U debeloj ladovini borova , uz veseli crvkut ptica na laganom povjetarcu , uz pjenušavi šum mora , ja čitam stripove. Dok u daljini čuje se lavež morskih pasa a sunce na zapadu krvari kao zaklana svinja , ja čitam stripove .........
U debeloj ladovini borova , uz veseli crvkut ptica na laganom povjetarcu , uz pjenušavi šum mora , ja čitam stripove. Dok u daljini čuje se lavež morskih pasa a sunce na zapadu krvari kao zaklana svinja , ja čitam stripove .........
Ja sam ovog leta čitao stripove u hladu borova u bašti moje vikendice u selu podno planine Kosmaj, i lepo je kao na moru! ;))
Ja sam ovog leta čitao stripove u hladu borova u bašti moje vikendice u selu podno planine Kosmaj, i lepo je kao na moru! ;))
Vronski3 ovi novi ti je avatar , prošli ti je avatar,izgleda si mi kao neki uštogljeni propali student filozofije
Vronski3 ovi novi ti je avatar , prošli ti je avatar,izgleda si mi kao neki uštogljeni propali student filozofije
To je neki američki glumac iz 50-ih godina koji je glumio Vronskog u ko zna kojoj po redu filmskoj verziji "Ane Karenjine"! Ipak, slažem se da je novi avatar bolji jer sam ja ipak u duši više Redov Bili nego Grof Vronski...
Ljudi moji brzo će broj 4 , šta čekate , pa valjda ga ima negdi okolo .Ja se namučin za naslovnice Zagor klasika , ovi u Tisku baš i ne odrade to kako treba.
Je li ijedan broj B&B došao na kioske u BIH, jer ja u Bihaću niti jedan nisam još vidio?
mislim da još nisu po Be - Ha kioscima počeli dolaziti..nisam ih ni ja nigdje vidio...biće i kod nas ubrzo, nije prvi put da kasne izdanje po mjesec,dva, tri...