Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 05/01/2016 : 17:55:46
|
Veseli četvrtak Nisu izašle, očigledno. Logika postoji, inače ne bi ovako bilo. Ove godine je odlučeno da se kolekcionarska izdanja pauziraju dok se ne reši problem sa kriminalcima koji prodaju naša izdanja. Sada kada je posle višegodišnje istrage sastavljen spisak svih ljudi koji su u tome učestvovali, podignute su krivične prijave i tzv. "pilićarska stripska mafija" onemogućena je da nastavi sa svojim aktivnostima (a posledice će tek osetiti na svojoj koži). |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/01/2016 : 18:48:09
|
Jadan profa, ogulit' će ga do kože pa će morati prodati i Libellus kolekciju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
morski
Senior Member
2658 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 05/01/2016 : 23:19:12
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
quote: Originally posted by mogorovic
Podsjeća me na, već zaboravljenu, Sandricu sa ovog foruma!
Jel izašao prvi broj ABC stripa, jel ga itko kupio, izlazi li još, ima li itko info?
Izašao je! Izašao! Čak je i stigao u Stripove na kvadrat! Doduše, na Facebooku ABC stripa je najavljena i naslovnica 2. broja, za koji sumnjam da će ikada izaći! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/01/2016 : 23:45:06
|
quote: Originally posted by morski
quote: Originally posted by tinton
Ima li netko link od te prepiske da vidim kompletnu raspravu?
VC FB stranica, pa skroluj
Jesam, ali nisam uspio naći. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6886 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 06/01/2016 : 00:12:15
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Podsjeća me na, već zaboravljenu, Sandricu sa ovog foruma!
Jel izašao prvi broj ABC stripa, jel ga itko kupio, izlazi li još, ima li itko info?
Izašao je! Izašao! Čak je i stigao u Stripove na kvadrat! Doduše, na Facebooku ABC stripa je najavljena i naslovnica 2. broja, za koji sumnjam da će ikada izaći!
Hvala, možda i potražim i usporedim s Bosonom |
loading...
|
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 02/04/2016 : 21:58:55
|
Na svršetku procesa radikalne kristalizacije kolekcionarskog ukusa prestaje se bivati kolekcionarem. |
Edited by - VALTER on 06/09/2016 17:10:07 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/04/2016 : 23:17:42
|
sve sam sveo na svidja mi se ne svidja mi se
unutar svidja mi se imaju dvije skupine citati ponovno...samo to cuvam...sve ostalo ide na bubanj ne zanimaju me graficke novele i ta cuda...zelim povratak u djetinjstvo kroz bonelija ameri francuzi i ostalo zdraaaaao |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 02/04/2016 : 23:56:53
|
quote: Originally posted by VALTER
Na svršetku procesa radikalne kristalizacije kolekcionarskog ukusa prestaje se bivati kolekcionarem.0
To je točno |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18893 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/09/2016 : 20:31:58
|
quote: Originally posted by zeljko
sve sam sveo na svidja mi se ne svidja mi se
unutar svidja mi se imaju dvije skupine citati ponovno...samo to cuvam...sve ostalo ide na bubanj ne zanimaju me graficke novele i ta cuda...zelim povratak u djetinjstvo kroz bonelija ameri francuzi i ostalo zdraaaaao
zeljko car! Polako se sve vise forumasa transformira u tellera a da to i ne zapaze... Sto je samo plus za kristalizaciju stripovskog ukusa... Cak je to uzelo toliko maha da se za neke forumase tvrdi da su teller...(Rakosi1,mesar).... Ja imam dosta francuza pa i amera ali samo kod bonellija uzivam citajuci... Boli me ako sam nostalgican..time se ponosim...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 06/09/2016 : 21:25:19
|
Je l ' ima tko informaciju do koje faze je stigla Timberova kristalizacija. |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 06/09/2016 : 21:53:45
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Je l ' ima tko informaciju do koje faze je stigla Timberova kristalizacija.
Nije to ključno pitanje Ključno pitanje je kada će se kristalizirati Timber Bilica Baš me zanima u kakvoj je kondiciji i da li slaže one teške Zagore na policama I svi oni, koji su ga izbacili , zabili su trn u guzi Zagorologije .Bili su mi kao Diabolik i Eva Kant |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18893 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/09/2016 : 05:01:38
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Fala Timber Bile na tajnom znaku , upravo mi je nestalo struje
sto je za tvoj posao...samo plus..krvopijo jedna.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 07/09/2016 : 06:30:37
|
Zagor od sada na kapaljku. Libellus kako izadje Veseli Četvrtak redovni isto tako, radi podrške Klasike sam komplet poklonio vrlo verovatno ću i Extru i Ludens redovni/pecijal Skupljaću samo SBE originale. Od ostalih Bonellija pičim sa Dilanom Dogom (VČ knjige + originali. Ne uzimam Libellus jer mi Dilan na hrvatskom nije Dilan, kao što mi Alan Ford na srpskom nije Alan Ford), Dampyrom, Ken Parkerom i Mister Noom (sva tri SBE it). Tellera probao juče (dobio na poklon), ne ide. telleru oprosti Martije imam LMS komplet koji ću zadržati. I to je to sa Bonellijem. Od ostalij it.serijala skupiću Alan Ford Magnusov period (SA klasik) i Lazarus Ledd (Star Comics it). Možda nakon skupljenih ovih dam šansu Nathanu Neveru. Ali to bi bili komercijalni italijanski naslovi na koje sam spreman dati pare. Ostali (Teks, Blek, Mark, Magični, Rajder) jok. Ostale (nenavedene) edicije isto jok.
Od Ludensa dižem ruke. Na Veselom ostajem samo zbog posvećenosti koju njušim iz tekstova, pa cenim da zaslužuju svaku podršku.
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 07/09/2016 06:44:43 |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 07/09/2016 : 08:29:59
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Zagor od sada na kapaljku. Libellus kako izadje Veseli Četvrtak redovni isto tako, radi podrške Klasike sam komplet poklonio vrlo verovatno ću i Extru i Ludens redovni/pecijal Skupljaću samo SBE originale. Od ostalih Bonellija pičim sa Dilanom Dogom (VČ knjige + originali. Ne uzimam Libellus jer mi Dilan na hrvatskom nije Dilan, kao što mi Alan Ford na srpskom nije Alan Ford), Dampyrom, Ken Parkerom i Mister Noom (sva tri SBE it). Tellera probao juče (dobio na poklon), ne ide. telleru oprosti Martije imam LMS komplet koji ću zadržati. I to je to sa Bonellijem. Od ostalij it.serijala skupiću Alan Ford Magnusov period (SA klasik) i Lazarus Ledd (Star Comics it). Možda nakon skupljenih ovih dam šansu Nathanu Neveru. Ali to bi bili komercijalni italijanski naslovi na koje sam spreman dati pare. Ostali (Teks, Blek, Mark, Magični, Rajder) jok. Ostale (nenavedene) edicije isto jok.
Od Ludensa dižem ruke. Na Veselom ostajem samo zbog posvećenosti koju njušim iz tekstova, pa cenim da zaslužuju svaku podršku.
Ne Zagora na kapaljku , odvrni cilu špinu .Šteta za klasik |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/09/2016 : 09:55:25
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Kod Texa ima dovoljan broj odličnih priča (Carsonova prošlost, Urota, Sedmorica ubojica...), šteta je propuštati baš sve zbog generalnog odbacivanja serijala, pa ti preporučam da mu dadeš šansu i da se ravnaš prema najvećim ocjenama u recenzijama. Osobito među recenzentima koji su pouzdani (D.J., selanne, Colt, DeeCay... navodim samo neke.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6886 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 07/09/2016 : 15:25:36
|
Ja isto namjeravam ove jeseni još jednom pročešljati Marka. Definitivno najzahvalniji strip, za 20 minuta pročitaš epizodu što znači da ne moraš praviti velike planove i sheme kad ćeš ga čitati. A sadržaj nije težak, ima i humora, čak i nije naivan koliko se može steći dojam čitajući forum. |
loading...
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/09/2016 : 15:37:44
|
Mark je jedini serijal kod kojeg sam pročitao sve brojeve koje imam. Zbog sličnosti epizoda puno toga je već izašlo iz sjećanja, ali ne vjerujem da ću ga ponavljati jer bih se samo prisjećao kako više ne izlazi. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 07/09/2016 : 15:38:00
|
ja sam dugo klistiro i klistiro i napokon isklistiro.zagor ludens,alan ford superserija,borgis,kenj parkerinjo,pilot,johnny logan,timoty tatcher,maxmagnus,psdz,dylan ćuko.fala dragom bogu i punom novčaniku sve sam skupio,sad samo sjednem u novu škodu fabiu1.2(prošle godine kupio,sto iljada kunića u kešu)i odvezem se do najbližeg kioska,potrubim i teta mi da već pripremljene stripove. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12525 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic |
|