaje način da iskoristi takvu priliku.
A kakav je to balkanski mentalitet?? Zasto uvjek krivimo nas mentalitet za poraz,dobro nije uvjek nekad su i suci! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:28:33
|
quote: Originally posted by ken2
nadao sam se pobjedi, ali sam znao da ova ekipa još nije dovoljno dobra dosta toga nije štimalo, nije bilo vremena da se uigra nekoliko akcija, pa je aco odlučio igrat kolektivnu obranu i individualan napad i to je išlo sasvim dobro, napravila se velika stvar i sagradili temelji za budućnost babo je postao pravi vođa kojeg do sada nismo imali po mom mišljenju, hezonja je trebao biti dio te ekipe s većim ovlastima u napadu, da se i njemu rade blokovi, da odigra pick koji je u orlandu znao odlično odraditi, i da se tako malo rastereti bojana, a ne ga praktički izolirati kao prijetnju na trici koja služi da otvori prostor za individualne akcije babe i šarića barem da su onda tako i igrali, ali ne sjećam se da je dario ijednom s četvorke produžio loptu na krilo znam da je hezonja još nezreo, da mu je falila minutaža u najvažnijim godinama razvoja, ali ovdje se događalo da ne dobija loptu niti u polukontri, iako ga igrač vidi, a znamo kako on takve situacije završava dečko je s pravom bio na prošlim utakmicama nezadovoljan ali nema veze, bit će bolje, imamo nadolazeću generaciju za europska zlata
srbiji čestitke, bolja ste ekipa i želim vam sreću protiv australaca bogami, kako oni igraju, trebat će vam
Potpis.. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/08/2016 : 15:31:15
|
Kakav los dan za Hrvatsku u Brazilu,jedina dva sporta do kojih mi je stalo i oba dva popusimo! Nevjerovatno kolkio smo talentirani i kakav koncentrat talenata imamo sirom bivse drzave,mislim da kad bi se opet spojili da bi gazili u kosarci,nogometu,rukometu,vatrpolu,tenisu,ma u ovim najbitnijim sportovima,jebes bacanje diska,svaka cast Sandri i sve to al opet kosarka i rukomet su ipak bitniji! Srbiji zelim sve najbolje u daljnjem natjecanju i neka uzmu zlato!
Košarkaši su bili i u redu, dolazak u ovu fazu natjecanja je bio sasvim prihvatljiv, rekao bih. Uostalom, u redu je izgubiti od boljeg protivnika ako se ne predaš bez borbe. A rukometaši su tragedija. Otprilike kao naši nogometaši na ovogodišnjem Euru, trijumfiraš u skupini, a u nokaut fazi te rokne najlošiji protivnik. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16468 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 15:33:48
|
Zagadiste temu sa tim provokacijama i prepiranjem.. Man'te se vise... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 18/08/2016 15:34:13 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 18/08/2016 : 15:34:17
|
To je tako kad nasi novinari potenciraju crazy utorak, onda se odmah drugi dan dogodi potop.. Ne slazem se da je medalja u bazicnom sportu, pogotovo atletici manje vrijedna od drugih medalja. Ajde da govorimo o kajaku, kanuu, bmx, trampolinu, crnom petru ili tako nekom bezveznom sportu..
bezvezan si ti. Bilo tko da dobije medalju u nekom sportu (bilo kojem!) znači da je najbolji u tom sportu na svijetu! Pa bio on i "crni Petar" ili bacanje diska!
Kad smo več kod atletike. Nije sad da je bacanje diska nešto puno popularnije od kajaka, kanua,...svi se pale samo na trkačke discipline, pogotovo na 100m, 200m, 400m, 10.000m, 5000m, 800m i štafete,...sve ostalo je drugo razredno. Pa i mi smo imali šampiona u bacanju kladiva, netko ga ima u disku, troskoku,...pa je onda taj sport popularan samo u onim zemljama, iz kojih dolaze ti pobjednici, ali u GLOBALU svi ostali više uživaju u trkačkom dijelu atletike nego u tehničkom....Skok sa motkom j evjerovatno bio zanimljiv samo Ukrajincima za vrijeme Sergeja Bubke, pa rusima za vrijeme Isinbajeve itd,.....sumnjam da su se u Keniji, Kanadi, Brazilu, Kini,... nešto posebno palili na to, dok svi znaju tko je Usain Bolt, pa bilo kuda on došao (Peking, London, Rio,...) on je največa zvijezda i njegovo zlato slave i u drugim zemljama, dok disk pratite vi, isto kako smo mi pratili kladivo, a ostalima se jebe za to. I nas više ne zanima met kladiva kada više nema našeg šampiona, isto kako ni vas neče više zanimati bacanje diska, kada ne budete imali šampiona u tom sportu. Dok če utrka na 100m npr biti uvijek zanimljiva tko god nastupio, i bila je prije Usaina Bolta i bit če nakon Uasina Bolta.
Čestitke svim novim osvajačima medalja!!!! Čitam kako se i Srbija dokopala do nekih medalja, Hrvatska uvjerljivo vodi a Slovenija vjerovatno neče do kraja osvojiti više ni jednu medalju....ipak, ove 4 medalje za nas, su više nego što sam ja očekivao i zadovoljan sam ovom Olimpijadom ( a moglo je biti i bolje, imali smo 4, 5, 6, 7,....mesto, gdje smo bili jako blizu još neke medalje, pa če možda za 4 godine biti bolje!) |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:40:25
|
Šimić i Blanka preko 1.89m iz prve, norma je 1.94m..
Stipe Žunić u finalu kugle..bravo!! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:42:54
|
quote: Originally posted by 1Euro
To je tako kad nasi novinari potenciraju crazy utorak, onda se odmah drugi dan dogodi potop.. Ne slazem se da je medalja u bazicnom sportu, pogotovo atletici manje vrijedna od drugih medalja. Ajde da govorimo o kajaku, kanuu, bmx, trampolinu, crnom petru ili tako nekom bezveznom sportu..
bezvezan si ti. Bilo tko da dobije medalju u nekom sportu (bilo kojem!) znači da je najbolji u tom sportu na svijetu! Pa bio on i "crni Petar" ili bacanje diska!
Kad smo več kod atletike. Nije sad da je bacanje diska nešto puno popularnije od kajaka, kanua,...svi se pale samo na trkačke discipline, pogotovo na 100m, 200m, 400m, 10.000m, 5000m, 800m i štafete,...sve ostalo je drugo razredno. Pa i mi smo imali šampiona u bacanju kladiva, netko ga ima u disku, troskoku,...pa je onda taj sport popularan samo u onim zemljama, iz kojih dolaze ti pobjednici, ali u GLOBALU svi ostali više uživaju u trkačkom dijelu atletike nego u tehničkom....Skok sa motkom j evjerovatno bio zanimljiv samo Ukrajincima za vrijeme Sergeja Bubke, pa rusima za vrijeme Isinbajeve itd,.....sumnjam da su se u Keniji, Kanadi, Brazilu, Kini,... nešto posebno palili na to, dok svi znaju tko je Usain Bolt, pa bilo kuda on došao (Peking, London, Rio,...) on je največa zvijezda i njegovo zlato slave i u drugim zemljama, dok disk pratite vi, isto kako smo mi pratili kladivo, a ostalima se jebe za to. I nas više ne zanima met kladiva kada više nema našeg šampiona, isto kako ni vas neče više zanimati bacanje diska, kada ne budete imali šampiona u tom sportu. Dok če utrka na 100m npr biti uvijek zanimljiva tko god nastupio, i bila je prije Usaina Bolta i bit če nakon Uasina Bolta.
Čestitke svim novim osvajačima medalja!!!! Čitam kako se i Srbija dokopala do nekih medalja, Hrvatska uvjerljivo vodi a Slovenija vjerovatno neče do kraja osvojiti više ni jednu medalju....ipak, ove 4 medalje za nas, su više nego što sam ja očekivao i zadovoljan sam ovom Olimpijadom ( a moglo je biti i bolje, imali smo 4, 5, 6, 7,....mesto, gdje smo bili jako blizu još neke medalje, pa če možda za 4 godine biti bolje!)
Blablabla... Puno zujiš, a malo meda daješ kao i obično.. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 18/08/2016 : 15:44:59
|
quote: Originally posted by brni
Šimić i Blanka preko 1.89m iz prve, norma je 1.94m..
Stipe Žunić u finalu kugle..bravo!!
Da ući će obje u finale vjerojatno.. Bravo Žunić!! Jel Kolašinac osvojio medalju po prognozi genijalca i sportskog eksperta? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/08/2016 : 15:48:14
|
quote: Originally posted by Caleb
Zagadiste temu sa tim provokacijama i prepiranjem.. Man'te se vise...
tako je a srbija bi na kraju još mogla biti i uspješnija od hrvatske pogotovo što su u igri za medalju u 4 kolektivna sporta, a mi samo u vaterpolu neka što više medalja i vama i nama i međusobnog poštovanja
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|
|
|