forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

manhunter
Moderator

Switzerland
25527 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/08/2016 : 17:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Sto spamate sad... pocev od moderatora

Pa ja sam ih upozorio...a i oni mene.

Ne vidim u čemu je problem?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16469 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 17:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Gusite svojim baljezgarijama kvalitetne komentare forumasa, poput, Kena, Brnija... mene...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gusite svojim baljezgarijama kvalitetne komentare forumasa, poput, Kena, Brnija... mene...

Hvala pocascen sam..

Ne znam kako stoji vaterpolo, nemam vise zivaca za taj sport..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
E sad nazvat moje komentare nekvalitetnima ili nedaj boze Globotove, stvarno nije fer :-)
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 17:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Vodimo 7:5 na poluvremenu iako je rezultat bolji od igre
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 17:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto spamate sad... pocev od moderatora

mi možemo...vi gledajte

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16469 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2016 : 17:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

E sad nazvat moje komentare nekvalitetnima ili nedaj boze Globotove, stvarno nije fer :-)

Ma, zaboravio sam i vas da dodam vrhunski su

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 17:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fizicki su jaci Crnogorci, ali mi imamo vece klase..Sukno, Buslje, Bijac i Jokovic..krivo mi je sta se Boskovic oprostia, mislim da je moga jos dati..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 18:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo bi mogli dobit...valjda...drugi par srbi i peškići

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/08/2016 : 18:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Nije mi žao neprospavanih noći zbog gledanja košarke. Sve u svemu smo solidno odigrali turnir. Ono što me brine nisu rupe u igri, njih imaju sve reprezentacije, već to što su naše rupe jako, jako duboke. Ponekad se izvučemo na Bojanovu super kvalitetu (ili Šarićevu), ali kod jakih protivnika to je iznimno teško.
Srbija je jedna takva jaka ekipa, ima solidne igrače te dugu klupu zbog koje je Đorđević mogao doslovno trošiti igraće na čuvanje Bogdanovića.
To trošenje ima svoju cijenu i zbog toga smo se vratili u 4. četvrtini. Bilo je tu i puno Đorđevićevih grešaka i čini mi se da on nije na razini Dude Ivkovića i Obradovića.

Mi moramo naći pravog playa i uvesti u momčad mlade igraće. Mislim da nam treba i Tomić, ali sad ću vjerojatno doživjeti napade :-)

zašto?
pa vidi kako se španjolci i argentinci ne odriču svojih veterana, a ante uopće ni nije u nekim godinama
čak je i marko popović par godina mlađi od navara i gasola
ja sam prvi za to da totalno pomladimo ekipu za slijedeći eurobasket
ali onda vjerojatno možemo zaboraviti na borbu za medalje
vidjet ćemo kako će proči benderova i zupčeva sezona, koliko će dario napredovat u sixersima, koliko će hezonja napredovat, marko arapović, da li će neki od mladih playeva imat dobru sezonu...
u biti, samo kad ovoj ekipi oduzmeš krušlina, šakića i stipčevića, a dodaš bendera, zubca i žižića, plus još jednu godinu razvoja za sve i već smo puno jači
što se playa tiče, tu nema neke velike pomoći
ja bih u vatru bacio lovru bašića, mlad je i perspektivan, a ne može bit puno lošiji od stipčevića - pa nek se uči i saživi s ekipom
ali to znači da roko ostaje - ako bude zdrav
što se ante tomića tiče, ja mislim da je njegov problem fizička kondicija koju brzo izgubi već nakon 2-3 tjedna od prestanka sezone, a dugo mu treba da se vrati
u svakom slučaju, ako će htjet igrati, ja ga ne bih otpisao - osim ukoliko zubac ne napreduje koliko se nadam da hoće
ako može jokić tako mlad biti ovako dobar, što ne bi i on

u svakom slučaju, budućnost je svijetla

samo da ju savez ne potamni, odnosno treba što prije donijeti odluku o dugoročnim ciljevima i dugoročnom izborniku

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 18/08/2016 18:02:36
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 18:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Gledam sam pola trece i cetvrtu, kao sto rekoh, imamo vecu kvalitetu, Buslje ih je lipo izbusia danas..Bijac je strasan golman..

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 18:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Nova medalja je tuuuu. Bravo bravo bravo
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 18:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Tucak je posli utakmice sa Brazilom ima dugi razgovor sa Rudicem, vidi se da je dobro naculia usi..

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 18:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Prvi nisam vjerovao da ćemo doći dalje od bronce u vaterpolu ali fala bogu demantirali su me.. Sada ni obrana zlata ne izgleda tako nedostizno uz ovakvog Bijača
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 18:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prvi nisam vjerovao da ćemo doći dalje od bronce u vaterpolu ali fala bogu demantirali su me.. Sada ni obrana zlata ne izgleda tako nedostizno uz ovakvog Bijača

Onih par baluna sta je skinia Ivoviću ide u vjerovali ili ne rubriku..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2016 : 18:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Čudi me da su Crnogorci tako lako pali a bili su već uhvatili priključak nakon početnog zaostatka.
Al' je taj vaterpolo dosadan sport, stalno jedne te iste ekipe se bore za medalje, ona iznenađenja po skupinama su bila kratkog vijeka.
Čak i da osvoji zlato (što ne vjerujem) Cucak nikada neće dosegnuti slavu Rudića.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 18:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Koji su ovo luzeri nasi tekvandoasi to nije istina
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 18/08/2016 : 18:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
A i ovi senzori na oklopima su dost cudni.. Nasi primaju sve a protivnicki ne primaju ni da ih sekirom opizdiš
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 18/08/2016 : 18:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by Ernie Pike

Nije mi žao neprospavanih noći zbog gledanja košarke. Sve u svemu smo solidno odigrali turnir. Ono što me brine nisu rupe u igri, njih imaju sve reprezentacije, već to što su naše rupe jako, jako duboke. Ponekad se izvučemo na Bojanovu super kvalitetu (ili Šarićevu), ali kod jakih protivnika to je iznimno teško.
Srbija je jedna takva jaka ekipa, ima solidne igrače te dugu klupu zbog koje je Đorđević mogao doslovno trošiti igraće na čuvanje Bogdanovića.
To trošenje ima svoju cijenu i zbog toga smo se vratili u 4. četvrtini. Bilo je tu i puno Đorđevićevih grešaka i čini mi se da on nije na razini Dude Ivkovića i Obradovića.

Mi moramo naći pravog playa i uvesti u momčad mlade igraće. Mislim da nam treba i Tomić, ali sad ću vjerojatno doživjeti napade :-)

zašto?
pa vidi kako se španjolci i argentinci ne odriču svojih veterana, a ante uopće ni nije u nekim godinama
čak je i marko popović par godina mlađi od navara i gasola
ja sam prvi za to da totalno pomladimo ekipu za slijedeći eurobasket
ali onda vjerojatno možemo zaboraviti na borbu za medalje
vidjet ćemo kako će proči benderova i zupčeva sezona, koliko će dario napredovat u sixersima, koliko će hezonja napredovat, marko arapović, da li će neki od mladih playeva imat dobru sezonu...
u biti, samo kad ovoj ekipi oduzmeš krušlina, šakića i stipčevića, a dodaš bendera, zubca i žižića, plus još jednu godinu razvoja za sve i već smo puno jači
što se playa tiče, tu nema neke velike pomoći
ja bih u vatru bacio lovru bašića, mlad je i perspektivan, a ne može bit puno lošiji od stipčevića - pa nek se uči i saživi s ekipom
ali to znači da roko ostaje - ako bude zdrav
što se ante tomića tiče, ja mislim da je njegov problem fizička kondicija koju brzo izgubi već nakon 2-3 tjedna od prestanka sezone, a dugo mu treba da se vrati
u svakom slučaju, ako će htjet igrati, ja ga ne bih otpisao - osim ukoliko zubac ne napreduje koliko se nadam da hoće
ako može jokić tako mlad biti ovako dobar, što ne bi i on

u svakom slučaju, budućnost je svijetla

samo da ju savez ne potamni, odnosno treba što prije donijeti odluku o dugoročnim ciljevima i dugoročnom izborniku

Da se nadovežem na obojicu...
@Ernie - iako se generalno slažem za zvanje igrača kad je u dobroj formi budući da reprezentacija ima taj luksuz, kod Ante Tomića bih pristao samo ako bi imali izbornika sličnog kao trenutno Australci pa da dobar dio akcija temelji na vanserijskom centru.
Međutim, mi to nemamo, Ante je više prilika prokockao, stoga neka se to poglavlje završi i idemo dalje.
Stavljaj Žiži i vozi Miško.
Isto se odnosi i na Bilana koji je još glibavija verzija Tomića.

@Ken - ja bih čak uz Bašića isprobao i Filipovića, ne košta nas ništa.
A i nisam više siguran koliko je to deficitarna pozicija, jer dao bi se odgojit pristojan bek. Mislim, pogledaj Matu Dellavedovu koji rastura na prvenstvu, a lik je teški razbijač.
Što se tiče napretka, više je Hez skočio poslije ove sezone, nego Šarić u dvije u Efesu. Istina, još nije naučio skroz igrati košarku, ali ima potencijalno velik plafon.
Babić, da ga nisu pojele ozljede, također bi bio među boljim bekovima u Europi. Obrambeno je odličan, a ima čak i šut, osim kad se ne usere (što je opet valjda posljedica ozljeda koje sigurno djeluju na psihu igrača).
O Benderu, Zubcu i Žižiću smo rekli sve, a dalo bi se napraviti mjesta bez da puno diraš; makni Bilana, Krušku i Šakića + Stipčevića da uleti Bašić i to je to.

Bog zna da sam bio protivnik ranog odlaska u NBA, ali sada više nema smisla otezati. Mi nemamo plan, nemamo infrastrukturu, nemamo ligu, nemamo trenere/struku. Kurca mi nemamo. Samo talent, sirov i neobrađen.
Individualni rad koji igrači mogu dobiti preko bare je neusporediv sa ovim klatarenjima po Europi. Koji kurac imaš gledat da ti talente guše Pascuali, Ivkovići i ostali?
Neka te drafta bilo tko, samo odi odmah, makar bila D-liga.
Jer ovdje kruha ni budućnosti nema dok se rukovodstvo ne promjeni.
A to neće biti skoro...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 18/08/2016 : 18:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Biatch vaterpolski Omeyer.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 19:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Zlato za Fantelu i Marenica..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/08/2016 : 19:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nakon srebra evo i zlata pored svih onih jedriličarskih velesila.
Veliki uspjeh za hrvatsko... pardon, dalmatinsko jedrenje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 18/08/2016 : 19:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Fantela & Marenic - koji carevi, cool as ice

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/08/2016 : 19:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Zlato za Fantelu i Marenica..

šta je srbi,koliko vi ono imate zlata

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/08/2016 : 19:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Martinu zlato pobiglo za milimetar a Stipanovic je sam sebe ukopa sa onom gluposcu, moglo je biti 6/6, steta..

Edited by - brni on 18/08/2016 19:34:30
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000