Author |
Topic |
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 03/09/2016 : 10:36:27
|
quote: Originally posted by mpavin
Recchioni bi zakolutao očima kad bi vidio koliko Zagor talibana ima na ovom forumu koji preziru svaku promjenu.
Ne bi mu bilo loše da koluta očima , možda bi bolje crta |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 03/09/2016 : 10:54:58
|
quote: Originally posted by Poncho
Al ovo kmečanje za Donatellijem Lik je bio dno dna al nostalgija pere 100 na sat
Da,Donatelli nije bio neki crtac realno,danasnji crtaci su skoro svi bolji od njega ipak je u nekim pricama briljiro kao u "Sloboda ili smrt" ili "Bijes Osaaga".nije bio dno dna ali su mi bolji danasnji crtaci!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 03/09/2016 : 10:56:10
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by Rahazlam
Nece ti vratit Mister Noa sigurno,sto se Zagora tice koji crtaci ne valjaju?Reko si da ti je u novom maxiju crtez los,Mangianntini,meni je on medu boljim crtacima Zagora,odlicno crta jedino mu Chicho bas ne izgleda dobro!Sedioli u paru sa Vernijem je fantastican,Prisco odlican,Laurenti solidan,Chiarolla i Carascovi su naj slabiji u ekipi ali mi ni oni nisu tako losi,nemam visok kriterij sto se crteza tice!
Je l' to novi crtač došao na serijal, ne sjećam se da sam vidio neki njegov rad?
Braca Cassarovi,izvini! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/09/2016 : 10:57:14
|
Kao što netko reče, Donatelliju nisu dali da bolje crta jer je brzina bila važnija. Trebalo je nacrtat 500-600 stranica godišnje, da je to razvlačio ne bi imao vremena ni za spavanje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 03/09/2016 : 11:00:27
|
Al ovo kmečanje za Donatellijem Lik je bio dno dna al nostalgija pere 100 na sat
Da,Donatelli nije bio neki crtac realno,danasnji crtaci su skoro svi bolji od njega ipak je u nekim pricama briljiro kao u "Sloboda ili smrt" ili "Bijes Osaaga".nije bio dno dna ali su mi bolji danasnji crtaci!!
Sloboda ili smrt , Bijes osaga , Povratak u Darkvud , Došljaci sa Aljaske ......
Bože moj , Bože moj zašto si me ostavio... Bez Nolite,Ferija i Donalelija i tabli njihovih. Dok koračam mračnim stazama Darkvuda ,obli me znoj. Nesiguran i tužan koračam je ... U tišini bez kraja , u tišini bez kraja... I osjećam smrtni dah.
|
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/09/2016 : 11:08:47
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by RAKOSI4
Doduše ima još lufta za djelovanje : Sibirska saga , Mongolska saga , Marsovska saga , Udruženi Zagor , Akronjani i Heligen protiv Borga , Svemirska Odiseja , saga na dnu Atlantika , Zagor protiv ljudi žohara ,Zagor protiv Dilan ,...... sve ide u smjeru da se od Zagora napravi žvaka , koja se može rastezati od svemira do dna Antlantika .I još da ne zaboravim saga u Sjevernu Koreju ,Zagor protiv velikog vođe.Ali neka izlazi,nek se ljudi veselu i kupuju,ja sam ljubomoran na njih.
Intergalaktička kokoš koja govori ti ne smeta, ali Zagor kao avanturist te vrijeđa u dušu?
Kokodix je faca pa se njemu može oprostiti i to što priča (iako ne bi smio). Na toj planeti se ionako moglo vidjeti i čudnijih spodoba od njega. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/09/2016 : 11:22:31
|
Kokodix jest faca i zasluženo kultni lik. FantaČiko je meni odličan strip, vrh Čiko-gega i Nollitinog humora. Samo sam htio reći kako jedni vrlo brzo zaborave kakve su sve fantazije čitali prije u Zagoru. Stara fantazija im ne smeta, ali čim Zagor ode iz Darkwooda odmah se zove inkvizicija i pale se stripovi jer to nije "pravi Zagor" jer su priče "čudne". |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/09/2016 : 12:24:17
|
Slazem se sa Nagorom: sve je to Zagor, onaj pravi! Zagor ipak nije zanrovski ogranicen, poput nekih drugih serijala. E sad, da li se nekome nesto manje ili vise dopada, to je vec druga stvar. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25317 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/09/2016 : 12:48:46
|
Da,Donatelli nije bio neki crtac realno,danasnji crtaci su skoro svi bolji od njega ipak je u nekim pricama briljiro kao u "Sloboda ili smrt" ili "Bijes Osaaga".nije bio dno dna ali su mi bolji danasnji crtaci!!
Donatelli je bio odličan crtač. Neke epizode su baš zbog njegovog crteža epske. Meni jedna od Zagorovih omiljenih epizoda, Vuk Samotnjak, je u Bonellijevim okvirima i crtačko i scenarističko savršenstvo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/09/2016 : 12:55:42
|
Eto, Huntere, bices zadovoljan jer se Vuk Samotnjak vraca bas u ovom broju gdje je Piccinelli nacrtao svoju prvu naslovnicu. Steta samo sto je vizuelno izgleda postao Kinez. Mada, Indijanci i jesu poprilicno kosooki. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/09/2016 : 13:10:50
|
Baš su našli epizodu u kojoj će ga vratiti, tako će samo pokvariti dobru uspomenu na njega. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25317 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/09/2016 : 13:21:56
|
Baš su našli epizodu u kojoj će ga vratiti, tako će samo pokvariti dobru uspomenu na njega.
Ne znam čemu povratak,al hajde.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 03/09/2016 : 18:26:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Donatelli je bio odličan crtač. Neke epizode su baš zbog njegovog crteža epske. Meni jedna od Zagorovih omiljenih epizoda, Vuk Samotnjak, je u Bonellijevim okvirima i crtačko i scenarističko savršenstvo.
Ipak ostao je u Ferrijevoj sjeni,meni je on prosjecan crtac,bio! Po meni Zagor je imao i ima puno bolje crtace!! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 03/09/2016 : 23:47:37
|
mislim da ce tiraz zagora padati jer ferrija nema vise i ako ima puno boljih crtaca u stafu..razlog-nostalgija..i nista vise... |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 04/09/2016 : 00:13:56
|
Baš su našli epizodu u kojoj će ga vratiti, tako će samo pokvariti dobru uspomenu na njega.
Ne znam čemu povratak,al hajde..
Izgleda da je ovo bas cisti omaz Sclaviju, njegovi stari likovi i lokacije iz njegovih Zagora. Ići će na ono jezero iz prokletog blaga i valjda naći tajni put u Golnor gdje će se sukobiti sa Crnim Gospodarom.
|
www.epicentercomics.com |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/09/2016 : 01:02:43
|
quote: Originally posted by D.J.
Izgleda da je ovo bas cisti omaz Sclaviju, njegovi stari likovi i lokacije iz njegovih Zagora. Ići će na ono jezero iz prokletog blaga i valjda naći tajni put u Golnor gdje će se sukobiti sa Crnim Gospodarom.
I to sve na 96 stranica? |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/09/2016 : 01:05:25
|
quote: Originally posted by cronos six
mislim da ce tiraz zagora padati jer ferrija nema vise i ako ima puno boljih crtaca u stafu..razlog-nostalgija..i nista vise...
Velika steta,nikad nisam volio nostalgicare,kako na stripovima tako i u zivotu,previse zive u proslosti! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/09/2016 : 10:42:44
|
quote: Originally posted by D.J.
Zvuči katastrofalno, najviše zbog Golnora i Crnog Gospodara. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/09/2016 : 10:44:06
|
mislim da ce tiraz zagora padati jer ferrija nema vise i ako ima puno boljih crtaca u stafu..razlog-nostalgija..i nista vise...
Velika steta,nikad nisam volio nostalgicare,kako na stripovima tako i u zivotu,previse zive u proslosti!
Ma daj, tebi kao igra ulogu kako netko drugi živi. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/09/2016 : 12:22:55
|
Velika steta,nikad nisam volio nostalgicare,kako na stripovima tako i u zivotu,previse zive u proslosti!
Ma daj, tebi kao igra ulogu kako netko drugi živi.
Naravno da ne,al jebiga ne volim nostalgicare,svaki covjek je nekad nostalgican ali mislim na ove teske nostalgicare koji ne mogu maknut glavu iz proslosti! |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/09/2016 : 13:46:35
|
Solare,jel se zna otprilike kad izlazi 7. Helingen u Italiji?
Taj je već izašao, ne misliš valjda da je Ludens brži od Talijana. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
Topic |
|