Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 02/09/2016 : 23:35:50
|
Moram priznati da nisam probao žabe, ali isto tako nisam probao ni crve ili gliste pa sam opet siguran da mi ne odgovaraju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31430 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/09/2016 : 08:08:33
|
Gljive su mi zakon, gljivarim svake godine, uskoro će spuze i kesteni! Žabe sam jeo i jako su fine, kao i puževi, jegulje nisam jeo, lignje mi nisu ništa posebno, kao i većina jela sa ovih slika, da se pojesti naravno, ali da mi je omiljeno, nije. Inače, najfinije jelo su mi dinstani pileći želuci! Naravno, nema do roštilja! Ali obožavam i meksičku kuhinju, da se i kod Kineza naći super stvari, ma da se svuda naći svašta fino, stvar je ukusa! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 03/09/2016 : 09:22:05
|
quote: Originally posted by tinton
Probali ste žabe ili samo pljujete?
U svakom slučaju, jedno od finijih mesa. Lignje naravno palac gore, a jegulje još, na žalost, nisam probao.
Ja nisam probao, za ostale ne znam, a relativno sigurno je i da ih neću ni probati. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12763 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 03/09/2016 : 10:09:27
|
Meni je žablje meso vuklo dosta na piletinu... ukusno u svakom slučaju. Ne znam je li neko ovdje jeo golubove? Isto fino meso, ali zbog veličine komada najbolje u nekom kotliću. Mislim da ljudi puno propuštaju time što bar ne probaju nešto, već unaprijed nešto otpišu jer je "ljigavo" ili kakvo god. Al opet, ja sam krajnost, meni šta god da serviraš pojedem. Mislim da je jedina hrana koju ne volim - dinja. Zmije, puževi, hobotnice... daj sve :D I da, ni ja nisam jeo jegulju, moraću obavezno kad budem na odmoru. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/09/2016 : 11:13:56
|
quote: Originally posted by swamp thing
Meni je žablje meso vuklo dosta na piletinu... ukusno u svakom slučaju. Ne znam je li neko ovdje jeo golubove? Isto fino meso, ali zbog veličine komada najbolje u nekom kotliću. Mislim da ljudi puno propuštaju time što bar ne probaju nešto, već unaprijed nešto otpišu jer je "ljigavo" ili kakvo god. Al opet, ja sam krajnost, meni šta god da serviraš pojedem. Mislim da je jedina hrana koju ne volim - dinja. Zmije, puževi, hobotnice... daj sve :D I da, ni ja nisam jeo jegulju, moraću obavezno kad budem na odmoru.
+1 A i ja volim probati sve što se tiče mesa (tu ubrajam sve životinje), malo više predrasuda znam imati oko povrća i sl. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/09/2016 : 11:42:06
|
quote: Originally posted by nagor
Ovo žablje jelo uopće ne izgleda loše. Definitvno nije "Fear Factor" kategorija.
Kada ne bih znao o čemu se radi vjerojatno bih pojeo, problem nastaje kada znam i sjetim se kako ta životinja izgleda što mi automatski "zatvori" želudac. A na ovoj slici se baš dobro vidi koji je "specijalitet" u pitanju tako da... |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Tonto
Advanced Member
8723 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 03/09/2016 : 11:45:42
|
E, a sad se stavite na moje mjesto. Alergičan na alkohol, zabranjene sve vrste pohane i frigane hrane. Ništa začini, ništa šugovi, ulja, kapule, laktoza intolerantan, ništa mliječni proizvodi (a sve bi dao da mogu ujutro onaj ladni skorup mrknut iz frižidera). Smeta škrob, smeta gluten, alergičan na šećer. Ništa suhomesnato, nikakve majoneze, kečapi... izbjegavati tjestenine... pizze mogu samo sanjati Moja prehrana se sastoji od lešo mesa, ribe, povrća i jednom-dva put tjedno nešto pečenog. Popijem ja koji put par piva ili pojedem nešto slatko, ali uglavnom sutra debelo požalim.
... i sad vi mene prcate s ovakvim topicima |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/09/2016 : 12:12:29
|
quote: Originally posted by Tonto
E, a sad se stavite na moje mjesto. Alergičan na alkohol, zabranjene sve vrste pohane i frigane hrane. Ništa začini, ništa šugovi, ulja, kapule, laktoza intolerantan, ništa mliječni proizvodi (a sve bi dao da mogu ujutro onaj ladni skorup mrknut iz frižidera). Smeta škrob, smeta gluten, alergičan na šećer. Ništa suhomesnato, nikakve majoneze, kečapi... izbjegavati tjestenine... pizze mogu samo sanjati Moja prehrana se sastoji od lešo mesa, ribe, povrća i jednom-dva put tjedno nešto pečenog. Popijem ja koji put par piva ili pojedem nešto slatko, ali uglavnom sutra debelo požalim.
... i sad vi mene prcate s ovakvim topicima
Sad barem imamo objašnjenje za tvoju vječnu nabrijanost |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/09/2016 : 12:14:50
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by tinton
Probali ste žabe ili samo pljujete?
U svakom slučaju, jedno od finijih mesa. Lignje naravno palac gore, a jegulje još, na žalost, nisam probao.
Ja nisam probao, za ostale ne znam, a relativno sigurno je i da ih neću ni probati.
Ne moram niti ću probati. Radije bih pasao travu nego i primirisao žabu u bilo kakvoj opciji. Tako i puževe. Jegulje nisam nikad probao ali nešto me baš i ne vuče na njih.
Lignje mi pašu najčešće pržene, na žaru i ne toliko, mada ako se dobro sprave može i tako. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/09/2016 : 12:19:51
|
Jegulja pecena sa raznja najbolja! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/09/2016 : 12:41:18
|
Od morskih plodova jedem samo janjece pecenje na moru. Ribe volim, one na dvije noge.
A nema sta nisam probao...eto zabe jos nisam. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 03/09/2016 : 12:52:51
|
Kod mene dileme nema,uvik riba,pogotovo morska.Kad se samo sjetim koliko smo te nesretne jegulje lovili,na vagone,a sad je nema ni za lika. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25629 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25629 Posts
Posted - 03/09/2016 : 12:58:35
|
quote: Originally posted by roby05
Kod mene dileme nema,uvik riba,pogotovo morska.Kad se samo sjetim koliko smo te nesretne jegulje lovili,na vagone,a sad je nema ni za lika.
Uff, morska riba je nešto najbolje. Umak od belog luka, peršuna, maslinovog ulja, limuna i crvenog bibera, i to je to.
Orada, bracin, morski vuk, škarpina, zubatac... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Posted - 03/09/2016 : 13:11:12
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by roby05
Kod mene dileme nema,uvik riba,pogotovo morska.Kad se samo sjetim koliko smo te nesretne jegulje lovili,na vagone,a sad je nema ni za lika.
Uff, morska riba je nešto najbolje. Umak od belog luka, peršuna, maslinovog ulja, limuna i crvenog bibera, i to je to.
Orada, bracin, morski vuk, škarpina, zubatac...
Ma valja i juha od kamena iz mora.
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8723 Posts
Posted - 03/09/2016 : 13:20:11
|
quote: Originally posted by supermark
Pa zašto ti živiš? :P Mora da si na heroinu cijele dane! :)
Iskreno, nikad se nisam bolje osjećao nego otkad se držim regule... i više energije i bolje raspoloženje, čak i bolji seksualni život. Alkohol mi i nije neki problem, postoje i drugi načini za unišatvanje moždanih stanica... i forum je jedan od njih.
... da citiram jednog starog zadarskog doktora koji mlati bocu viskija i dvi kutije marlbora dnevno: "Prije će mi *urac u usta nego šug." Sto godina ima, zdrav ko dren. |
The less I have the more I am a happy man |
Edited by - Tonto on 03/09/2016 13:20:56 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25629 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Tonto
Advanced Member
8723 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/09/2016 : 14:07:31
|
quote: Originally posted by Tonto
... i sad vi mene prcate s ovakvim topicima
bogami zajeban ti je raspored evo malo za opuštanje https://youtu.be/zwYsHIaZPNE |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|