forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 22:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kada odigraju ozbiljno Amerikanci svakoga mogu dobiti sa 30-40 razlike, a izgubiti mogu jedino ako sami sebe pobijede.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Caleb

Nije to, nego da odigraju i ostali nesto. Simonovic, pre svih.

Simonović pogubljen kao Štimac.

Ja namerno nisam spominjao Nedovića sve do danas, ali sam od početka video da mu naš trener vraća za onaj dolazak u 5 ujutru.

Kako god, ružan rezultat, odličan uspeh. Mogi bi se sa nama menjali.

Cini mi se da tera neki inat i da je sujetan dosta, al dobro, ima rezultata.
Uglavnom, ti ne treba da pricas o tome i da komentarises, jer ne zivis u Srbiji. Jedino, ako imas pohvale i hvalospeve o Srbiji, to moze.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2016 : 22:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Za ljude i sve nas obične smrtnike mi smo prvaci svega! A ovo teget što trči po terenu, to je neka druga dimenzija. Bravo momci!!! SRBIJA!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25523 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije to, nego da odigraju i ostali nesto. Simonovic, pre svih.

Simonović pogubljen kao Štimac.

Ja namerno nisam spominjao Nedovića sve do danas, ali sam od početka video da mu naš trener vraća za onaj dolazak u 5 ujutru.

Kako god, ružan rezultat, odličan uspeh. Mogi bi se sa nama menjali.

Cini mi se da tera neki inat i da je sujetan dosta, al dobro, ima rezultata.
Uglavnom, ti ne treba da pricas o tome i da komentarises, jer ne zivis u Srbiji. Jedino, ako imas pohvale i hvalospeve o Srbiji, to moze.

Ima rezultate, ali ko od naših trenera ih nije imao?
Sujetan jeste, ali dobro, ima vremena, još je on mlad.

Što se hvalospeva tiče, pa konstruktivna kritika je nešto najbolje što postoji, gde ćeš više? Ovca nikad nisam bio, da blejim i idem za stadom, pa neću ni sad pod stare dane.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/08/2016 : 22:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

quote:
Originally posted by supermark

Ameri drugi svijet...

To smo valjda svi znali. Ljudi igraju koliko im treba da dođu do finala, a onda odigraju za zlato.

Ali se ja svejedno nerviram. A kad vidim Štimca, Mačvana i Simonovića da igraju...

Mislim da si tu jedan od malobrojnih "poznavatelja" ili bolje, obožavatelja basketa, koji se gledajući takvu tekmu može nervirati. Šta se tu ima nervirati? Te životinje su svijet za sebe i amin, a to ne tek od večeras.

Ja navijam do kraja, pa se i nerviram. Iako sam ovde bio obeležen kao negativac kome bi bilo bolje da navija za Švajcarsku. A sve zato što sam rekao da onih -3 protiv Amera u grupi ne znače ništa.

Nerviram se zato što ne volim da moja zemlja ovako izgubi. A ovih dana sam se nervirao zbog naslova po novinama kako su se Ameri prepali, kako će biti tesno.

Ovo je ogroman uspeh za svaku zemlju, igrati u finalu OI, ali se ja ipak nerviram. :)

Srebro je bez sumnje ogroman uspjeh, ali ovo što su noćas prikazali je ispod svakog nivoa. Ružan kraj lijepe priče. Ovo je ipak finale OI, najveći reprezentativni meč u ovom sportu, i jedan tim ne izađe uopšte na parket. Toliko su se u*srali u gaće da je to nevjerovatno. Igre u reketu nije bilo, ispadaju lopte, promašuju polaganja i otvorene šuteve, plaše se da upute pas, a u odbrani kao da ih nije ni bilo. Đorđević se nažalost predao već polovinom druge četvrtine, i to je prenio i na igrače. Svaka čast Amerikancima, to jeste druga dimenzija, ali možeš makar da se boriš, majku mu, da grizeš, pa i na silu. Noćas nismo dobili ni to, pa je poslata ružna slika u svijet o cijeloj evropskoj košarci.

Baš su me iznervirali

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:
Originally posted by ordell

quote:

Postaje ružno za gledati

Nekom ružno nekom zadovoljstvo jel?

Poštedi me.

Teško.
Slobodno raspali vatromet i otvori šampanjac.
Možeš i Vjeku & co pozvat, bit će im drago.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovca nikad nisam bio, da blejim i idem za stadom, pa neću ni sad pod stare dane.

Ovo postujem. Retko ko u Srbiji zeli da cuje kritiku i saslusa, ako mu to nije po volji. Jbt, kao da diras rod rodjeni.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 22:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Postaje ružno za gledati

Nekom ružno nekom zadovoljstvo jel?

Poštedi me.

Teško.
Slobodno raspali vatromet i otvori šampanjac.
Možeš i Vjeku & co pozvat, bit će im drago.

Pa covek je lepo napisao. Nije bio zlonameran.

Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message  Reply with Quote
I na kraju samo -30, ipak sve čestitke momcima na svemu. Ipak su NBA zvezde svet za sebe. Jesu se naši uplašili i pogubili, iz koša nam 5-6 puta ispada lopta na šutu za 3 poena, a Durent se otkačio i nema dalje. Odbrambeno su nas razbili i već posle 2 četvrtine je bio kraj balade.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25523 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2016 : 22:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

quote:
Originally posted by supermark

Ameri drugi svijet...

To smo valjda svi znali. Ljudi igraju koliko im treba da dođu do finala, a onda odigraju za zlato.

Ali se ja svejedno nerviram. A kad vidim Štimca, Mačvana i Simonovića da igraju...

Mislim da si tu jedan od malobrojnih "poznavatelja" ili bolje, obožavatelja basketa, koji se gledajući takvu tekmu može nervirati. Šta se tu ima nervirati? Te životinje su svijet za sebe i amin, a to ne tek od večeras.

Ja navijam do kraja, pa se i nerviram. Iako sam ovde bio obeležen kao negativac kome bi bilo bolje da navija za Švajcarsku. A sve zato što sam rekao da onih -3 protiv Amera u grupi ne znače ništa.

Nerviram se zato što ne volim da moja zemlja ovako izgubi. A ovih dana sam se nervirao zbog naslova po novinama kako su se Ameri prepali, kako će biti tesno.

Ovo je ogroman uspeh za svaku zemlju, igrati u finalu OI, ali se ja ipak nerviram. :)

Srebro je bez sumnje ogroman uspjeh, ali ovo što su noćas prikazali je ispod svakog nivoa. Ružan kraj lijepe priče. Ovo je ipak finale OI, najveći reprezentativni meč u ovom sportu, i jedan tim ne izađe uopšte na parket. Toliko su se u*srali u gaće da je to nevjerovatno. Igre u reketu nije bilo, ispadaju lopte, promašuju polaganja i otvorene šuteve, plaše se da upute pas, a u odbrani kao da ih nije ni bilo. Đorđević se nažalost predao već polovinom druge četvrtine, i to je prenio i na igrače. Svaka čast Amerikancima, to jeste druga dimenzija, ali možeš makar da se boriš, majku mu, da grizeš, pa i na silu. Noćas nismo dobili ni to, pa je poslata ružna slika u svijet o cijeloj evropskoj košarci.

Baš su me iznervirali

Htedoh da napišem nešto slično, ali nisam smeo.
U stvari, nisi ni ti smeo, smeš samo ako živiš u Srbiji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2016 : 23:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
I u muškoj i u ženskoj konkurenciji, podela medalja između Amerike, Srbije i Španije!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/08/2016 : 23:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svjesno sam žrtvovao sebe zarad istine, i sad očekujem kaznu

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 23:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Svjesno sam žrtvovao sebe zarad istine, i sad očekujem kaznu

Imate podrsku iz matice.. Grcke.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 21/08/2016 : 23:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ovo je smisno bilo gledati finale,mislim da triba igrati cila europa protiv SAD da bi tada bilo finale,ovako prerano je zavrsilo finale,nakom 15min
ja bi rado volija da se nama desi ovakva medalja,ali mi se cini da puno sanjam za kosarku

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by srdjandj

Vi imate medalje sa OI u nekim sportovima za koje niste ni sami znali da uopšte postoje.

Hahaha urnebesno.. Bitno da vi imate sportove za koje su svi culi al bez medalja

Što se primaš ko baba na saučešće...

Nije lijepo da si me tako mučki plagirao
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Cestitke svim sportasima na fantasticnoj olimpijadi.. Hrvatska zavrsila 17. na ljestvici sto je nevjerojatan uspjeh i tesko ćemo to ponoviti. Cestitke i Srbiji i Sloveniji na dobrim uspjesima.. Ipak godi potvrđivanje cinjenice da smo već godinama najuspjesnija sportska nacija ovih prostora..
Malo nas srbi prcaju u izravnim susretima, ali ta karma nas prati jos od kad su nas pobjedili u utrci traktora :-D
Pusa
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Daj obrisi taj post koji ti je k..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16468 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 23:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Kreten.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Što će brisati, nek se vidi. Da je samo ovakve eliminisati iz društva uopšte, jebeš forum...
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ne znam čemu ove dodatne opaske? Ja samo stvari nazivam pravim imenom. Ako je nešto krađa, krađa je a ne znam kakve veze sad imaju Srbi,Cigani, Burundi ili Finci? To što imaš simptome "ceo svet je protiv nas" stvarno nema veze sa Sabonisovim suzama od nemoći što su mu suci radili i (ne)dosudili

Uzmi gledaj i ne proseravaj se više

tebi u usta

Izbacio bih te i da nije bilo ovoga. Ti si JEDNI koji već dva dana u skoro svakom postu provlači neku politiku, naciju, mi, oni, četrespeta, devedesetprva...

I kada se budeš vratio, na najmanji pomen ovoga gore, opet ćeš leteti.

Nigdje nisam spomenuo devedesetprvu.. Insinuiras i preuvelicavas. Ali uredno se pravis da ne vidis uvrede koje su upućene direktno meni.. Ajde se lijepo ti, močvarni, jaskić i ostala klika bez smetnje se gang-bangajte a meni sjašite s kurca.
Fala
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Zasto?? Pa zar nismo se pokazsli kao najuspjesnija sportska nacija?? Pa kome je to tesko podnijeti neka se sam eliminiše..

Edited by - Vjeko1980 on 21/08/2016 23:39:11
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message  Reply with Quote
Vjeko, svaka ti dala. Stvarno si neviđena pičketina, smradu smrdljivi.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legolas76

Vjeko, svaka ti dala. Stvarno si neviđena pičketina, smradu smrdljivi.

Trebao si u ovom kontekstu napisati ''svaki ti dao''
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/08/2016 : 23:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo do čega dovodi zabrana politike na forumu...
Vjeko, potpuno nepotrebno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000