S ovom pričom Roberto Recchioni preuzima dužnost urednika serijala*
Scenarij: Carlo Ambrosini Crtež: Carlo Ambrosini Naslovnica: Angelo Stano Original #325
26.09.16. u snk 27.09.16. na kioscima
* Tek od originalnog broja 337 kreće pravi "preporod" jer je redakciji na čelu sa Recchionijem trebalo oko godinu dana da naprave nove priče, a prostor između brojeva 325 i 337 su popunile ranije pripremljene priče koje su naknadno prepravljene u većoj ili manjoj mjeri.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
A što je s 151 brojem? U 7-mom mjesecu je izašao 150-ti, dakle, sad u devetom treba ići 151.DD 'Mržnja nikad ne umire' Ili su u Ludensu, osim epizoda, počeli preskakati i svoje redne brojeve?
A što je s 151 brojem? U 7-mom mjesecu je izašao 150-ti, dakle, sad u devetom treba ići 151.DD 'Mržnja nikad ne umire' Ili su u Ludensu, osim epizoda, počeli preskakati i svoje redne brojeve?
Mržnja nikad ne umire ti je sad na kioscima.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Mržnja nikad ne umire ti je sad na kioscima.
Zar nije Dylan dvomjesečno izdanje?
Trebalo bi biti... Ali eto, po svemu sudeći, "Novi život" izlazi ranije...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Klasicni Ambrosini opsednut dualitetima. Ipak, prica nema onoliku nadrealnost kao "Cuvar uspomena" ili distanciranu emotivnost "Iza zavese". Cini se da nije bilo dovoljno prostora da se prica razmahne u celosti, pa tako dobijamo jedan prosecni uradak - opet bolji nego gomila generike koje smo prezvakali prethodnih godina. Ipak, nije mi jasno zasto je stajala dugo u fioci. Deers? :)
nemam smisla niti želudca za ambrosinija kao scenarista. zato me niti najmanje ne zanima njegov napoleon, jer imam gadan osječaj da mi se ne bi niti mao svidio. meni je ovo još samo jedan njegov pretenciozni nered. zbrka likova, motiva, događaja i to onako bezobrazno upakirana u celofan provokativne ali lažno zavodljive naslovnice koja nema veze sa samom pričom... pa čak niti na toj nekoj simboličnoj razini.