forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 20:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ne znači to da su Nollitine priče loše. Jednostavno za mojih top25 za njih nije bilo mjesta.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 20:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Ne znači to da su Nollitine priče loše. Jednostavno za mojih top25 za njih nije bilo mjesta.

Neke price kao sto su:

Americka odiseja
Zagor protiv vampira
Bijes Osaga
Sloboda ili smrt
Ocean
Zimska Zmija
Tigar

Neke Nolittine price koje su po meni mogle i trebale bit bolje,iako i ovako nisu lose i smatram ih vrlo dobrima:

Zagor prica...
Svemirska braca
Carobnjak Kandrax
Povratak u Darkwood

Ove price u gornjem redu su mi sam vrh Zagorovih epizoda uz neke fenomenalne Bosellijeve epizode i naravno Demona!
Burattinieve price su mi vrlo drage ali mi ne spadaju u sam vrh,iako bi se naslo nesto i on ima vrhunskih epizoda,jedva cekam Mortimera zadnjeg!

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/09/2016 : 20:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
I Bure zna kad je motiviran:

1. Sotonski Mortimer 90%
2. Čovjek koji je pobijedio smrt 89%
3. Tajanstveni samostan 88%
4. Mortimerova osveta 88%
5. Okrutni Hawak 87%
6. Puni Mjesec 85%
7. Nulta godina Darkwooda 85%
8. Kameni div 85%
9. Močvara robijaša 84%
10. Čovjek s puškom 84%
11. Zmajevi gusari
12. Demonska knjiga
13. Krv Apača
14. Dugo putovanje
15. Sindrom Belzebul
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 20:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

I Bure zna kad je motiviran:

1. Sotonski Mortimer 90%
2. Čovjek koji je pobijedio smrt 89%
3. Tajanstveni samostan 88%
4. Mortimerova osveta 88%
5. Okrutni Hawak 87%
6. Puni Mjesec 85%
7. Nulta godina Darkwooda 85%
8. Kameni div 85%
9. Močvara robijaša 84%
10. Čovjek s puškom 84%
11. Zmajevi gusari
12. Demonska knjiga
13. Krv Apača
14. Dugo putovanje
15. Sindrom Belzebul

Previse pise,pravi primjer je epizoda "Presuda po kratkom postupku",epizoda koju Burattini napise za 5 minuta!Iako mi nije jasno zasto ovo drugo pojavljivanje Mortimera nije islo na bar jos jednu svesku pa da dobijemo mozda cak i ponajbolju epizodu Zagora,ne Bure kad je naj napetije zavrsi epizodu,mislim pa nije ogranicen,ili je?Nemam pojma ali velika steta jer trebo je drugog Mortimera malo produzit a cetvrtog malo skratit,i ovako su mi medu najbojim epizodama Zagora ali tako bi utisak bio jos bolji!

Nisam citao niti jednog gignta,morat cu " Dvorac na nebu" i "Covjek koji je pobjedio smrt" procitat,cine mi se dobre price pogotovo ova koju crta Verni!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2016 : 22:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Taj gigant je Vernijeva najbolje nacrtana epizoda, definitivno.
Sama priča je vrlo dobra iako joj mali fali da bude i odlična.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 03/09/2016 : 22:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Da moram to procitat?Jel ima nekih stranica na internetu gdje se mogu citati stripovi?
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 03/09/2016 : 22:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
predobra je prica 5. gigant i Verni je odvalija crtezom i atmosferom

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/09/2016 : 01:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Meni je od Vernija najbolji rad na novom Hellingenu,njegov Hellingen mi izgleda bas ono jebuzovno!
Steta sto Bure nije bio na nivou i sto prica nije bila bolja!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 04/09/2016 : 07:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote

Uvijek je nezahvalno pisati nastavke o povratcima starih neprijatelja.Čitatelji očekuju osvježenja,inovacije,uzbudljiv zaplet i efektnu kulminaciju i kraj.
Casteli je uspio u drugom vampiru,Boselli je uspio u trećem vampiru i trećem Kandraxu.Nolitta je svog Helingena nadograđivao što karakterno,što fizički u četiri povratka.I onda Sclavi majstorijom upokoji ludog znanstvenika.Fenomenalno.Sa Boselijevim Hellingenom još nisam načisto jer mi je pokvario atmosferu i užitak sa povratkom Bena Stevensa,traperima kentaurima i letećim indijancima.Totalno neprobavljivo za moj ukus.
Priča počinje odlično.Mortimer je zbog svojih zločina pogubljen vješanjem.Cijela svita je tu da se uvjere u njegovu smrt,omča je namaknuta oko vrata,njegov posljednji cerek publici i svijetu i CAP,beživotno tijelo se klati.U drugoj kaznionici Sybil uz pomoć tajanstvenog organizatora bježi.A Mortimer,po riječima jednog od pomagača nema veze sa tim.Doista intrigantno i uzbudljivo,čitatelju se sto pitanja vrti u glavi.
Zatim se priča seli u Darkwood na tipično Nolittijanski način.Čiko pjeva pjesmice,ptičice cvrkuću,Druncky dostavlja poštu na sebi svojstven način a koji Čika redovito koštaju infarkta.I pismo od tek tri riječi i šuriken.Sjećaš li se?Tko se ne bi sjećao Donatellijevih katastrofa prikaza ninja ratnika u tajicama,kurton majicama,nadgaćama i pendrecima za pasom?Ali sjećamo se mi i Krojača,tajanstvenog političkog spletkaroša i mutikaše kojem je bio cilj destabilizirati svjetske vlade i postaviti svoje ljude na političke pozicije moći.Sjećamo se da je i preživio a Zagor mu lica vidio nije.Sad znamo da će se i Krojač vratiti u igru.
Nije loše,nije loše.Napeto i zanimljivo.Čak dva neprijatelja se vraćaju.Odlična ideja ubaciti dva genijalna mozga u igru,jedan protiv drugoga a obojica protiv Zagora.
I onda šok.
Uglavnom,Mortimer je ovdje prividno sveden na Krojačevu lutku na koncu genije zla mora se povinjavati Krojačevim zapovjedima,ne zato što je karakterno slabiji,dapače čak mislim da Mortimer šije krojača u domišljatosti i inteligenciji.To je na koncu i pokazao.Bure mu je digao reputaciju genija zločina jer se ovdje sa dva protivnika nadmudrivao.To i nije tako loše ispalo,Mortimer naizgled u drugom planu i igra svoju igru.
Jedno od glavnih pitanja je da li je trebala ta cijela parada oko ubojstva jednog policijskog kapetana i u to uplesti Mortimera da odigra ulogu Lee Harvy Oswalda?
Najveća mana je što je olako ispucan lik Krojača.Castelli je stvorio jedan zanimljiv lik,misteriozan,do tada neviđen u serijalu.Političke spletke i intrige,atentati,ucjene..njegov Krojač misli i djeluje globalno,njegova mreža je razgranata diljem svijeta,on djeluje iz sjene.
Burattinijev je ispao postariji političar koji i nije pokazao neku inicijativu.Dobro,od njega i nismo mogli bogzna kakvu spletku očekivati,njemu je Zagor sasvim neplanski uskočio u ovu jednadžbu i zato se poslužio malenom brzinskom improvizacijom,omamljujućim sredstvom u čašicu pića.Tu mi je zasmetalo prejednostavno rješenje.Zagor je kasnije skužio da mu je cuga zdrogsana,to Buretovo objašnjenje mi ne pije vodu.Previše banalno,previše dječje.Ali bliži se kraj pa je možda Burattini u nedostatku inspiracije posegnuo za takvim priglupim rješenjem.
I onaj kretenski dijalog Zagorov kada ih je na kraju razotkrio…pratio sam svaki tvoj pokret,nisam ni osjetio tvoj udarac ali sam se pretvarao,izbjegao bih metak.Isuse mili bože koja debilana,taj razgovor konkurira za najidiotskiji stripovski razgovor svih vremena.
Krojač je u Buretovoj izvedbi postao jebena stranka,ispričavam se na francuskom,to je ono što je najgore u ovoj epizodi.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/09/2016 : 09:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Sedam gradova Cibole
2. Nestali istraživač
3. Morska strava
4. Tajanstveni samostan
5. Osveta vudu
6. Tajna Fride Lang (treći vampir)
7. Teksaški rendžeri
8. Hellingen je živ
9. Aljaska
10. Žezlo Tin-Hinan
11. Kameni div
12. Sotonski Mortimer
13. Povratak Caina
14. Crni brod
15. Okršaj u Los Angelesu
16. Zmajevi gusari
17. Zagor priča…
18. Otočka skupina
19. Nulta godina Darkwooda
20. Močvara robijaša
21. Ocean
22. Posljednja Thula
23. Huroni
24. Hagotova moć
25. Zimska zmija
26. Demonska knjiga

Sve su ovo dobre epizode. Nisu moj top 25, ali nebitno.

Nego, mogli bi malo da ozivimo ovu temu pa da opet bacimo nasih 25 favorita, kao Nagor.
Ne moramo nista sabirati i oduzimati, kao sto smo uradili prosle godina na jednoj temi, vec cisto toliko da malo prodiskutujemo o ukusima.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/09/2016 : 09:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
TOP 25

1. Demon ludila
2. Američka odiseja
3. Sveti brijeg
4. Ukleta zemlja
5. Hagotova moć
6. Zagor protiv vampira
7. Fanta Chico
8. Morska strava
9. Zagor protiv Supermikea
10. Crna duša
11. Izgubljeni svijet
12. Demonska Maska
13. Vatrena voda
14. Okean
15. Očajnička utrka
16. Teror šeste planete
17. Povratak vampira
18. Kraljevstvo straha
19. Alhemičareve žrtve
20. Sotonski Mortimer
21. Odlazak u nepoznato
22. Čarobnjak Kandrax
23. Kameni div
24. Osveta vudu
25. Pun mjesec
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/09/2016 : 10:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by DODSFERD

Meni je od Vernija najbolji rad na novom Hellingenu,njegov Hellingen mi izgleda bas ono jebuzovno!
Steta sto Bure nije bio na nivou i sto prica nije bila bolja!

U gigantu je Verni još bolji, a o Burattiniju da i ne pričam.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4599 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 04/09/2016 : 11:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se.Bure je napisao pravu majstoriju,ubio je Zagora pred očima gomile indijanaca.Ne kao Sclavi dva puta u paralelnim svjetovima.Čak mi i transformacija Olafa drži vodu,primjenio je sličnu taktiku ko Boselli sa Nat Murdom.Hop,od okorjelog razbojnika zaštitnik potlačenih.Dok se kod Murda takav obrat može staviti u kontekst resocijalizacije kroz nagrđenost tijela i lica,u stilu prošaso je pročišćenje kroz vatru i postao zaštitnik sirotinje,kod Olafa je drukčije.Šema pojedinac-društvena sredina,utjecaj sredine na razvoj ličnosti posebno je izražen kod ranog Olafa,kriminalca i razbojnika,tek je otkrićem svojih obieljskih korijena postao patriot i iskupitelj.Dobro je to Bure odradio,jedino mi smeta ona fora sa ožiljcima oko vrata brata blizanca.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/09/2016 : 13:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

TOP 25

1. Demon ludila
2. Američka odiseja
3. Sveti brijeg
4. Ukleta zemlja
5. Hagotova moć
6. Zagor protiv vampira
7. Fanta Chico
8. Morska strava
9. Zagor protiv Supermikea
10. Crna duša
11. Izgubljeni svijet
12. Demonska Maska
13. Vatrena voda
14. Okean
15. Očajnička utrka
16. Teror šeste planete
17. Povratak vampira
18. Kraljevstvo straha
19. Alhemičareve žrtve
20. Sotonski Mortimer
21. Odlazak u nepoznato
22. Čarobnjak Kandrax
23. Kameni div
24. Osveta vudu
25. Pun mjesec

Al Fanta Chicho zapravo nije Zagor!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 04/09/2016 : 16:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo mi je da su Sveti brijeg, Ukleta zemlja i Hagotova moć toliko visoko na Kingovoj listi.
Ne zato što su loše nego jer sam očekivao Nolittine.

Ajd da i ja napišem svoju listu, iako nije baš upisana u kamen. S vremenom uvijek nešto promijenim.

1. Morska strava
2. Ocean
3. Nestali istraživač
4. Dobar i loš
5. Sotonski Mortimer
6. Zagor protiv Vampira
7. Demon ludila
8. 7 gradova Cibole
9. Hagotova moć
10. Čovjek s puškom
11. Američka odiseja
12. Alkemičareve žrtve
13. Tajanstveni samostan
14. Aljaska
15. Osveta Vudu
16. Sloboda ili smrt
17. Čovjek koji je pobijedio smrt
18. Tajna služba
19. Teksaški rendžeri
20. Tajna jednoroga
21. Zimska zmija
22. Kameni div
23. Sjene nad Darkwoodom
24. Bijes ratnika Osaga
25. Zmajevi gusari

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/09/2016 : 18:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vrijeme čitam maxi ediciju, neke priče prvi puta a neke ponavljam.
Danas je stigao na red Orlovi sa sjevera, nije mi se svidio ni prije 5 godina kada je izašao a sada još i manje. Teško je povjerovati da je toliku količinu gluposti moguće spakirati u 256 stranica, šteta ovog lijepog crteža za nešto takvo.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/09/2016 : 18:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
I to jos Capone koji je dobar scenarista,da stvar bude jos gora njegov maxi "Marinci" mi je bio odlican tako da sam i od ovog ocekivao dobru pricu,na kraju sam se strasno razocarao,jedan od naj losijih Zagora uopce!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/09/2016 : 19:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A opet si joj dao relativno dobru ocjenu za scenarij, 5 je stvarno previše. Zar nisi imao srca roknuti jedinicu.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 04/09/2016 : 19:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
To ovisi o tome ko ima kakve kriterije ocjenjivanja,imam vrlo visok prag tolerancije i 5 meni znaci da je strip los,uostalom uvijek malo nategnem kad je Zagor u pitanju!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/09/2016 : 20:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma ja ga sigurno neću natezati, ovaj Zagor to nije zaslužio.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/09/2016 : 20:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
1. Carstvo Songaja
2. Osveta Vudu
3. Teksaski rendzeri
4. Vampir/Osveta Fride Lang
5. Povratak Kaina
6. Treci Kandraks
7. Sloboda ili smrt
8. Morska strava
9. Dugo putovanje
10. Sedam gradova Cibole
11. Zarobljenici crvene vjestice
12. Teror seste planete
13. Divovi dobra i zla
14. Nestali istrazivac
15. Zimska zmija
16. Krvna braca
17. Mocvara robijasa
18. Sveti breg
19. Kapetan zmija
20. Cikovo djetinjstvo
21. Potop u Darkvudu
22. Crna dusa
23. Ukleta zemlja
24. Aljaska
25. Seminole (Pukovnikova podvala )

Ubacio bih sad negdje svakako i Boseli/Rubini - Izgubljeni svijet. Vjerovatno medju prvih 10, cekam DJ-evo izdanje A4 formata u boji da obnovim gradivo. Mozda cak i Slobodu ili smrt jos na bolju poziciju da stavim, to mi je najbolja Nolitina, ali i Donatelijeva prica.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 04/09/2016 : 22:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Evo i moje liste. Samo da napomenem da su mi ''Demon ludila'' i ''Sveti brijeg'' iznad svih, dok su mi ostale price (bez obzira na period) jednako drage te sam ih naveo kronoloski. A zbog toga sto su mi jednako drage, lista je malo duza (top 30) jer nemam srca izbaciti nijednu od njih (nadam se da mi necete zamjeriti, ipak nije u pitanju zbrajanje bodova po epizodi, a da jest, onda ne bih ni objavio ovu listu jer kako rekoh, epizode na spisku od broja 3 pa dalje su mi jednako drage). Takoder, ovaj spisak ne obuhvaca epizode od JA sage pa dalje, cekam da ih sve procitam te ce lista vrlo vjerovatno biti produzena.

1. Demon ludla
2. Sveti brijeg

3. Zagor prica
4. Kralj orlova
5. Limena zvijezda
6. Americka odiseja
7. Sloboda ili smrt
8. Zimska zmija
9. Bijes osaga
10. Zagor protiv Supermajka
11. Carev pecat
12. Uzas sa 6. Planeta
13. Devil mask
14. Brodolom na misuriju
15. Ratnik pekot
16. Hagotova moc
17. Lov na coveka
18. Ugasarov ultimatum
19. Nestali istrazivac
20. Aljaska
21. Sedam gradova Cibole (iako mi i dan-danas tlak skoci zbog Zagorovih pretjeranih fizickih mogucnosti, pogotovo u 5.gradu)
22. Razbojnici
23. Texaski rendžeri
24. Osveta Vudu
25. Morska strava
26. Sotonski mortimer
27. Vampir (treci)
28. Posljednja thula
29. Huroni
30. Kameni div
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/09/2016 : 22:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Zagor br. 613, "Non Umani"

SF horor u Darkwoodu. Nisam mislio da će ovo biti nastavak "Vatre s neba" koju sam čitao kao klinac i instantno zamrzio. Te priče danas jedva da se i sjećam tako da bih možda imao drukčije mišljenje da ju ponovno uzmem u ruke.

Unutar prvih šezdesetak stranica broj mi je bio jako dobar - mračna atmosfera uz neke scene koje su vrlo uznemirujuće za Zagora i više podsjećaju na neku epizodu Dylana, čak ni Bure nije pretjerivao sa svojim klišejima i ponavljanjima jednog te istog... Barisonov crtež, iako pomalo neujednačen, izvrsno je sjeo za epizodu ovakvog karaktera i jasno se vidi kako neke scene (npr. ona sa slijepim starcem u kolibi, ako je netko pročitao znat će) netko drugi teško da bi mogao tako dočarati.

No, Burattini kao Burattini, opet je sjebao ukupni dojam s petnaestak stranica prepričavanja prošlih epizoda i to na najnapetijem trenutku radnje. Kraj prvog dijela epizode je, ipak, vrlo dobro pogođen i čak me malo iznenadio.

Meni je ovo ok. 7/10 zasad, vidjet ćemo kako će se stvar završiti.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/09/2016 : 22:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ha.opet jedno te isto..
epa ovako.
moj izbor glasi:
1.Povratak vampira
2.Demoni ludila
3.Horde zla ili kako vec..
4.Zimska zmija
5.Ocean
6.Dobar i los
7.Sloboda ili smrt
8.billy boy
9.vampir
10.siera blanca

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/09/2016 : 22:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Zanimljivo mi je da su Sveti brijeg, Ukleta zemlja i Hagotova moć toliko visoko na Kingovoj listi.
Ne zato što su loše nego jer sam očekivao Nolittine.

Dobro zapazanje. Kao sto se moze vidjeti u mojih top 25, vlada totalno scenaristicko sarenilo. Cinjenica jeste da svi veci Zagorovi scenaristi imaju nezaboravne price.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.27 seconds. Snitz Forums 2000