Vjerojatno Globinju. Hvalio se sa novim avionom ovih dana. Dok mi ostali tu crnčimo za 35 000 kn...
Šta, ti si ostao na,35k??? Meni su se sakupili neki neisplaćeni bonusi za izbačene članove i zaključane topice, pa se Markos setio najzad da ih isplati. Sve u svemu, sakupilo se. Evo srčem neku limunadu na Maledivima (nije loša, mada je ona na Arubi bolja), i čekam da mi jave kada će biti gotov onaj Aston Martin kojeg sam naručio.
Originally posted by manhunter Evo srčem neku limunadu na Maledivima (nije loša, mada je ona na Arubi bolja), i čekam da mi jave kada će biti gotov onaj Aston Martin kojeg sam naručio.
Mislim da ti niko ovdje ne zavidi. Na Maledivima je najveća podrška Islamskoj državi, a najveći broj dobroljavaca u IS-u u odnosu na broj stanovnika dolazi sa Malediva *g*
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Kras, Bagi i Mladjo - prvi ubire na prijevozu, drugi na servisu a treći pravo i politika, plus moderatorska primanja
Molim da me se ne proziva javno i ovako ne mogu opstati od zahtjeva za pozajmljivanjem sad će još i forumaši početi zvati...Trenutno je period male kamate zbog opće sigurnosne situacije u regiji i svijetu pa mi se ne isplati...
Jel se traži cifra samo redovne plaće ili i rada na crnjaka,na koji je većina prisiljena,ako zna nešto raditi... S obzirom da ovdje ima raznoraznih ljudi bolje je računati samo redovan priljev novca (čitaj-plaća),koju bolje da ne spominjem,nešto slično kao Obi-wan, a ono-na crnjaka-shvatimo kao šalu... Gorku šalu...
Pa ne živi čovik u kutiji za postole .Možda mu radi žena ,ukućani, svašta nešto ,bori se čovik ka i svi mi.Rahazlame da ti nisi iz tzv. "Zlatne mladeži".
Pa ne živi čovik u kutiji za postole .Možda mu radi žena ,ukućani, svašta nešto ,bori se čovik ka i svi mi.Rahazlame da ti nisi iz tzv. "Zlatne mladeži".
Prosla je bila stotinu osamdeset cetiri ipo eura u dinarskoj protiv vrednosti, srecom radim posao koji ne volim.
Iako zapravo uopce nije smijesno, nacin na koji si to srocio me stvarno nasmijao.
Inace, topic je ok, ali mislim da poll nema puno smisla, jer su place izmedju bivsih YU drzava ipak dosta razlicite, a mi koji radimo u inozemstvu totalno iskrivljujemo statistiku.
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
U cilu jadnu situaciju spašava nas prava strategija , tri stupa naše ekonomije : 1. Turizam :-konobari -kuvari -sobarice -i da izvinete da zapadne guzonje imaju šta j.... 2. Skupljanje plastičnih boca po kontenjerima 3. Lov na pokemone (doprinos stranih stručnjaka našoj ekonomiji)kojima smo jako zahvalni