Eh, thnx! Cine se zanimljivi serijali sa pozitivnim kritikama, a i dobro ce biti procitati jos mangi. Sa Vision sam vec bio upoznat samo eto, nisam se bas na nju orijentirao.
Ima li netko preporuku za stripove čija se radnja odvija u zatvoru?
Hm, ovako kroz maglu, citao sam ih davno dosta u stranim izdanjima gdje bi se nesto odvijalo u zatvoru, ali sad sam vec zaboravio. Od nasih izdanja, jedino znam da imas u Fibrinim Zivim mrtvacima (1.omnibus) gdje se vecina toga dogadja u zatvoru.
Sjecam se sad nekog stripa o punisheru koji se odvijao u zatvoru, mislim da je album bio u pitanju. Ne sjecam se jel prije ili poslije '90. Uglavnom, obozavao sam tu pricu kao klinac pa me zanima zna li tko u kojoj reviji ili cije je to izdanje bilo.
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Sjecam se sad nekog stripa o punisheru koji se odvijao u zatvoru, mislim da je album bio u pitanju. Ne sjecam se jel prije ili poslije '90. Uglavnom, obozavao sam tu pricu kao klinac pa me zanima zna li tko u kojoj reviji ili cije je to izdanje bilo.
Vjerovatno je u pitanju Circle of Blood, provjeri
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Ima li netko preporuku za stripove čija se radnja odvija u zatvoru?
Ima jedna epizoda Hellblazer - Hard Time.
Crtač Richard Korben
John Constantine has lost his freedom and must adapt to life behind bars. Sentenced to a maximum-security penitentiary, the Hellblazer soon learns that there is a whole different set of rules to live and die by within the prison walls. But for a man that is used to making the rules, Constantine quickly realizes that to become king of this castle he will have to fight his way up the ladder through ruthless gangs, brutal guards, and finally to the prison's overlord. Then it will be time for everyone to learn his rules.