forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/09/2016 : 20:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
I bod vam je dosta.
Povukao sam vezu da taj jedan barem osvojite.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/09/2016 : 20:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
bod kao kuća
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/09/2016 : 22:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
slabo iako nas je pokralo za čisti penal.
juranović i futač aut.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/09/2016 : 00:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Da ste dobili bi dva razlike...jeste penal...ali kad intera ne mozete dobiti i jedva spasite glavu...sve se zna.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2016 : 01:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
blazena yu liga
Tamo su te jebali Srbi
Znao si i pomirio si se s time
Nisi moga nista
Ovdje te jebe Hrvat
Rodjen u Bosni
Ali
Nikome nije do zore gorila
Ali opet ce stoka hajdučka u nedilju
Zaokružiti
I opet ce te jebat
Bosanac
Zato stoko
Pamet u glavu
Glasujte za crvene
A ne za gamad
Politika?
Je
Ban!
Isprike Bosancima
Ako su se u uvrijedili
Iznosim gole činjenice

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 10/09/2016 : 06:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
sudac je opet ispa kriv i bit će kriv dok je živ...

https://xilrion.deviantart.com/

Edited by - xilrion on 10/09/2016 06:02:56
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 10/09/2016 : 06:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
inače globinjo za ovaj sramotni post si zaslužio mjesec dana jelačića bana.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

600 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 10/09/2016 : 10:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Nemoj biti prestrog prema globinju.
Eventualno hlađenje na 48 sati zbog kršenja izborne šutnje.

A ovo da su Bosanci najbolji jebači i nije nešto novo.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/09/2016 : 13:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Da ste dobili bi dva razlike...jeste penal...ali kad intera ne mozete dobiti i jedva spasite glavu...sve se zna.

normalno,mi moramo od svakog protivnika u hnl-u biti dvaput bolji da bi zasluženo pobijedili.
sva srića da je tu bruno da nam kroji pravdu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 13:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

2:40 je penal, i nije samo penal vec i crveni karton ovome..ja se slazem da bi Hajduk triba ekipu poput Intera razbit sa par komada, no za tako nesto ti triba moc i kvaliteta sto Hajduk u ovome trenutku i nema..

Ali to uopce nije bit price, ovo nije sudacki previd, ovo je izivljavanje..i ako nekoga ovo veseli svaka mu cast..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 10/09/2016 13:54:13
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 14:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Uf sta mu je bilo tesko ovo za "viditi"..

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/09/2016 : 14:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

blazena yu liga
Tamo su te jebali Srbi
Nisi moga nista
Ovdje te jebe Hrvat
Rodjen u Bosni
Ali
Zaokružiti
I opet ce te jebat
Bosanac
Zato stoko
Pamet u glavu
Glasujte za crvene
A ne za gamad
Politika?
Je
Ban!
Isprike Bosancima
Ako su se u uvrijedili
Iznosim goleg činjenice

Hrvat,rodjen u Bosni???Sta je to?
Sta se tice Bosanaca,oni se sigurno nece uvridit.Cak stavise,ja im zavidim.
Ja bi reka,cast iznimkama kojih je malo.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/09/2016 : 18:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Tonka24

normalno,mi moramo od svakog protivnika u hnl-u biti dvaput bolji da bi zasluženo pobijedili.
sva srića da je tu bruno da nam kroji pravdu.

Tribali bi nam odmah u startu dat minus 10-12 bodova,da se ne zajebaju,ni mi ni oni.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/09/2016 : 18:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by roby05

quote:
Originally posted by globinjo

blazena yu liga
Tamo su te jebali Srbi
Nisi moga nista
Ovdje te jebe Hrvat
Rodjen u u
Ali
Zaokružiti
I opet ce te jebat
Bosanac
Zato stoko
Pamet u glavu
Glasujte za crvene
A ne za gamad
Politika?
Je
Ban!
Isprike Bosancima
Ako su se u uvrijedili
Iznosim goleg činjenice

Hrvat,rodjen u Bosni???Sta je to?
Sta se tice Bosanaca,oni se sigurno nece uvridit.Cak stavise,ja im zavidim.
Ja bi reka,cast iznimkama kojih je malo.

Raspitaj se malo! Pitaj oca, didu!

Pitat cu zenu,ona je Bosanka katolicke vjere.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Bosanke su najbolje..

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 10/09/2016 : 19:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

Šta je to točno falija, ja ne vidin?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 19:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje su od Dalmatinki

Apsolutno..

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/09/2016 : 19:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Bolje su od Dalmatinki

Apsolutno..

Meni svejedno.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 19:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Meni nije, bija sam sa jednom malom iz Hercegovine, jebate koja zenska, lipa u licu ko lutka, a sise tek, ono ne razumim se u velicinu grudnjaka ali mislim da je bilo negdi 7 najmanje..

Neki dan mi se javila, udala se i ima djecu, triba sam to zenit dok sam ima priliku..

Edited by - brni on 10/09/2016 19:15:34
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19911 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/09/2016 : 19:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Ni ja.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 10/09/2016 : 19:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni nije, bija sam sa jednom malom iz Hercegovine, jebate koja zenska, lipa u licu ko lutka, a sise tek, ono ne razumim se u velicinu grudnjaka ali mislim da je bilo negdi 7 najmanje..

Neki dan mi se javila, udala se i ima djecu, triba sam to zenit dok sam ima priliku..

Je,u njih su sise razlicite velicine od nasih zena,tako i grudnjaci.To ti je ono ka japanski kanistar od 30l,a unj stane 70l.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/09/2016 : 20:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje što nisi, što će ti takva gromada.
Ako je ovo 6 (a ona kaže da jest) http://oi65.tinypic.com/2n2dxg.jpg mogu samo zamisliti kako izgleda 7.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2016 : 20:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Bolje što nisi, što će ti takva gromada.
Ako je ovo 6 (a ona kaže da jest) http://oi65.tinypic.com/2n2dxg.jpg mogu samo zamisliti kako izgleda 7.

Vidim da se palis na debeljuce..

Ma ova moja nije bila gromada, bila je normalne gradje ali su joj sise stvarno velike, inace su te cure tamo u Hercegovini dosta razvijene u tom segmentu..

Edited by - brni on 10/09/2016 20:13:15
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/09/2016 : 00:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Ni ja.

Nije me bas puno biga...ali kad se vec pise...vas dva ste jos sramotnije napisali...pa covjece da sam ja napisao letio bi na 10 godina.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/09/2016 : 13:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Le Club c'est moi
Smatrajući eto, da im na osnovu broja i/ili kvalitete nastupa u bilom dresu pripadaju neka doživotna prava, stvorena je svojevrsna skupina čuvara ideje, ali i ne samo ideje. Klub to su oni. Nekad igrači, postajali bi treneri ili direktori, predsjednici kluba. Igrački dani, kad su bili plaćeni, donijeli su i dodatne beneficije. Jednom kada karijera mine, onda će se vratiti u Split i zaposliti u klubu. Jer to im pripada!
Radi li se o ljudima čiji je sustav vrijednosti poremećen ili ne, prosudite sami.

I doista tako je dugo vremena i bilo, bivši igrači bili su sigurni da će postati manje-više što požele. Hajduk je bio tu za one, koji nisu gajili preveliku ambiciju. Nemaš kvalitetu za biti trener u Europi? Nema veze, dobit ćeš neku generaciju djece, skautsku poziciju. Kriteriji kvalitete i stručnosti su bili puno manje važni, ako uopće. Naslov legende je osiguravao radno mjesto. Trud, ponašanje, rezultati…manje-više. Ta oni su legende! I godinama je sve išlo odlično. Poslovi sigurni, nitko ne pita za polaganje računa. Sve dok nije došla „ulica koja vodi klub“.

Novi smjer je naravno nepoželjan, on uklanja prostor za djelovanje u sivoj zoni, oduzima mogućnost za dobro uhodane metode. Utjecaj kafića i politike nestaje, sve je teže živjeti od kluba.
Zamislite samo, kriterij bi trebao biti stručnost, educiranost!
Često ih se baš može primijetiti po te dvije karakteristike: grupiranje po ugostiteljskim objektima i stranačkim skupovima, odakle se šalju poruke i proglasi o tome kako bi klub mogao i morao funkcionirati. Uz nezaobilazno divljenje političkim mentorima i Gazdi u Maksimiru, uz apstrahiranje stvarnih razloga sunovrata Majstora s mora i vlastite uloge u tom padu. U moru površnosti i nepoznavanja prilika u europskom nogometu nude nam nepostojeće oligarhe i šeike, koji će spasiti klub ubacivanjem milijuna, a njih vratiti u sedlo. Neobična je i ta simbioza legendi i medija, u kojima im potonji daju veliki prostor i pomažu u kreiranju javnog mnijenja. Znate već one rubrike stručni pogled i stručne analize, stručnjaka koji dalje od Dalmacije nisu nikog trenirali, za čijim se uslugama nit ispodprosječni europski klubovi ne otimaju.

Uz nezaobilaznu ljubav prema klubu, uz koji su stasali, nogomet ih je ipak naučio da je biznis važan.
Tako su primjerice dok čekaju na trenerski ili sličan poslovni angažman – oni Hajdukovci, vojnici kluba i ostrašćeni ljubitelji bile boje. Ako dođe slučajno ponuda konkurencije (domaće naravno), onda su profesionalci, a emocija ustupa mjesto logici. Zanimljiv je taj oblik racionalizacije između emotivnog i poslovnog, taj vječni prijelaz iz jednog u drugo stanje, imanentan legendama i onima koji bi to tek trebali postati. Mladići su naravno od malih nogu u klubu, on im je Svetinja. Dok ne dođe bolja ponuda. Onda poput ličinke koja odbacuje čahuru i postaje najljepši leptir, hajdukovci se pretvaraju u profesionalce, koji shvaćaju da je biznis ispred emocije. Dogodi se tu i tamo poneka pogrdna pjesmica o bivšem klubu i rodnom gradu, ali Bože moj, možete li im zamjeriti? Ili roditeljima, koji će u novinama dobiti ogroman prostor kako bi nam objasnili nogometnu suštinu. Životni ciklus ovih leptira trebao bi se zatvoriti na kraju karijere kada bi ih, naravno, trebalo čekati mjesto u Hajduku; kada biznis opet ustukne pred emocijom, kada od profesionalaca opet postanu vojnici kluba…

Edited by - brni on 18/09/2016 13:14:39
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.46 seconds. Snitz Forums 2000