forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2016 : 17:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo 8 godina im je trebalo.

http://hrsport.net/vijesti/496840/ostali-sportovi-olimpijske-igre/rusiji-zbog-dopinga-oduzeto-zlato-na-4x100-metara-s-oi-u-pekingu/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ajde picek mir.. Kaj se primaš ko saučešće..

U međuvremenu ste prestali sa prepirkama i to je dobro.
Ali tebi ide jedno upozorenje, pošto si provokator.

Vidiš kako zabrana politike lijepo suzbija nacionalna prepucavanja.

A di ti vidiš nacionalna prepucavanja? Ja vidim samo lošeg iskompleksiranog prognozera koji diže svoje sportaše u nebesa bez ikakve osnove, što su i pokazale ove igre.. Evo ja to smatram provokacijom i uvredom za moju inteligenciju..

Ako baš hoćeš, otišao sam ponovno vidjeti početak vaše prepiske i jasno se vidi da si ti počeo provocirati. I to zato što je on napisao da je Srbija imala nekog sportaša ili predstavnika prije 60 godina.

Niste ubrali što sam mislio pod time. Apostrofirao je da je to prva medalja za Srbiju nakon 60 godina u atletici. Zašto recimo nitko nije napisao da je Hrgovićeva prva medalja u boksu za Hrvatsku nakon 28 godina i bronce Damira Škare? Možda zato što su i jedna i druga medalja osvojene za Jugu a ne za Hrvatsku ili Srbiju..
Ali znamo dobro priču sa svojatanjem medalja osvojenih za Jugu. Np. medalje od Parlova, Ljubeka, Lisjaka, Đurđice Bjedov itd. pripadaju Srbiji jel tako..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2016 : 17:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

sad ću ti kazat,nemoj nikome reći...vjeko je srbin,ali ovdje na forumu glumi da je hrvat...pička...pravo ime mu je vekoslav...

Pravo ime mu Velja!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 17:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo i tebi upozorenje
to obrađuj svoje,ja ću moje...tako je vjeko,reci im...pičke su to

Ne može, ja vas podjednako volim.
A i slađe je ovako.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 17:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Odjednom je zabranjeno biti provokator? Opet ti štitiš svoje.. Dobro poznat modus operandi.. Jesam nekog forumaša uvrijedio? Dočim se meni pisalo da sam neškolovan, ne znam čitat i pisat, kompleksaš i poremećen, a mene upozoravaš? Čestitam

Ne se ljutit,covik je u pravu!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 18/08/2016 : 17:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Nije mi žao neprospavanih noći zbog gledanja košarke. Sve u svemu smo solidno odigrali turnir. Ono što me brine nisu rupe u igri, njih imaju sve reprezentacije, već to što su naše rupe jako, jako duboke. Ponekad se izvučemo na Bojanovu super kvalitetu (ili Šarićevu), ali kod jakih protivnika to je iznimno teško.
Srbija je jedna takva jaka ekipa, ima solidne igrače te dugu klupu zbog koje je Đorđević mogao doslovno trošiti igraće na čuvanje Bogdanovića.
To trošenje ima svoju cijenu i zbog toga smo se vratili u 4. četvrtini. Bilo je tu i puno Đorđevićevih grešaka i čini mi se da on nije na razini Dude Ivkovića i Obradovića.

Mi moramo naći pravog playa i uvesti u momčad mlade igraće. Mislim da nam treba i Tomić, ali sad ću vjerojatno doživjeti napade :-)
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:

quote:

Odjednom je zabranjeno biti provokator? Opet ti štitiš svoje.. Dobro poznat modus operandi.. Jesam nekog forumaša uvrijedio? Dočim se meni pisalo da sam neškolovan, ne znam čitat i pisat, kompleksaš i poremećen, a mene upozoravaš? Čestitam

Ko se ljuti uvali mu kruti
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/08/2016 : 17:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali znamo dobro priču sa svojatanjem medalja osvojenih za Jugu. Np. medalje od Parlova, Ljubeka, Lisjaka, Đurđice Bjedov itd. pripadaju Srbiji jel tako..

Tako je, sve su to srpske medalje!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/08/2016 : 17:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:

quote:

Ko se ljuti uvali mu kruti

Samo tako,opusteno.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/08/2016 : 17:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niste ubrali što sam mislio pod time. Apostrofirao je da je to prva medalja za Srbiju nakon 60 godina u atletici. Zašto recimo nitko nije napisao da je Hrgovićeva prva medalja u boksu za Hrvatsku nakon 28 godina i bronce Damira Škare? Možda zato što su i jedna i druga medalja osvojene za Jugu a ne za Hrvatsku ili Srbiju..

Nikad, ali nikad niko ne kaže da su to medalje za Srbiju. Uvek se kaže: za našu zemlju. Ovde se niko ne odriče te zemlje, te ne znam zašto bi se branilo da neko pominje to kao uspehe?

Pravo pitanje je zašto bi odvajala krvna zrnca i samo pominjala nacionalnost jedne zemlje kada se govori o uspesima.

Ali s tobom raspravljati, uzaludno je.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 17:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti mi spočitavaš da štitim "svoje", maelstorm mi spočitava da se ulagujem "vama" i da sam strožiji prema ovim "mojima".

Sve dok je tako, ja znam da svepravilno radim, hvala.

Inače, i jednom i drugom poruka, a i ostalima istog mentalnog sklopa:
Nacionalizam više nije cool. Nikada nije ni bio, ali sad više nije ni "in". Ostale su mu samo dve oaze, jedna u Kninu, druga u Guči. "Ustaše" koje slušaju Thompsona/Cecu i "četnici" koji slušaju Severinu/Baju. Šaka jada i sa jedne i sa druge strane.

I sada je definitivno dosta sa ovom raspravom. Sledeći ide u aps. Nemojte da neko ispadne kolateralna šteta. A ako nekome nešto nije jasno, izvolite na PP. Hvala.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Neki dan sam cita sličan tekst u vezi Hrgovića..

"Hrgović je tako osvojio prvu boksačku olimpijsku medalju za Hrvatsku od samostalnosti, a postao je četvrti Hrvat s osvojenim odličjem u boksu, nakon zlata Mate Parlova iz Münchena 1972. i Antona Josipovića u Los Angelesu 1984. te bronce Damira Škare iz Seula 1988. Sve te medalje osvojene su u poluteškoj kategoriji."

Ne znam jeli kontekst isti, ali ovo mi se cini u redu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ali reci da je to ta i ta medalja za srpsku atletiku nije u redu, jer ipak su ti ljudi osvajali medalje prije svega za jugoslavensku atletiku, a bili su Srbi..isto ka sta su Hrvati osvajali medalje za jugoslavenski boks..

Edited by - brni on 18/08/2016 17:33:41
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 17:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

sad ću ti kazat,nemoj nikome reći...vjeko je srbin,ali ovdje na forumu glumi da je hrvat...pička...pravo ime mu je vekoslav...

Pravo ime mu Velja!

ne...velja je za veljka...veku njegovi zovu veki
ili vekica-kad se napiju šljive

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ali reci da je to ta i ta medalja za srpsku atletiku nije u redu, jer ipak su ti ljudi osvajali medalje prije svega za jugoslavensku atletiku, a bili su Srbi..isto ka sta su Hrvati osvajali medalje za jugoslavenski boks..

Niko to i ne tvrdi. Možda se u HR stiče takav utisak, ali u Srbiji se uvek kaže "za našu zemlju" kada se govori o SFRJ. Tako da, zemlja čiji je deo Srbija, ili Srbija sama je osvojila medalju posle 60 godina.
Ne znam u čemu je problem?

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Upravo sam to i htio poentirati. Ali odma su se dignuli svi na zadnje noge.. Kad nazoveš stvari pravim imenom, uvijek se nađu dežurni dušebrižnici da čuvaju "ustavni poredak"
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/08/2016 : 17:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potpuno si u pravu. Nikad ne treba odvajati po nacionalnosti. Uvek treba da se kaže "Poslednji put za našu zemlju ili za vreme Jugoslavije".
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 17:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Srbija nije pravni nasljednik SFRJ i tu prestaje svaki razgovor...
medalje su osvajane za bivšu tvorevinu koje više nema...svakome razdjelit njegovo i amen...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pravo ime mu Velja!

Oh Kriste kud taj svijet ide kad me jedan Nenad jebe za ime
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niko to i ne tvrdi. Možda se u HR stiče takav utisak, ali u Srbiji se uvek kaže "za našu zemlju" kada se govori o SFRJ. Tako da, zemlja čiji je deo Srbija, ili Srbija sama je osvojila medalju posle 60 godina.
Ne znam u čemu je problem?

Aha ok, nisam zna to..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 17:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
osim toga,vi forumaši šta ste rođeni poslje 1991.
koji se vrag javljate
to su moje medalje...draganove...i od ovog švajcarca koji misli da je srbin...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 17:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pravo ime mu Velja!

Oh Kriste kud taj svijet ide kad me jedan Nenad jebe za ime

prije sam bio tomislav...kad je počeo rat,promijenio ime u nenad...za dišpet

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Potpuno si u pravu. Nikad ne treba odvajati po nacionalnosti. Uvek treba da se kaže "Poslednji put za našu zemlju ili za vreme Jugoslavije".

Pa da, nekako mi je to prirodno..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 17:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

osim toga,vi forumaši šta ste rođeni poslje 1991.
koji se vrag javljate
to su moje medalje...draganove...i od ovog švajcarca koji misli da je srbin...

Ja imam blagu krizu identiteta .

Ali medalje su i moje, nećete da me prevarite!!!!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16469 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 17:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sto spamate sad... pocev od moderatora

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000