forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Neobjavljene table - Zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 210

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1082 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 30/08/2016 : 16:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

A sta ćemo ako Europska odiseja podbaci??Ako bude totalno sranje??

Samo pozitiva, ekipa
Nećemo unaprijed brinuti, nema koristi od toga.
Uživajmo u onome što nam dolazi na kioske i s nestrpljenjem iščekujmo talijanske najave i naslovnice
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/08/2016 : 16:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote

POPIS PRIČA U PRIPREMI JE OVDJE
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/08/2016 : 17:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se tome uopće ne bih čudio jer su mi škotska i islandska priča bile potpuna katastrofa, možda mi europski kontinent jednostavno ne odgovara za Zagora pa zato takav dojam.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

536 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 30/08/2016 : 19:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Bilo bi lepo kad bi Zagor na evropskoj odiseji posetio i Prag,

Veliki sam ljubitelj Praga u Dampirku, ali Zagor ne paše u grad. Držati ga po europskoj divljini, ono što je bilo daleko, mistično i divlje za prosječnog stanovnika velikog europskog grada.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12295 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/08/2016 : 19:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

quote:
Originally posted by going going

Bilo bi lepo kad bi Zagor na evropskoj odiseji posetio i Prag,

Veliki sam ljubitelj Praga u Dampirku, ali Zagor ne paše u grad. Držati ga po europskoj divljini, ono što je bilo daleko, mistično i divlje za prosječnog stanovnika velikog europskog grada.

I ja sam veliki ljubitelj Praga ali u pravom zivotu i mislim da kad Zagor vec ide na evropsku odiseju, ne treba da ide po divljini i sumama onoliko koliko bi trebalo da ide po urbanim sredinama i gradovima. Zagor se salje na odiseje da bi se osvezio serijal i nastalo nesto novo, a gde cemo naci ista interesantnije i originalnije od toga da se Zagor krece po urbanim krajevima koji mu ne pasu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2016 : 19:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Za razliku od JA, u Evropi nece sigurno biti avantura sa neistrazenim zemljama gdje se pojavljuju dinosauri i slicna stvorenja.
U najbolju ruku mozemo dobiti price u tajanstvenim selima gdje stanovnici zive u strahu od nekih natprirodnih pojava poput vampira, vjestica i slicnih klasicnih cudovista.
Stara Evropa je u to vrijeme bila dobrim dijelom istrazena, ali je i krila mnoge misteriozne i mracne tajne. Nadam se da ce scenaristi to znati da iskoriste. Takodje, nadam se da ce autori ispostovati ogromnu fan bazu sa nasih prostora i da ce poslati Zagora i na Balkan.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5172 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 30/08/2016 : 20:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vratiče mo se "Zlatnom periodu" i obnoviti znanje , dakle vratićemo se u močvarama Darkvuda di je Duhu sa sjekirom i misto
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 30/08/2016 : 20:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Ja se tome uopće ne bih čudio jer su mi škotska i islandska priča bile potpuna katastrofa, možda mi europski kontinent jednostavno ne odgovara za Zagora pa zato takav dojam.

Nisam mislio na to da Zagoru ne odgovara,nego da nece Bure i ekipa zajebat sa scenarijima!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/08/2016 : 20:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
U svakom slučaju, ove dvije koje sam naveo su scenaristički bile jadno izvedene, mislim da gore od toga ne može.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 30/08/2016 : 20:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

Vratiče mo se "Zlatnom periodu" i obnoviti znanje , dakle vratićemo se u močvarama Darkvuda di je Duhu sa sjekirom i misto

Dobro je da ga salju po svijetu,u Darkwoodu se vise nema sta desavati,mislim da bi tesko izgurao serijal do 600 i nekog broja da su stalno u Darkwoodu!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 30/08/2016 : 20:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

U svakom slučaju, ove dvije koje sam naveo su scenaristički bile jadno izvedene, mislim da gore od toga ne može.

Bas citam epizodu "Silazak u maelstrom",meni saavim ok prica!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 31/08/2016 : 17:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Nisam zadovoljan kako neozbiljno pristupaju europskoj odiseji. To je vrhunac Zagorova povijesnog razvoja, a glavnu riječ vode Bure i Rauch. O tempora o mores!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 31/08/2016 : 18:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Nisam zadovoljan kako neozbiljno pristupaju europskoj odiseji. To je vrhunac Zagorova povijesnog razvoja, a glavnu riječ vode Bure i Rauch. O tempora o mores!

A tko bi trebao po tebi?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/08/2016 : 19:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pa i nema baš neki veliki izbor, jedino da Mignacco "poludi" i prikaže svoj scenaristički vrhunac.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 31/08/2016 : 19:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Da, nažalost nekih novih scenarističkih snaga nema na vidiku. Onaj Marolla je navodno jako startao i cijenjen je u Italiji. Al čini mi se da je on više navratio kao gost. Jedan Rauch se još tretira kao svježa krv mada je tu sto godina.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 31/08/2016 : 20:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
raduje me kad vidim te nove priče, planove za budućnost,ali oduševljenje naglo splasne kad se sjetim da neće biti ferrijevih naslovnih...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 31/08/2016 : 20:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Velika šteta,mislim ko ce pisati Zagora za 5-10 godina??Vrlo dobro pitanje,nije svijetla budućnost pred Zagorom,međutim crtački je sasvim korektno,volio bih kada bi Verni i Sedioli uvijek radili u paru a nikada solo,jer u paru rasturaju!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/08/2016 : 20:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Verni je dosta pomogao Sedioliju, to se mora priznati. Vide se očite razlike između zadnjeg Hellingena i maxija Smrtonosna utrka kojeg sam baš danas čitao.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 31/08/2016 : 21:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Zadnji Helingen je perfektno nacrtan,Verni i Sediolioli su strašna kombinacija!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 31/08/2016 : 21:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Osim jedne stvari,a to su ozlijede po Helingenovo, licu,iako to ide i na Burattinijevu dušu,klonirali su ga,a i bilo bi lakše raspoznavati Helingene budući da ih sad ima 3,jedan onaj dobar i dva kod Wendiga u paklu!!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 06/09/2016 : 22:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote

POPIS PRIČA U PRIPREMI JE OVDJE
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/09/2016 : 23:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Solar nas je počastio Zagorovim programom za 2017. ako se ništa ne bude mijenjalo i ako je sve točno...

Dva povratka, oni Takede i Smirnoffa, nas očekuju, a ako se tome pridoda i Rakosi koji izlazi na izmaku 2016., već ih je tri u vrlo kratkom vremenskom roku. Smirnoff mi smrdi na bezvezariju, a tome u prilog ide i Mignaccov scenarij... Prvi Takeda nije bio ništa posebno, vjerojatno će slično biti i ovaj put.

Bit će zanimljivo napokon pročitati Baffinovu zemlju, koja je u izradi bila nevjerojatnih 11 godina, i vidjeti Piereov crtež u epizodi koja će mu vjerojatno biti jedina na serijalu pošto se zna da čovjek ima drugi posao u Bonelliju. Moramo uzeti u obzir da je scenarij za spomenutu priču nastao u neka druga vremena - ne tako jako davno, ali ne baš ni nedavno, pa će biti zanimljivo vidjeti kakve je kvalitete.

Ono što me malo začudilo... Tri priče koje crta Verni nagodinu? Ne sjećam se jel' se to ikad dogodilo dosad. Doduše, dvije epizode su u već poznatoj suradnji sa Sediolijem, ali dođe na isto. Nekakva potvrda statusa Ferrijevog nasljednika/glavnog crtača serijala ili puka slučajnost? We shall see... Inače, zna li netko o čemu se radi u "Besmrtnoj rasi" i "Kraljici zmija"? Ne da mi se kopati po topicu, je li riječ o još nekim povratcima ili novim motivima?

Inače, u "Prokletstvu Dragovića"... Zadnje Ferrijeve table. :/

Što se popratnih izdanja tiče, napokon će izaći i taj New York koji je već dosta godina u izradi. Prisco opet na maxiju. Novi Torricelli, a Eccher i Cassarovi... To bi mogao biti popriličan fijasko, em zato što navodno Eccher ništa o Zagoru nije znao prije pisanja i Bure mu je cijelo vrijeme pomagao (iako to ne mora ništa značiti, ali može), em što Cassarovi redovito dobivaju totalno nebitne priče na crtanje, baš kao i, npr. Chiarolla ili Di Vittovi. A oni sve skupa, kad se pogleda popis priča u pripremi, trenutno crtaju 8 epizoda. :D

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5845 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 07/09/2016 : 10:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
[url=http://fotkica.com/slike.php?slika=1_245539805_14287532_257276488004928_1560057479_n.jpg][/url]
[url=http://fotkica.com/slike.php?slika=1_245539805_14287713_257276484671595_1049883013_n.jpg][/url]

Edited by - cat claw on 07/09/2016 10:55:09
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 07/09/2016 : 11:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Bane, car si

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1694 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 07/09/2016 : 12:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Šta ovo peku na vatrici?

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page
Page: of 210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000