forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Stigmatizacija i getoizacija gej populacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 00:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Iskreno mi se jebe za homoseksualce,sexualnost se ne bira,zapravo nista se ne bira u životu,ili vrlo malo toga se bira,htjeli mi to priznat ili ne,bolje je bit heterosexualan nego homoseksualan to definitivno,ko god kaže suprotno laže(ne mislim na homoseksualce koji to kažu,nego na heteroseksualce koji kažu da im je svejedno,a nije),al je bolje bit homoseksualan nego pedofil,nekrofil,zoofil...Da ne nabrajam sad,ono sto želim reci je da homosexualnost nije sexualni devijacija,barem ne ako je uspoređujemo sa ovim već nabrojanim!!
Sto se politike tiče tu je potpuni kaos,nebih u to ulazio a gay parade zaobilazim u širokom luku,ne zbog homoseksualaca nego zbog Vesne Pusić koja tamo sigurno mase sa zastavom duginih boja,a to je prizor koji mi izaziva mučninu!!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/09/2016 : 00:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zackoljicofil

A ja želim da kažem da prajdom taj isti tretman zasigurno neće biti bolji, samo može da se pogorša.

Ne slažem se. Mislim da su Pride i slične aktivnosti LGBT organizacija glavni razlog zašto se proteklih godina poboljšao tretman homoseksualaca u Hrvatskoj.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 00:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zackoljicofil

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by nagor

Ne znam, da li uopće postoji koja zapadna država da nije imala zakonom zabranjeno "devijantno seksualno ponašanje". Htio sam reći da je postojala/postoji razlika biti gay u puritanskoj Americi ili u našim krajevima... pogotovo u kakvoj Ljubljani ili Zagrebu.

Ne tvrdim da je drugdje tretman homoseksualaca bio ili jest bolji.

Ali daleko od toga da je na ovim prostorima bio dobar.

Također, danas njihov tretman možda jest bolji, ali to ne znači da nema mjesta za poboljšanje, dapače.

A ja želim da kažem da prajdom taj isti tretman zasigurno neće biti bolji, samo može da se pogorša.

To je teška glupost,sto je vise gay parada to ce ti tretman prema homicima bit bolji,tjst biće prihvaćeniji u društvu!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 00:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Kao sto vec rekoh jednom, siguran sam u svoju heteroseksualnost tako da sam se uvik moga zafrkavati u vezi toga..samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ici napadati homoseksualce..na kraju krajeva u svakom od nas cuci barem malo homo sklonosti, to je jednostavno dio nase prirode..

Da krenem igrat za suparnicki tim prvi izbor bi bio Gerard Butler, ali da se vrati u formu iz 300, sad mi je bzvz..

Nije istina,"samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ići napadati homoseksualce"
Muskarci koji su nesigurni u svoju sexualnost,vjerovatno si to mislio reci,al nije ni to točno,zapravo ce prije oni koji su sigurni u svoju seksualnost to raditi!!
Barem ja tako mislim,sta je točno nemam pojma!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8218 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/09/2016 : 00:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao sto vec rekoh jednom, siguran sam u svoju heteroseksualnost tako da sam se uvik moga zafrkavati u vezi toga..samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ici napadati homoseksualce..na kraju krajeva u svakom od nas cuci barem malo homo sklonosti, to je jednostavno dio nase prirode..

Da krenem igrat za suparnicki tim prvi izbor bi bio Gerard Butler, ali da se vrati u formu iz 300, sad mi je bzvz..

opa, vidi ti našeg brnija
čim ti imaš 'favorita' znači da se ode povremeno u mislima na lou reedov 'wild side'
ali to je sasvim normalno
i pokoja takva misao ili snovi su uzrok straha od pedera, jer homofobi nisu nužno latentni homoseksualci, nego ih je smrtno preplašila neka usputna maštarija ili san i u svome neznanju misle da će postati pederi, jer su eto, prije par godina krenuli drkati na prijateljicu, a svršili na prijatelja
po meni, to je najvažniji razlog zašto ih se toliko mrzi i zašto mnogi misle da će nam djecu pretvoriti u pedere, da je to moguće, odnosno da se može postati pederom - ako ih se ne spriječi u njihovom naumu i 'stavi gdje im je mjesto'

eto, sto puta ofucana tema kojoj su brni i gerard butler udahnuli novi život
sad me zanima ko je najzgodniji mlađi, tintonu i amosu
te tko je brniju drugi izbor

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/09/2016 : 01:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...ili da otvorimo novi topic: Top 3 tipa kojima bi dali dupeta Evo mojih favorita:
1. Patrick Rafter
2. Davor Radolfi
3. Vin Diesel

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19887 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/09/2016 : 06:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

čim ti imaš 'favorita' znači da se ode povremeno u mislima na lou reedov 'wild side'
i pokoja takva misao ili snovi su uzrok straha od pedera, jer homofobi nisu nužno latentni homoseksualci, nego ih je smrtno preplašila neka usputna maštarija ili san i u svome neznanju misle da će postati pederi, jer su eto, prije par godina krenuli drkati na prijateljicu, a svršili na prijatelja
po meni, to je najvažniji razlog zašto ih se toliko mrzi i zašto mnogi misle da će nam djecu pretvoriti u pedere, da je to moguće, odnosno da se može postati pederom - ako ih se ne spriječi u njihovom naumu i 'stavi gdje im je mjesto'

Za mene znaš.
Ne misliš valjda da je netko ispred tipa o kojem smo jučer pričali na fb.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/09/2016 : 08:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kene ti si mi drugi izbor..
Nakon grubijana ka sta je Gerard triba mi jedan ovako nacitan koji pametuje poput tebe..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 13/09/2016 08:02:22
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/09/2016 : 08:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I nisam ja htio reci da homofobi nisu nuzno latentni homoseksualci..ja tvrdim da su svi muskarci latentni homoseksualci, neki vise a neki manje i muskarac koji tvrdi da barem jednom nije ima takve misli taj laze..isto ka sta svaka zena u sebi ima u vecoj ili manjoj mjeri ono malo muskog gena..

kene priznaj da si masta barem jednom..

Edited by - brni on 13/09/2016 08:11:35
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 13/09/2016 : 09:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Di ste uprli u pederluk?
Jeste poludili?

Govoreći o maštarijama, evo, idem jutros na posao, a po tramvaju i ulici komadi "Ide vrime, rastu sise, udat ću se, jebe mi se".
A milfara mali milijun!
Još se nose lagane ljetne kotule, koža je još brončana, potpetice su još visoke.
Zavrti se čoviku 300 filmova u glavi.

Pa upalim forum, a oni po pederluku.
Ajme.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4732 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 13/09/2016 : 09:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
sve kao ne biste Kimber James a da niko ne vidi
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/09/2016 : 10:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ipak sam ja za 100% zensko meso..nesto ovako:

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/09/2016 : 11:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Ajme.

Eh, a prije 2 godine si me zvao da se idemo u Lego Centar igrat...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8218 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/09/2016 : 11:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I nisam ja htio reci da homofobi nisu nuzno latentni homoseksualci..ja tvrdim da su svi muskarci latentni homoseksualci, neki vise a neki manje i muskarac koji tvrdi da barem jednom nije ima takve misli taj laze..isto ka sta svaka zena u sebi ima u vecoj ili manjoj mjeri ono malo muskog gena..

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
latentni homoseksualci su ljudi koji imaju izražene homoseksualne sklonosti, ali im usađeni društveni principi ne dozvoljavaju da se prepuste tome otvoreno, pa se onda muče skrivanjem, lažnim životom, ili sve okrenu na mržnju prema samome sebi i drugim ljudima koji otvoreno iskazuju iste takve sklonosti
a homoerotske maštarije ili snovi su normalna pojava kod svih zdravih heteroseksualaca, barem jednom u životu
pa tako i kod mene
i kod amosa

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 11:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
latentni homoseksualci su ljudi koji imaju izražene homoseksualne sklonosti, ali im usađeni društveni principi ne dozvoljavaju da se prepuste tome otvoreno, pa se onda muče skrivanjem, lažnim životom, ili sve okrenu na mržnju prema samome sebi i drugim ljudima koji otvoreno iskazuju iste takve sklonosti
a homoerotske maštarije ili snovi su normalna pojava kod svih zdravih heteroseksualaca, barem jednom u životu
pa tako i kod mene
i kod amosa

Sve ovisi o sexualnom nagonu,ne znam sta ti znaci maštarije,masturbacija ili samo razmišljanje,neki ljudi masturbiraju 10 puta dnevno,neki jednom u 4 dana,ovi prvi ce prije imat homoseksualne maštarije iako su heteroseksualci!
Brnijeva cura je puno bolja nego ova gore!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/09/2016 : 12:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@ken da ustvari sad vidim da sam pisa jedno a mislia upravo ono o cemu ti pises, homoerotika je pravi termin..

@Rahazlam

Zna tata sta valja..

Edited by - brni on 13/09/2016 12:07:53
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/09/2016 : 12:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Pa ona Sneaksieva je tranny..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2016 : 14:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva Kimber James, bolja je Adriana Rodrigues.
Ta bi se mogla nategnuti, ali obrnuto nema šanse.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 13/09/2016 : 14:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, potvrdili smo pravilo. I Rahazlam, najveći homofob foruma, ima prikrivene homoseksualne težnje.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 13/09/2016 : 15:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
pa tako i kod mene
i kod amosa

Pizdune

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 15:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Da, potvrdili smo pravilo. I Rahazlam, najveći homofob foruma, ima prikrivene homoseksualne težnje.

Hehe,prvo Rahazlam nije najveći homofob foruma,sta ako kažem da mi se jebe za homoseksualce,onda sam homofob?Nemam ti ja bas jak sexualni nagon tako da nemam neka pretjerana maštanja ni sa ženama,al potpuno mi je jasno da neki ljudi imaju vrlo jak nagon i da masturbiraju i po 10 puta dnevno,jebiga meni je drago da nemam takav nagon jer to za mene nije pozitivna stvar,mislim nije nista strašno al mislim da to te ljude zna ometat u normalnom funkcioniranju!!

Sad si mi dao ideju za jednu drugu temu!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25875 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/09/2016 : 16:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Rahazlam se napalio i odmah na masturbaciju! :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/09/2016 : 16:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Di ste uprli u pederluk?
Jeste poludili?

Govoreći o maštarijama, evo, idem jutros na posao, a po tramvaju i ulici komadi "Ide vrime, rastu sise, udat ću se, jebe mi se".
A milfara mali milijun!
Još se nose lagane ljetne kotule, koža je još brončana, potpetice su još visoke.
Zavrti se čoviku 300 filmova u glavi.

Ajme.

Hehe ajd da se slozimo u necemu :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 13/09/2016 : 21:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Rahazlam se napalio i odmah na masturbaciju! :)

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/09/2016 : 11:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak sam ja za 100% zensko meso..nesto ovako:

Ovo je već nešto.
Mesnatija slanina mi je oduvijek favorit

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000