forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nikad nisam sreo kaloriju koju nisam volio;)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/09/2016 : 23:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da nisam probao žabe, ali isto tako nisam probao ni crve ili gliste pa sam opet siguran da mi ne odgovaraju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31430 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/09/2016 : 08:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Gljive su mi zakon, gljivarim svake godine, uskoro će spuze i kesteni! Žabe sam jeo i jako su fine, kao i puževi, jegulje nisam jeo, lignje mi nisu ništa posebno, kao i većina jela sa ovih slika, da se pojesti naravno, ali da mi je omiljeno, nije. Inače, najfinije jelo su mi dinstani pileći želuci! Naravno, nema do roštilja! Ali obožavam i meksičku kuhinju, da se i kod Kineza naći super stvari, ma da se svuda naći svašta fino, stvar je ukusa!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/09/2016 : 09:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Probali ste žabe ili samo pljujete?

U svakom slučaju, jedno od finijih mesa. Lignje naravno palac gore, a jegulje još, na žalost, nisam probao.

Ja nisam probao, za ostale ne znam, a relativno sigurno je i da ih neću ni probati.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12763 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/09/2016 : 09:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, jegulja je riba, ako neko ne zna.

Ja sam jeo ovu iz Neretve i ukusna je plus nema puno kosti.

Have mercy
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 03/09/2016 : 09:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
od žabe najviše volim krmenadl

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/09/2016 : 10:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Meni je žablje meso vuklo dosta na piletinu... ukusno u svakom slučaju. Ne znam je li neko ovdje jeo golubove? Isto fino meso, ali zbog veličine komada najbolje u nekom kotliću. Mislim da ljudi puno propuštaju time što bar ne probaju nešto, već unaprijed nešto otpišu jer je "ljigavo" ili kakvo god. Al opet, ja sam krajnost, meni šta god da serviraš pojedem. Mislim da je jedina hrana koju ne volim - dinja.
Zmije, puževi, hobotnice... daj sve :D
I da, ni ja nisam jeo jegulju, moraću obavezno kad budem na odmoru.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 10:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ovo žablje jelo uopće ne izgleda loše. Definitvno nije "Fear Factor" kategorija.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/09/2016 : 11:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Meni je žablje meso vuklo dosta na piletinu... ukusno u svakom slučaju. Ne znam je li neko ovdje jeo golubove? Isto fino meso, ali zbog veličine komada najbolje u nekom kotliću. Mislim da ljudi puno propuštaju time što bar ne probaju nešto, već unaprijed nešto otpišu jer je "ljigavo" ili kakvo god. Al opet, ja sam krajnost, meni šta god da serviraš pojedem. Mislim da je jedina hrana koju ne volim - dinja.
Zmije, puževi, hobotnice... daj sve :D
I da, ni ja nisam jeo jegulju, moraću obavezno kad budem na odmoru.

+1
A i ja volim probati sve što se tiče mesa (tu ubrajam sve životinje), malo više predrasuda znam imati oko povrća i sl.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2016 : 11:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ovo žablje jelo uopće ne izgleda loše. Definitvno nije "Fear Factor" kategorija.

Kada ne bih znao o čemu se radi vjerojatno bih pojeo, problem nastaje kada znam i sjetim se kako ta životinja izgleda što mi automatski "zatvori" želudac.
A na ovoj slici se baš dobro vidi koji je "specijalitet" u pitanju tako da...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8723 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 11:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
E, a sad se stavite na moje mjesto. Alergičan na alkohol, zabranjene sve vrste pohane i frigane hrane. Ništa začini, ništa šugovi, ulja, kapule, laktoza intolerantan, ništa mliječni proizvodi (a sve bi dao da mogu ujutro onaj ladni skorup mrknut iz frižidera). Smeta škrob, smeta gluten, alergičan na šećer. Ništa suhomesnato, nikakve majoneze, kečapi... izbjegavati tjestenine... pizze mogu samo sanjati
Moja prehrana se sastoji od lešo mesa, ribe, povrća i jednom-dva put tjedno nešto pečenog.
Popijem ja koji put par piva ili pojedem nešto slatko, ali uglavnom sutra debelo požalim.

... i sad vi mene prcate s ovakvim topicima

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2016 : 12:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Pa zašto ti živiš? :P
Mora da si na heroinu cijele dane! :)
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 03/09/2016 : 12:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

E, a sad se stavite na moje mjesto. Alergičan na alkohol, zabranjene sve vrste pohane i frigane hrane. Ništa začini, ništa šugovi, ulja, kapule, laktoza intolerantan, ništa mliječni proizvodi (a sve bi dao da mogu ujutro onaj ladni skorup mrknut iz frižidera). Smeta škrob, smeta gluten, alergičan na šećer. Ništa suhomesnato, nikakve majoneze, kečapi... izbjegavati tjestenine... pizze mogu samo sanjati
Moja prehrana se sastoji od lešo mesa, ribe, povrća i jednom-dva put tjedno nešto pečenog.
Popijem ja koji put par piva ili pojedem nešto slatko, ali uglavnom sutra debelo požalim.

Sad barem imamo objašnjenje za tvoju vječnu nabrijanost
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 03/09/2016 : 12:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by tinton

Probali ste žabe ili samo pljujete?

U svakom slučaju, jedno od finijih mesa. Lignje naravno palac gore, a jegulje još, na žalost, nisam probao.

Ja nisam probao, za ostale ne znam, a relativno sigurno je i da ih neću ni probati.

Ne moram niti ću probati. Radije bih pasao travu nego i primirisao žabu u bilo kakvoj opciji. Tako i puževe. Jegulje nisam nikad probao ali nešto me baš i ne vuče na njih.

Lignje mi pašu najčešće pržene, na žaru i ne toliko, mada ako se dobro sprave može i tako.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 12:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jegulja pecena sa raznja najbolja!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/09/2016 : 12:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Od morskih plodova jedem samo janjece pecenje na moru.
Ribe volim, one na dvije noge.

A nema sta nisam probao...eto zabe jos nisam.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 12:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Kod mene dileme nema,uvik riba,pogotovo morska.Kad se samo sjetim koliko smo te nesretne jegulje lovili,na vagone,a sad je nema ni za lika.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25629 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2016 : 12:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Od morskih plodova jedem samo janjece pecenje na moru.

Pašeš.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=917015

quote:

Ribe volim, one na dvije noge.

Na roštilju?

[quote]
A nema sta nisam probao...eto zabe jos nisam.

Žabe nisam ni ja probao.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25629 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2016 : 12:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Kod mene dileme nema,uvik riba,pogotovo morska.Kad se samo sjetim koliko smo te nesretne jegulje lovili,na vagone,a sad je nema ni za lika.

Uff, morska riba je nešto najbolje. Umak od belog luka, peršuna, maslinovog ulja, limuna i crvenog bibera, i to je to.

Orada, bracin, morski vuk, škarpina, zubatac...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/09/2016 : 12:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ovi sa pecenjem na brodu, sigurno su Bosanci.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 13:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by roby05

Uff, morska riba je nešto najbolje. Umak od belog luka, peršuna, maslinovog ulja, limuna i crvenog bibera, i to je to.

Orada, bracin, morski vuk, škarpina, zubatac...

Ma valja i juha od kamena iz mora.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8723 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 13:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Pa zašto ti živiš? :P
Mora da si na heroinu cijele dane! :)

Iskreno, nikad se nisam bolje osjećao nego otkad se držim regule... i više energije i bolje raspoloženje, čak i bolji seksualni život.
Alkohol mi i nije neki problem, postoje i drugi načini za unišatvanje moždanih stanica... i forum je jedan od njih.

... da citiram jednog starog zadarskog doktora koji mlati bocu viskija i dvi kutije marlbora dnevno: "Prije će mi *urac u usta nego šug." Sto godina ima, zdrav ko dren.

Edited by - Tonto on 03/09/2016 13:20:56
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25629 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/09/2016 : 14:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Šta je šug?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2016 : 14:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta je šug?

toč

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8723 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 14:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta je šug?

Umak. Sos.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2016 : 14:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

bogami zajeban ti je raspored
evo malo za opuštanje
https://youtu.be/zwYsHIaZPNE

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page