Ova sa zlatnim povezom preko čela je, očigledno, Al Baghdadijeva glavna žena, a ove oko nje su tjelohraniteljice.
Ne ismijavaj se, rijec je o idealnom drustvu, modeliranom prema pcelinjoj kosnici. Kao i kod pcela, i ovdje matica moze prezivjeti i do 7 godina, dok obicne radilice umiru vec kroz nekih 30-40 dana. Jedina razlika je sto pcele umiru prirodnom smrcu, ali dobro, neke su razlike u odnosu na zivotinjski svijet nuzne i razumljive.
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Ova sa zlatnim povezom preko čela je, očigledno, Al Baghdadijeva glavna žena, a ove oko nje su tjelohraniteljice.
Ne ismijavaj se, rijec je o idealnom drustvu, modeliranom prema pcelinjoj kosnici. Kao i kod pcela, i ovdje matica moze prezivjeti i do 7 godina, dok obicne radilice umiru vec kroz nekih 30-40 dana. Jedina razlika je sto pcele umiru prirodnom smrcu, ali dobro, neke su razlike u odnosu na zivotinjski svijet nuzne i razumljive.
Što hoćeš reći? Da im je to prosjek preživljavanja između dva granatiranja? Ili samoubilačka napada? Evo ne ismijavam se, mrtav sam ozbiljan!
Ne, nakon tog vremena se kosnica jednostavno mora ocistiti. To nije posao za svakoga, ali pruza uzitak ponovnog skupljanja pcela. Osjecam da ti nemas snage prihvatiti prirodne cikluse radanja, starenja, umiranja i obnavljanja, pa necu dalje. Ni utopija nije za svakoga.
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
ono što piše pod čador u vezi Iranskih žena nije istina. To više važi za arabke u Zaljevu. -------- i naravno, glasao sam za NE i isto bih glasao, da je u pitanju Slovenija.