Njihovi susjedi Dominikanska Republika živi od turizma dok ovi ne bi ni to radili. Oni koji prodavaju na "tržnici" ne bi ni bar tistih par cigli pomaknuli pa da imaju mjesta za sjediti....čekaju da če opet doči "volunteri" sa cijelog svijeta pa če im oni to pospremiti.
Njihovi susjedi Dominikanska Republika živi od turizma dok ovi ne bi ni to radili. Oni koji prodavaju na "tržnici" ne bi ni bar tistih par cigli pomaknuli pa da imaju mjesta za sjediti....čekaju da če opet doči "volunteri" sa cijelog svijeta pa če im oni to pospremiti.
nije ni DR nešto bajna al ovi su katastrofa. u onom linku je priča o paragvajskom vojniku koji je da pit onom dečkiču. u biti baza je u tome šta ona slika komotno može bit i iz afrike,jerbo je haiti na tom stupnju. nikad se nije uklapa u ameriku a i neče nikad.
mislim da su oni jedni od prvih u zapadnom dijelu svijeta koji su si izborili samostalnost....a vidi gdje ih je to dovelo.....možda bi im bilo bolje da su ostali pod Francuskom još nekih 150 godina...ili ne tko bi ga znao....
ja se ne bi ustao, ionako ne poštujem nikakva pravila a ovo totalno sranje me uopšte ne bi zanimalo a i previše sam lijen da bi mi se uopšte htjelo ustajati, vjerovatno bi igrao igrice na svom mobitelu dok bi sjedio u čekaonici pa ne bi ni primjetio ove luđake da se ustajaju haha.
Mbah Gotho iz Indonezije je moguće najstariji čovjek na svijetu. Ako je vjerovat osobnoj karti, rođen je 1870 što bi značilo da ima 146 godina. Vrijeme provodi slušajući radio, jede i puši... i pomalo guzi.