Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/08/2016 : 12:59:17
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by nagor
Odličan motiv za naslovnicu! Taj fajt u sedmoj rundi na toj platformi dok svi gledaju je krešendo. I na ovoj naslovnici je to lijepo dočarano. Supermike u naletu, zajeban, močno udara... ali vidi se da promašuje... a Zagor sprema kontraudarac koji će Supermikea odbacit do Fort Henrya...
Ova naslovnica sugerira da je Zagor mrtav jer u ovoj pozi pada 100% sa platforme.
Istina, u ovoj situaciji nema šanse da se Zagor izvuče a možda čak i Supermike pada skupa s njim. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/08/2016 : 13:13:00
|
Ma znam jer takvih nasovnica ima dosta na serijalu, ovo je bila samo primjedba da Zagor neće imati prilike da zada udarac Supermikeu, barem ne na ovoj platformi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/08/2016 : 17:03:13
|
e ovo je naslovnica... ufff majku mu, trulim kapitalistima dijamanti i rubini, a raji onaj pičkineli |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 28/08/2016 : 17:05:21
|
Odličan motiv za naslovnicu! Taj fajt u sedmoj rundi na toj platformi dok svi gledaju je krešendo. I na ovoj naslovnici je to lijepo dočarano. Supermike u naletu, zajeban, močno udara... ali vidi se da promašuje... a Zagor sprema kontraudarac koji će Supermikea odbacit do Fort Henrya...
Ova naslovnica sugerira da je Zagor mrtav jer u ovoj pozi pada 100% sa platforme.
Pa moraš to malo metaforički sve skupa shvatiti. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 28/08/2016 : 17:14:04
|
Pa moraš to malo metaforički sve skupa shvatiti.
ma ajde, nije ni Ferrijeva ništa bolja po tom pitanju, tamo je Supermike 100% mrtav
ali ova poza Supermajka na Rubinijevoj je skroz glupa |
Edited by - mpavin on 28/08/2016 17:29:58 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 28/08/2016 : 19:10:48
|
quote: Originally posted by Curunir
e ovo je naslovnica... ufff majku mu, trulim kapitalistima dijamanti i rubini, a raji onaj pičkineli
Ubio si me! A sad sam (napokon) shvatio ono "Rubini su dragulji, a Pičineliju fali slovo 'k'." (Iako je meni i Piccinelijeva naslovnica jako dobra za strip velikog tiraza.) |
www.epicentercomics.com |
|
|
Gru
Average Member
830 Posts
Member since 07/01/2014 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Posted - 28/08/2016 : 20:41:19
|
quote: Originally posted by Gru
D.J. kad će Voodoo Vendetta biti dostupna u hr i kako? Da li će je biti u SNK?
Da, trebala bi uskoro biti u SNK-u. Ne znam tocno kad, tjedan, dva. Javit cu cim budu!
Inace razlog zasto je nekoliko primjeraka nove knjige bilo dostupno samo u Srbiji prije nekoliko tjedana je zato jer ih je Kriticni ponio sa sobom kad se vracao sa Comic-Cona. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 28/08/2016 : 21:11:36
|
quote: Originally posted by D.J.
Ovo ispod je meni nesto jako specijalno, meni najomiljeniji i najbolji Zagor strip ikad (cak mi je presao i Zimsku Zmiju ). Nasa slijedeca knjiga, nakon Voodoo Vendette. Uz nju ce biti i poklon(a).
Zagor vs. Supermike Prica: Guido Nolitta Crtez: Gallieno Ferri Naslovnica: Michele Rubini (olovka i tus), Well-Bee (boja)
Odličan Rubini! |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 29/08/2016 : 00:04:34
|
onda je onaj lik sto je crta povremeno Zagorove naslovnice na Zlatnoj seriji bija ispred svog vrimena???!!! ovakvoga Zagora nebi zelija na extra,redovnim ,maxi itd naslovnicama gledati |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Mali Vuk
New Member
176 Posts
Member since 24/05/2016 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 29/08/2016 : 08:00:45
|
Nije mi nesto posebno..ovdje oba padaju na zemlju ko kruske a? Ovdje nema sanse da ijedan ostane na platformi... Nije los Rubini ali tu je mogao bolje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 29/08/2016 : 10:29:58
|
quote: Originally posted by teller
Nije mi nesto posebno..ovdje oba padaju na zemlju ko kruske a? Ovdje nema sanse da ijedan ostane na platformi... Nije los Rubini ali tu je mogao bolje.
Cliffhanger, Telleru U Red Sandu Zagor stoji na gomili indijanskih leševa i maše sekirom prema Winter Snakeovoj tikvi, u Voodoo Vendetti samo što ga nisu ponjapali zombići bukvalno u sledećoj sekundi...Ovde obojica ziher ginu, i Supermike u napadu sujetnog besa i taštine i Zagor u odbrani iz istih razloga umesto da se kao gospodin skloni. Pat pozicija. Strip kupljen! Capisci? Nema potrebe da prikazuje scenu kakva je ona zaista u priči. Ferri je imao isti takav pristup u naslovnici "Sedma runda" - prikazuje Zagora koji dopustio da mu tašti bes pokosi sva njegova moralna načela i krvnički baci Mikea u ambis, a u stripu ga uprkos svemu spasava. Međutim, to Ferriju niko ne zamera. Rubiniju obavezno.
Ja sam očekivao nešto sasvim drugo (spektakularniju pozu Supermikea), ali Rubini zna bolje od svih nas ovde šta crta i za koga (USA) crta. S druge strane, crtež mi je (objektivno rečeno) EEEEKKKKSTRIIIIĆČĆĆĆ I dok mi je takva ne pada mi na pamet da uzimam lenijar u ruke i škrabam olovkom pravilne anatmoske odnose delova tela i kvarim sebi užitak iščekivanja ovoga. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 29/08/2016 10:33:40 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 29/08/2016 : 11:51:15
|
e ovo je naslovnica... ufff majku mu, trulim kapitalistima dijamanti i rubini, a raji onaj pičkineli
Ubio si me! A sad sam (napokon) shvatio ono "Rubini su dragulji, a Pičineliju fali slovo 'k'." (Iako je meni i Piccinelijeva naslovnica jako dobra za strip velikog tiraza.)
A čuj... iz svakoga Rubinijeva poteza vidi se pravi pravcati crtač. Kod onoga to još moramo vidjeti, možda nekad i bude. Zagor mu je POTPUNO BEZLIČAN, LIŠEN SVIH EMOCIJA. O boji neću ni govoriti... tvoj izvrsni kolorist prema onoj bezveznosti bojanja ne smiju u istu rečenicu. Ali kako rekoh, nakon mrcvarenja s Ferrijevim naslovnicama zadnjih godina, sve je napredak. A mogli bismo, barem po reakcijama većine, reći da je i predobro za koga je |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 29/08/2016 : 11:54:57
|
quote:
A čuj... iz svakoga Rubinijeva poteza vidi se pravi pravcati crtač. Kod onoga to još moramo vidjeti, možda nekad i bude. Zagor mu je POTPUNO BEZLIČAN, LIŠEN SVIH EMOCIJA. O boji neću ni govoriti... tvoj izvrsni kolorist prema onoj bezveznosti bojanja ne smiju u istu rečenicu. Ali kako rekoh, nakon mrcvarenja s Ferrijevim naslovnicama zadnjih godina, sve je napredak. A mogli bismo, barem po reakcijama većine, reći da je i predobro za koga je
Upravo to. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 29/08/2016 : 13:30:12
|
Ubio si me! A sad sam (napokon) shvatio ono "Rubini su dragulji, a Pičineliju fali slovo 'k'." (Iako je meni i Piccinelijeva naslovnica jako dobra za strip velikog tiraza.)
A čuj... iz svakoga Rubinijeva poteza vidi se pravi pravcati crtač. Kod onoga to još moramo vidjeti, možda nekad i bude. Zagor mu je POTPUNO BEZLIČAN, LIŠEN SVIH EMOCIJA. O boji neću ni govoriti... tvoj izvrsni kolorist prema onoj bezveznosti bojanja ne smiju u istu rečenicu. Ali kako rekoh, nakon mrcvarenja s Ferrijevim naslovnicama zadnjih godina, sve je napredak. A mogli bismo, barem po reakcijama većine, reći da je i predobro za koga je
a da je Piccinelli znao ko ce sve komentirat.. Ma predobro je nacrtao,ko ga sve ocijenjuje.., |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Posted - 29/08/2016 : 20:15:32
|
Ovo jos nisam napomenuo, a znam da ce mnogi biti sretni kad cuju ime pete knjige! Znaci ovo ce biti redoslijed prvih pet Zagor knjiga od kojih je dosad prvih tri izaslo:
Terror from the Sea (Boselli/Andreucci) The Red Sand (Nolitta/Ferri) Voodoo Vendetta (Boselli/Laurenti) Zagor vs. Supermike (Nolitta/Ferri) The Sacred Hill (Capone/Ferri) (Strip poznatiji kod nas kao Sveti breg tj. Hiljadu lica straha)
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 29/08/2016 : 20:36:11
|
eh, the sacred hill... mogao si ga nazvati i forbidden planet, capone je naestralno prebacio taj film u zagorov svijet... koliko se to uopce moze, "objektivno", nakon DDZ-a, najbolji zagor. jos da ti izdanje ne vrvi onim dosadnim tekstualnim prilozima, gdje bi mu bio kraj sad ce patak po meni, ali sto cu, meni takve stvari u stripu smetaju, kao i dodaci o filmu, sve mi to ide na zivce. |
|
|
Topic |
|