forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/08/2016 : 10:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Pljuvati i srati po Dinamu je sasvim normalno, čak je i poželjno, ono pravo IN.
Ali ne dirajte nam u našega Hajduka! HŽV

Ja ne pljujem i ne serem po dinamu već eventualno po Mamiću i njegovima a i ne odlazim na topik o dinamu naslađivati se.to je jadno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/08/2016 : 11:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Sve se zrtvovalo za ovu utakmicu, ali eto otisli smo jos dalje u krajnost, sad nam vise ne fali gol, sad nam fali penal..

Slijedi Lokomotiva, nadam se da ce istrcati u manje vise istom sastavu jer dosta mi je tih rosada i posteda..

Po toj logici dogodine nema što falit... Jedino poništavanje utakmice.
Jebem mu sve, baš šteta, ali stvarno čestitke na igri, a posebno na stavu, stav je bio jebački dobar..

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 26/08/2016 : 14:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve se zrtvovalo za ovu utakmicu, ali eto otisli smo jos dalje u krajnost, sad nam vise ne fali gol, sad nam fali penal..

I opet je falija gol.
I opet smo imali šansu za gol, čak dvi šanse(Sušić, Ohanza)
I opet nismo iskoristili te šanse.
I opet smo ispali.
Tradicija.
A mi smo klub koji njeguje tradiciju

Koliko god je ružno ovako ispast, mene nije toliko pogodilo jer moran priznat da od početka nisan virova da mogu dobit. Slovan lani mi je gori od ovoga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 26/08/2016 14:37:02
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/08/2016 : 14:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Pljuvati i srati po Dinamu je sasvim normalno, čak je i poželjno, ono pravo IN.
Ali ne dirajte nam u našega Hajduka! HŽV

Ja ne pljujem i ne serem po dinamu već eventualno po Mamiću i njegovima a i ne odlazim na topik o dinamu naslađivati se.to je jadno.

A šta je jadno u tome ako malo prcam ljute rivale?
Pa to je oduvijek tako. Zar hajdukovci to ne rade na dinamovom topicu kad gubimo u Europi? Mislim globinjo, brni, Iwood, roby, Blueberry pa i ona riječka pička mamalaz

Tovaru :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/08/2016 : 14:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Koliko god je ružno ovako ispast, mene nije toliko pogodilo jer moran priznat da od početka nisan virova da mogu dobit. Slovan lani mi je gori od ovoga.

Da i meni je Slovan bija gori..ja sam ocekiva ovakvu utakmicu, jer utakmica sa Rijekom je zrtvovana to se iz aviona vidilo..samo se nadam da ce ovaj ludi Slovenac prestat sa tim rošadama, ok ako rotiras 2-3 igraca posebno u veznoj liniji di je najveca potrosnja ali svaku drugu utakmicu istrcat sa drugih 11 je meni van svake pameti..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/08/2016 : 15:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ok.euforija je prestala,lito i turisti otišli a nama ostaje hnl močvara.
uživat ću/ćemo.(nije ironija)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 26/08/2016 : 15:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
za utjehu možete navijat za Dinamo u ligi prvaka.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/08/2016 : 16:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

Liga prvaka je smece, igra za bogate, vecina klubova su korporacije sa kazalisnom publikom..

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 26/08/2016 : 17:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by xilrion

Liga prvaka je smece, igra za bogate, vecina klubova su korporacije sa kazalisnom publikom..

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/08/2016 : 18:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Pisao sam na jednom drugom topicu - LP se stvarno pretvorila u jedan odvratan cirkus prepun novca, novca za bogacenje bogatih, a koga briga za prvake irske, BiH, Bjelorusije itd. Za mene - svi klubovi prvaci, njih 50 u kvalifikacije od pocetka, i onda njih 16/24/32 u LP. Po cemu je cetvrto mjesto u nekoj ligi vaznije od necijeg prvog. Netko ce reci jaca liga, atraktivnost, ali po meni je to degradiranje nogometa. Svaka cast Dinamu na ulasku, navijam za njega i drago mi je. Ali to ne mijenja moje misljenje o sustavu koji je nakaradan. Jeste vidjeli novi sustav? Jos gore, jos teze uci.
Lijepo je nekada podbadati suparnicke navijace, na zdravi nacin, u prvenstvu, ali nakon ovog sinoc ne znam tko bi imao srca to napraviti, ili kakvo bi to bilo srce.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 26/08/2016 : 18:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Sad liga prvaka postaje stvarno isključivo korporacijska stvar, s obziron na novi zakon od sezone 2018-19 (mada neman ništa protiv njega, čak mi se i sviđa).
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/08/2016 : 19:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kucak

Lijepo je nekada podbadati suparnicke navijace, na zdravi nacin, u prvenstvu, ali nakon ovog sinoc ne znam tko bi imao srca to napraviti, ili kakvo bi to bilo srce.

Ja prvi, a Globinjo odmah iza mene. nema veceg gusta nego likovati kada ti direktni konkurenti ispadnu iz Evrope. ja, npr. obozavam kada hajduk pusi u evropi i kod nas jer imam navijace njihovog kluba kojima mogu sisat krv na slamcicu kada popuse. nazalost, vise se niti ne veselim dinamovim losim rezultatima jer i navijaci dinama tj. bbb i sami ne sljive vise taj klub. tako da cu i dalje prcat hajdukovce jer ih cijenim kao protivnike, dok su nazalost pravi navijaci dinama u najgoroj situaciji. ovi sto danas navijaju za dinamo (ili miskovic/volpi Rijeku) ne zasluzuju niti likovanje kada gube.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/08/2016 : 19:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Ja prvi, a Globinjo odmah iza mene. nema veceg gusta nego likovati kada ti direktni konkurenti ispadnu iz Evrope. ja, npr. obozavam kada hajduk pusi u evropi i kod nas jer imam navijace njihovog kluba kojima mogu sisat krv na slamcicu kada popuse. nazalost, vise se niti ne veselim dinamovim losim rezultatima jer i navijaci dinama tj. bbb i sami ne sljive vise taj klub. tako da cu i dalje prcat hajdukovce jer ih cijenim kao protivnike, dok su nazalost pravi navijaci dinama u najgoroj situaciji. ovi sto danas navijaju za dinamo (ili miskovic/volpi Rijeku) ne zasluzuju niti likovanje kada gube.

A jbg, ipak su u pitanju hrv. klubovi u Europi.. Ja ne mogu navijati protiv hrvatskog kluba u Ligi prvaka ili UEFA ligi nikako. Jednostavno ne mogu. A hvala Bogu da svatko ima svoje mišljenje. Nisam navijač Hajduka, ali sinoć kada su bili penali toliko sam pojačao TV da se susjed počeo derati, psovati i govoriti da je sutra radni dan. Veselim se uspjesima svih hrvatskih klubova u bilo kojem sportu, te obratno žalostan sam kad ne uspiju. A ovo što je Hajduk sinoć odigrao bilo je na ponos svima koji vole hrvatski nogomet.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 26/08/2016 : 19:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
slazem se da je Hajduk odigrao stvarno dobro!! i zato je veci gust sprdat Globinja:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 26/08/2016 : 21:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

A jbg, ipak su u pitanju hrv. klubovi u Europi.. Ja ne mogu navijati protiv hrvatskog kluba u Ligi prvaka ili UEFA ligi nikako. Jednostavno ne mogu. A hvala Bogu da svatko ima svoje mišljenje. Nisam navijač Hajduka, ali sinoć kada su bili penali toliko sam pojačao TV da se susjed počeo derati, psovati i govoriti da je sutra radni dan. Veselim se uspjesima svih hrvatskih klubova u bilo kojem sportu, te obratno žalostan sam kad ne uspiju. A ovo što je Hajduk sinoć odigrao bilo je na ponos svima koji vole hrvatski nogomet.

+1
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 26/08/2016 : 21:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/transferna-bomba-mamic-nudi-milijune-hajduku-dinamo-zeli-kupiti-vlasica-i-kalinica/915548.aspx

LOL
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/08/2016 : 21:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je samo pravljenje pomutnje

Pomutnje u koju svrhu?

24 sata i index.hr su plasirali vijest, jaka pomutnja, svi virujemo tim relevantnim novinarskim gigantima..

Edited by - brni on 26/08/2016 21:42:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7545 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/08/2016 : 22:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Dobro bilo sinoć. Hajduk igrao pametno i iznad svojih mogućnosti u nekim trenucima, ali u drugim kao u recimo postavki obrane kad protivnik steže obruč, bili su poput amaterske momčadi. Šteta za lutriju penala..

Zna li tko, je li se meni činilo da je Kalinić birao stranu i izabrao jug. Je li to ova nova fora da zbaci stres s mladih igrača pred Torcidom?
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 26/08/2016 : 22:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Ma čitao sam sada članak o tome u Sportskim novostima. Čisti članak - rekla / kazala. Tako u biti i piše. Nagađalo se, pričalo se, čulo se....
Ne znam odakle smisao za postaviti takav članak, zdravi smisao, a iskrivljeni smisao je poznat - da ljudi pročitaju naslov, pa da krene priča i onda da se pokolje 200-300 ljudi u komentarima.
Mediji su najveće zlo. Umjesto da pomiruju - raspiruju.

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/08/2016 : 22:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
ma Vlašić je strašan igrač, ali kao što sam rekao kumu koji je veliki hajdukovac ako dođe u dinamo za godinu dana će vrijediti duplo više jer u hajduku nema s kim igrati, ovakav transfer bi bio dobar za sve ali mislim da od toga nebu niš bilo
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2016 : 20:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ovi mali Erceg je pun pogodak, prakticki je sam donia 4 boda sa dva zadnja gostovanja svojom snalazljivoscu u 16m..

Sve ostalo za zaborav sta se tice ove utakmice..

Edited by - brni on 28/08/2016 20:46:23
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2016 : 21:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
slab Hajduk ali sva srića što je lokomotiva pobijedila samu sebe.
Kalinić za 5.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/08/2016 : 21:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kalinić za 5.

Strasan golman, nadam se da cemo barem za njega izvuc dobre pare..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19910 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/08/2016 : 21:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovi mali Erceg je pun pogodak, prakticki je sam donia 4 boda sa dva zadnja gostovanja svojom snalazljivoscu u 16m..

Sve ostalo za zaborav sta se tice ove utakmice..

RNK škola.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/08/2016 : 22:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kalinić za 5.

Strasan golman, nadam se da cemo barem za njega izvuc dobre pare..

S obzirom na Hajdukovu sposobnost prodaje igrača,teško!
Oni bi Messija prodali za 10 milijuna eura!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.95 seconds. Snitz Forums 2000