Tex postaje Teks..meni osobno glupo i bezveze..onda su od pocetka izdavanja Texa mogli tako krenut... Veliki Teks...dobro znamo da nije M-mali Tex...bar 180 cm ima ako ne vise... Ali dobro, ajmo dobro samo da izlazi..imam Sarpientija od Libellusa iako nisam odusevljen..previse odskace od Texa na kojeg sam navikao...i kojeg volim...sretno sa izdanjem iako sa sirjenjem asortimana tempo ostalih posustaje...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tex postaje Teks..meni osobno glupo i bezveze..onda su od pocetka izdavanja Texa mogli tako krenut... Veliki Teks...dobro znamo da nije M-mali Tex...bar 180 cm ima ako ne vise... Ali dobro, ajmo dobro samo da izlazi..imam Sarpientija od Libellusa iako nisam odusevljen..previse odskace od Texa na kojeg sam navikao...i kojeg volim...sretno sa izdanjem iako sa sirjenjem asortimana tempo ostalih posustaje...
Zato ga nisam ni uzeo iako je crtež dosta dobar ako strip gledaš kao nekog novog a ne starog poznatog junaka, samo što ja tako Texa ne mogu gledati.
Tako su i za Marti Misteriju u najavi prvog broja promenili logo, pa kad je izasao imao je originalni logo. Mozda i Teksa zadesi ista sudbina mada mi ne bi smetalo ni ovako da ostane.
Tex postaje Teks..meni osobno glupo i bezveze..onda su od pocetka izdavanja Texa mogli tako krenut... Veliki Teks...dobro znamo da nije M-mali Tex...bar 180 cm ima ako ne vise...
Ljudi nastavljaju Dnevnikovu tradiciju pisanja imena po Vukovom pravilu...ti kao jedan od najistaknutijih tradicionalista ovog foruma bi trebao znati da ceniš tako nešto
Nisam Teksaš, ali ovo uzimam obavezno. Serpieri nije za propuštanje
Ali oni vec godinama koriste TEX na naslovnicama, pa pitanje: Zasto sada promena? ;)
Naravno, unutra se pise po Vuku: Teks, Dzeri, Bred ...
To je psihodelija astronomskih razmera. Evo celo jutro se pitam koji im je sad đavo! Moja polica više nikada neće biti ista, ovako uredna i vizuelno neprikosnovena. Stajaće ta KS ljaga a4 formata i zanavek mi vređati oči