Ja ne mogu progutati Ludensov prijevod, meni je pravi Zagor - srpski Zagor, baš radi Zlatne Serije i ne mogu si pomoći. Čak imam namjeru pokupovati i sve Odabrane priče premda ih imam u extra Ludens ili SD izdanju.
Ja ne mogu progutati Ludensov prijevod, meni je pravi Zagor - srpski Zagor, baš radi Zlatne Serije i ne mogu si pomoći. Čak imam namjeru pokupovati i sve Odabrane priče premda ih imam u extra Ludens ili SD izdanju.
Pa i tisak OP je u rangu ZS tako da ćeš imati pun ugodjaj.
Ja kupujem Zagor Klasik ali sam odlučio da ću kupiti najdraže OP-a (za sad imam samo tri) a valjda će uskoro počet i s boljim epizodama .A "Možda" čekaju da Ludens podosta udalji od "Zlatnog perioda" pa da onda počnu s klasicima , zbog bolje prodaje. Uz ZK ovo je jedno dosta zanimljivo izdanje i šteta ga je neimati (bar one najdraže).
Naslovnica mu je vrhunska . Vronski zanimaju me neke stvari , koliko je Ludens zastupljen kod vas ? kakve su cijene ? jeli dolazu nova izdanja ? koja je remitenda i koliko ? kupuju li ljudi ?
sva hrvatska izdanja su zastupljena u srbiji.u striparnice novi brojevi dolaze redovno,na kioscima vecinom remitenda,mada ima i novih cena redovnih izdanja ludensa u striparnicama je 220 din i naravno ljudi kupuju redovno
Ma kako mi je omakao ovaj topic i najava nove KIZ VC. Neka, neka, dvije knjige godisnje su isto u redu jer se sve vise i vise debljaju. Ova knjiga kompletira i sliku na hrptu (rikni).