forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
E da ne zaboravim.. Menhanter sad kada ces mi opalt ban uz slavodobitne poruke kako sam ja glup a ti pametan, imaj bar malo šlifa pa mi ostavi mogućnost da ti odmah repliciram.. Ovako ispada stvarno šupački kad me izbacis iz pokoju prijetnju upozorenja i moralne lekcije, a ja moram gledat sa strane.. Nije neka fora
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 23:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
I dok se mi tu prepucavamo, Nikša Kaleb analizira stanje u hrvatskom rukometu

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 21/08/2016 : 23:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legolas76

Vjeko, svaka ti dala. Stvarno si neviđena pičketina, smradu smrdljivi.

Nadimi se šupka
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Sto kaze Caleb?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16467 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 23:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Sto kaze Caleb?

Da ste u kurcu

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 21/08/2016 : 23:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
kasna ura

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 23:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kada je rekao da ćemo iduće godine uzvratiti Francuzima za domaći poraz 2009. odmah mi je postalo lakše.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

Sto kaze Caleb?

Da ste u kurcu

Strucna analiza nema sta..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16467 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2016 : 23:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Sto kaze Caleb?

Da ste u kurcu

Strucna analiza nema sta..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2016 : 23:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Iduće godine će biti bolje, po zakonu velikih brojeva mora se jednom okrenuti pa makar i slučajno.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 23:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto kaze Caleb?

Ništa posebno.

Ugl. da je izbornik preuzeo krivnju za poraz jer je rekao da igrače nije psihološki dobro pripremio, i onda one standardne fore, kako je bitno da treba uočiti pogreške i onda ih ispraviti na pravi način.

Pravo da ti kažem, zaboravio sam 95% toga odmah nakon što je taj dio završio.

Da je rekao kako izbornik mora pod hitno podnijeti ostavku, rekao bi 10x više.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2016 : 23:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/08/2016 : 23:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ste u kurcu [/green]

Da je bar to rekao...sažetak cijelog trenutnog stanja u jednoj rečenici

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 21/08/2016 23:58:47
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 21/08/2016 : 23:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Durant se izgleda ceo turnir čuvao za finale, monstruozna partija.Mada, kola su krenula nizbrdo i pre nego je Kevin dao prvu trojku, jednostavno Srbija nije imala rešenja u napadu, a Teodosić nije mogao da ponovi partiju protiv australije.No, svakako je i ovo veliki uspeh i pored veoma loše igre u finalu, jednostavno ekipa nije adekvatno popunjena na svim pozicijama i mislim da su momci dali maksimum dok su u finalu bili potpuno dekoncentrisani i previše impresionirani situacijom.
E sad, ovu ekipu treba nadograditi za neko sledeće takmičenje, isto tako stvarati nove igrače, nije sve tako bajno u našoj košarci.Ipak, stvari su krenule na bolje promenama u savezu pre koju godinu, pre toga nikako nije valjalo.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/08/2016 : 00:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ma bizi, taj Durant je cilo prvenstvo odigra preko one stvari i sad dojde i sa 8 metara sipa te trice ko iz rukava, a skace ko da je na trampolinu, nemos mu nista..

Edited by - brni on 22/08/2016 00:00:52
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/08/2016 : 00:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
utakmica za broncu odlična
finale razočaravajuće
nikad više onog iz pekinga
a durant od svog prvog nastupa 2010 pa naovamo jednostavno rastura
gode mu fibina pravila i manje atletski čuvari

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/08/2016 : 00:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Vjeko i legolas - udaljeni ste s foruma.
ostali - mir.
prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/08/2016 : 00:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Sramotno odigrano. Lepo je Beren rekao. Odigrali su kao devojčice. Treće finale koju pucaju 30 i više.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/08/2016 : 00:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ono finale iz Londona je bilo najneizvjesnije, samo ''tijesnih'' +7 a Amerikanci su tada došli sa još jačom postavom.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 22/08/2016 : 00:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Realno, teško ko će Amerikancima još dugo vremena moći parirati, potrebno je da se neke stvari prvo promene u evropskoj košarci, jaz je pre 10 i kusur godina bio manji nego što je to sada.Pobede SAD sa manjim brojem koševa razlike su plod njihove nezainteresovanije igre i eventualno susretanja sa neobičnijim stilom igre protivnika na koji se mogu navići već u sledećoj utakmici.
Mislim da je nastanak ULEB-a i poluzatvorenih takmičenja unazadio evropsku košarku, kopiranje Amera neće ništa dobro doneti, protiv njih treba nečim drugačijim.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/08/2016 : 01:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ono finale iz Londona je bilo najneizvjesnije, samo ''tijesnih'' +7 a Amerikanci su tada došli sa još jačom postavom.

je, na kraju je bila nešto manja razlika u londonu
ali ta utakmica u pekingu je bila ljepša i bolja
a amerikanci su bili nabrijani nakon poraza 2002, 2004 i 2006

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/08/2016 : 07:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Au...tezak poraz.
Bilo je gore nego sto sam ocekivao, ali zavrsilo je bolje nego sto je moglo ispasti.
Ameri poceli tekmu dosta nervozno, da su im Srbi mogli jos jedno vrijeme parirati, bilo bi tjesnije.
Onog trenutka kada su Ameri poveli sa nekoliko koseva razlike, dobili su na samopouzdanju dok su se Srbi istovremeno unervozili, poceli da prave fatalne greske i to je bilo to.

Srbi bi imali samo onda sansu da su kojim slucajem mogli da preplave dvoranu vodom i nastave sa vaterpolom.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17131 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/08/2016 : 08:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Durant se izgleda ceo turnir čuvao za finale, monstruozna partija.Mada, kola su krenula nizbrdo i pre nego je Kevin dao prvu trojku, jednostavno Srbija nije imala rešenja u napadu, a Teodosić nije mogao da ponovi partiju protiv australije.No, svakako je i ovo veliki uspeh i pored veoma loše igre u finalu, jednostavno ekipa nije adekvatno popunjena na svim pozicijama i mislim da su momci dali maksimum dok su u finalu bili potpuno dekoncentrisani i previše impresionirani situacijom.
E sad, ovu ekipu treba nadograditi za neko sledeće takmičenje, isto tako stvarati nove igrače, nije sve tako bajno u našoj košarci.Ipak, stvari su krenule na bolje promenama u savezu pre koju godinu, pre toga nikako nije valjalo.

Bez obzira na sve, Srbiju sinoć nije išao šut i to nema veze s protivnikom, bilo je dosta otvorenih šuteva, ali ništa nije htjelo u koš. Ja sam prije početka očekivao poraz od 20 razlike, bilo je 30, ali ne onako lošu igru. Amerikanci su stisli u odbrani, zaključali reket i tu je bio kraj.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 22/08/2016 : 08:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Evo do čega dovodi zabrana politike na forumu...
Vjeko, potpuno nepotrebno.

jedino ti nakon ove epizode s vjekom možeš napisati da je to rezultat zabrane politike

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 22/08/2016 : 09:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Čestitke svima na osvojenim medaljama. Nisam očekivao da ih bude toliko, pogotovo ne u atletici. Svaka čast.

Što se tiče Crne Gore, mi smo već treću olimpijadu za redom četvrti na vaterpolo turniru, a to ubija u pojam i igrače i navijače. Šteta, velika šteta.

Mada, ako se pogleda malo šire, imali smo predstavnike u dva kolektivna sporta na olimpijadi (vaterpolo i rukomet), što je samo po sebi ogroman uspjeh za jednu malu zemlju. Ako se tome doda i 10ak predstavnika u pojedinačnim sportovima, napravljen je ogroman uspjeh obzirom na mala ulaganja. Ali ipak ostaje žal.

Nevezano sad za Crnu Goru, ali vaterpolo je propali sport (a ni rukomet nije daleko). Vaterpolo igra šačica država na svijetu i to je to. Zbog toga su svjetska i europska prvenstva istih nevažna, kao i njihovi pobjednici. Jedini razlog zašto su vaterpolo i rukomet popularni kod nas je jer smo dobri u tome. A dobri smo jer ih praktički nitko drugi ne igra. Čak je i kabaddi popularniji sport od vaterpola, a koliko ste puta čuli za tu glupost?
Jedino što spašava t(akv)e sportove su Olimpijske igre i zato mi je žao što nismo oderali Srbe u finalu za još jedno zlato

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000