Author |
Topic |
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 04/09/2016 : 12:34:33
|
Sumnjam, da će prštati od recenzija. Bit će isto ko i dosad, samo što će biti više politke oko glasovanja odnosno pobjednika... ;) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/09/2016 : 12:38:00
|
Jeste vi sigurni da Markos u ovom postu nije bio ironičan. Vidim da su svi ozbiljno shvatili, ali ja sam na prvu bio siguran da je ironija. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 04/09/2016 : 12:42:46
|
quote: Originally posted by Markos
Fibrini strip kao nagrada za recenzenta mjeseca, nije loša ideja. Može. Kad počinjemo?
To se mora analizirati ko Pitijino proročanstvo. Ovisi kako naglasiš rečenicu.
Fibrini strip kao nagrada za recenzenta mjeseca? Nije loša ideja. Može. Kad počinjemo?
|
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 04/09/2016 : 13:12:36
|
quote: Originally posted by tinton
Jeste vi sigurni da Markos u ovom postu nije bio ironičan. Vidim da su svi ozbiljno shvatili, ali ja sam na prvu bio siguran da je ironija.
Ako se ispostavi da je bio ironičan, biće to velika blamaža, nas par koji smo se primili. Mada, i ja mislim ko nagor - da bi jedan "lupavac po glavi" prekinuo dalju diskusiju.
U svakom slučaju, ova rasprava će pokrenuti plimu ili oseku budućih tekstova na sajtu. Da parafraziram forumaše sa jednog drugog sajta - znam pedesetoricu koji su već počeli da pišu recenzije.
|
Edited by - thekide on 04/09/2016 13:13:19 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Posted - 04/09/2016 : 15:17:30
|
Ne, nema ironije, dapače.
A ovaj post? Sad sam na 50%-50%.
p.s. šalu na stranu, nakon ovoga je jasno da se Markos ne šali, stoga čestitke svim budućim recenzentima mjeseca. |
|
Edited by - tinton on 04/09/2016 15:17:47 |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 04/09/2016 : 15:44:00
|
p.s. šalu na stranu, nakon ovoga je jasno da se Markos ne šali, stoga čestitke svim budućim recenzentima mjeseca.
Eto ti motivacije da završiš jednu recku, taman dok se škola još nije zahuktala. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7274 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 04/09/2016 : 16:04:02
|
Drago mi je vidjeti da će se trud recenzenata nagrađivati. Mada što se tiče mene neće se ništa promijeniti. I dalje su mi recenzije jedna vrsta ispušnog ventila nakon kojeg se osjećam odlično. Pišem kad me uhvati inspiracija i već godinama me to tako drži.
Evo upravo ovaj vikend me uhvatilo ushićenje, jer sam pri kraju jedne zaista teške recenzije koju pišem cijelo ljeto. Pa stanem i izgubim volju, pa bih sve izbrisao, pa napišem jedan odlomak, pa tako cijelo ljeto. Ali evo uspio sam doći blizu kraja i sreći nema kraja. Pa zar tome i ne služi ovaj sajt. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Posted - 04/09/2016 : 16:51:59
|
quote: Originally posted by thekide
p.s. šalu na stranu, nakon ovoga je jasno da se Markos ne šali, stoga čestitke svim budućim recenzentima mjeseca.
Eto ti motivacije da završiš jednu recku, taman dok se škola još nije zahuktala.
Da, nedavno sam izbrisao jednu koja je bila pri kraju jer sam zaključio da i nije nešto. Dalje ćemo vidjeti, dosta me izgubila volja. |
|
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 04/09/2016 : 17:18:56
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Drago mi je vidjeti da će se trud recenzenata nagrađivati. Mada što se tiče mene neće se ništa promijeniti. I dalje su mi recenzije jedna vrsta ispušnog ventila nakon kojeg se osjećam odlično. Pišem kad me uhvati inspiracija i već godinama me to tako drži.
Evo upravo ovaj vikend me uhvatilo ushićenje, jer sam pri kraju jedne zaista teške recenzije koju pišem cijelo ljeto. Pa stanem i izgubim volju, pa bih sve izbrisao, pa napišem jedan odlomak, pa tako cijelo ljeto. Ali evo uspio sam doći blizu kraja i sreći nema kraja. Pa zar tome i ne služi ovaj sajt.
Ala si ga napisao Jerry, uze mi post iz usta, i to od reči do reči. Čak nam je isti strip serijal (kob reko) zadavao višemesečne probleme. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 04/09/2016 : 17:30:58
|
Da, nedavno sam izbrisao jednu koja je bila pri kraju jer sam zaključio da i nije nešto. Dalje ćemo vidjeti, dosta me izgubila volja.
Pa naravno da se nema volje za nastaviti pisanje nečega od pre godinu-dve. Kad pročitaš nešto sveže, zanimljivo - e onda se baci na pisanje, pa da vidiš kako se vrati volja. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1753 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 04/09/2016 : 20:09:48
|
quote: Originally posted by King Warrior Evo samo da kazem, ukoliko se desi da napisem recku i da ta osvoji nagradu, da cu je proslijediti nekom drugom recenzentu koji je bio aktivan tog mjeseca. Mislim da je to fer jer zivim u CH i imam veca primanja od nasih ljudi sa Balkana. Fibrine stripove mogu sebi da priustim bez da razmisljam cega da se odreknem taj mjesec.
+1 Ako ja pobjedim, neka nagradu preuzme drugoplasirani. |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/09/2016 : 21:24:12
|
diličeš fibru najboljem recu? ti ovo ozbiljno? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/09/2016 : 22:06:19
|
me ne odma izkljucite jer neznam da pisem kakose vama svidja a i treba li bih uposliti korektora da sveto izcita i napravi kakose pise a i nevolim gubi ti vrjeme na pisanje kad mogu citat |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/09/2016 : 09:22:41
|
quote: Originally posted by nagor
Sumnjam, da će prštati od recenzija. Bit će isto ko i dosad, samo što će biti više politke oko glasovanja odnosno pobjednika... ;)
Jasno je da prilikom glasanja simpatije prema odredjenim forumasima igraju veliku ulogu, medjutim vecinom je ipak kvalitet taj koji odnese pobjedu u vecini slucajeva. Ne treba zaboraviti da ce i odaziv glasaca biti znatno veci.
Ja se iskreno nadam da ce nas u naredno vrijeme docekati na sajtu nekoliko genijalnih recenzija. Samo da se sad ovo malo pokrene i procuje, najkasnije u oktobru bi trebao da bude bude dobar odaziv na sajtu. Ne treba se bojati da ce sad odjednom svako "smece" biti objavljeno, svi tekstovi moraju da prodju Deecajevu urednicku palicu. Poznajem mnogo ljudi koji pisu odlicne recke za druge sajtove, ali iz ovog ili onog razloga do sada ih nisu htjeli da objave kod nas.
p.s. Prijedlog za one koji budu u vise navrata pobijedili: Ustupite nagradu nekom drugom recenzentu po vasem izboru.
p.s.2 Savjet za buduce autore recenzija: Statistika pokazuje da imate bolju sansu za pobjedu ukoliko napisete mjesecno jednu recenziju, ali kvalitetnu. Ako napisete vise tekstova, time sami sebi pravite konkurenciju prilikom bodovanja, onda imate manju sansu za pobjedu. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/09/2016 : 15:04:59
|
Glasam kontra. Ovaj sajt je imao kvalitetne tekstove dostupne svima (!!!) upravo zato što su ih pisali ljudi iz čiste ljubavi i entuzijazma. Ovo je jedna od posljednjih neprofitnih oaza koja (još) drži kvalitet budući da ne postoji premium opcija koja samo registiranim članovina omogućava čitati recenzije i tekstove, dok je onaj profitabilni dio vezan uz aukcije tako i tako opcionalan; ne sili nitko nikoga da kupuje/prodaje na aukcijama (čisto da odmah napravimo distinkciju). Klijentelizam na mala vrata u stripovi.com.
Ovo će samo izazvati poplavu loših, nekvalitetnih tekstova čisto da se "popuni kvota", a motivacija natjecatelja će brzo splasnuti onda kada nagrade počnu ubirati oni koji pišu najviše i/ili najkvalitetnije, što je i dosad bio slučaj (a realno, tako je i po zaslugama). Dobro kolega Paro reče - fino će se Dee nalektorisat. Ako nešto treba komercijalizirat, neka Dee bude na plaći.
Šalu na stranu, ali ne vidim kako će ova odluka podići kvalitet sajta. Volio bih da me netko razuvjeri, no čisto sumnjam. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 05/09/2016 15:07:09 |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 05/09/2016 : 20:15:11
|
Ti koji su pisali i koji ce pisati recenzije neka budu nagradeni s nekim stripom,nista lose u tome nevidim,ionako kada citam neke recenzije ne slazem se da bi tribale kao takve biti objavljene pa su objavljene Uglavnom onaj tko je pisa dosad javiti ce se opet,sad ima motiv vise da pise bolje, a novi su nam dobro dosli,zar nije tako i kod zazivanja novih scenarista kod Zagora,jer su se neki umorili od Bureta i prepricavanja |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6891 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 05/09/2016 : 20:15:16
|
Mene je samo strah politike nakon drugog mjeseca. Kao što sam već negdje pisao, moglo bi biti nečega tipa "Ah, Dee je dobio prošli mjesec, zato sad 4 boda thekideu" |
loading...
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/09/2016 : 22:52:58
|
Najbolje da unaprijed odredimo pobjednike. Tako da izbjegnemo sve potencijalne manipulacije i pritiske. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 06/09/2016 : 01:05:22
|
Razdijeliti odmah 50 komada Fibre i neka svi obećaju da će pisati što više i što kvalitetnije... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 06/09/2016 : 18:46:51
|
Odlična inicijativa! Recenzije su mi omiljeni dio sajta, pa mi se sviđaju ovakve ideje. Sigurno će doći do određenog povečanja broja recenzija. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/09/2016 : 20:22:29
|
Hm, nisam primjetio neki skok u količini recki. No dobro, možda samo treba malo vremena.
Ili ih Dee baca sve u donju ladicu |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Topic |
|