Evo jos jednog kompletno obojenog V.Bleka - Litica Prokletih. Kao i prosli tako sam i ovaj obojio za 4 nedelje. Kada sam pocinjao da se bavim kolorisanjem za jedan strip mi je tada trebalo godinu dana, a sada oko mesec dana. Nadam se da ce i ovaj moj zadnji kolor biti publikovan u skorije vreme u Grckoj kao i prethodni kolori, a dotle ekskluzivno prvi uzivajte u ovom obojenom stripu.
1. Prica o Velikom Bleku - 150 strana (publikovana u Grckoj) 2. Saratoga - 75 strana (publikovana u Grckoj) 3. Grad carolija - 75 strana (publikovana u Grckoj) 4. Dan nezavisnosti - 75 strana (trebala bi biti publikovana u Grckoj) 5. Litica prokletih - 75 strana (tek treba da je ponudim Grckom izdavacu)
Sledeci je u planu kultna epizoda Beli Bizon -150 strana
1. Prica o Velikom Bleku - 150 strana (publikovana u Grckoj) 2. Saratoga - 75 strana (publikovana u Grckoj) 3. Grad carolija - 75 strana (publikovana u Grckoj) 4. Dan nezavisnosti - 75 strana (trebala bi biti publikovana u Grckoj) 5. Litica prokletih - 75 strana (tek treba da je ponudim Grckom izdavacu)
Sledeci je u planu kultna epizoda Beli Bizon -150 strana
Videh na fejsu da je ova epizoda vec objavljena u Grckoj. Evo i par slicica sto je neko postavio, samo su loseg kvaliteta jer su verovatno slikane mobilnim telefonom.