forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/09/2016 : 14:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Prije točno 22 godine u iščekivanju atraktivnog gostovanja u Lisabonu stiže šokantna vijest. Na povratku kući iz Splita nakon utakmice Hajduk - Benfica, Portugalci su u Španjolskoj (nadomak domaćoj granici) imali tešku prometnu nezgodu. Šok smjenjuje zaprepaštenje: Gullit, Tino i djevojka Rita su poginuli!

Torcida je smatrala svojom dužnošću odati počast poginulim pripadnicima NNB, pa se organizirao posjet Gullitovom grobu, a NNB su preuzeli na sebe uvjeravanje svog kluba i dužnosnike UEFA-e da se Torcidi dozvoli uoči same utakmice položiti vijenac u spomen na Gullita, Tina i Ritu. I uspjeli su! Kada se preko razglasa najavljena trojica Torcidaša, koji će u ime cijele Torcide i svog kluba položiti vijenac na tribinu gdje su svoje mjesto imali godinama poginuli Portugalci, stadion se prolama od pljeska. U trenutku kada su Torcidaši zakoračili na travnjak, 50.000 nazočnih gledatelja ustaje i urnebesnim pljeskom bez prestanka prati njihov hod do tribine NNB-a. Tamo tek pravi delirij! Suze sjećanja za prijatelje, uzvici prijateljstva i zahvalnosti za gestu Torcidi. Tribina grmi od skandiranja "Torcida!, Torcida!". Pojedinci skaču s tribine, uspijevaju se probiti kroz osiguranje i zagrliti Torcidaše. Pljesak istočne i zapadne tribine ne prestaje. Torcidaši se vraćaju na svoju tribinu i sve dok nisu na nju došli pratio ih je pljesak čitavog stadiona.

1994. - Tino, Gullit, Rita - 2016.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/09/2016 : 14:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/09/2016 : 14:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
jučer rezultat odličan,igra malo manje dobra.
slaven se dobro drža do drugog gola,skroz ravnopravno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/09/2016 : 18:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ante Erceg: "Ispunio sam san dolaskom u Hajduk. Htio sam i ranije u Hajduk, ali nisu me u Splitu htjeli pustiti među Bijele. Mogao sam ići u Dinamo ili u bilo koji drugi klub, samo ne u Hajduk. I što ću onda, morao sam zaobilazno do Poljuda."

"Na prvom mjestu u mojoj karijeri je Hajduk. Za mene je igranje u Hajduku sreća i zadovoljstvo. Napravio sam sve da se vratim u Split, ali da igram u velikom, pravom klubu. Onda iza Hajduka dolazi zdravlje. Novac? Ne znam gdje bi stavio novac."
"Postići gol za Split ili Hajduk, to su osjećaji koji se jednostavno ne mogu usporediti. U Parku Mladeži igraš pred 200-300 ljudi, a u Hajduku izađeš pred 30.000 i osjetiš da si igrač. I kada te poslije poraza netko vrijeđa, ti znaš da je to zbog toga što si nogometaš Hajduka. Za razliku od Splita gdje su u atmosferi gotovo izjednačeni poraz i pobjeda. Rijetki slave, još manje ih tuguje."

"Prerano su nas mnogi otpisali, mi smo vrlo blizu Dinama, a vjerujem da će prvenstvo ove sezone biti zanimljivije i ravnopravnije nego ikada ranije."
"Ne mogu današnji Hajduk usporediti sa prošlogodišnjim kada sam u to vrijeme utakmice Hajduka gledao samo na TV-u. Moji prijatelji kažu da je Hajduk jači nego prošle sezone. Da smo momčad koja može svakome zabiti. Zna se kakav kapacitet imamo u napadu, a meni se od veznjaka posebno sviđa Hamza. Kakvu mi je loptu poslao za gol protiv Belupa! Oduševljava me na svakom treningu."
"Nisam još ni bio u gradu otkad sam u Hajduku, pa ne mogu reći prepoznaju li me navijači. U mom kvartu Mejaši, osjećam da me ljudi drukčije gledaju otkad nosim bijeli dres s brojem 50. Ne čudi me, jer u tom kvartu se živi samo za jedan klub - Hajduk."

"Nazvao me sportski direktor Branco, a zatim i trener Pušnik. Pitali su me želim li u Hajduk. Pa to je bio moj cilj. Rekao sam im "naravno da želim". Odrekao sam se dvije godine ugovora u Turskoj. Htio sam otići iz Turske i raskinuo sam ugovor bez otpremnine. Što je tu čudno? Moja je želja bila Hajduk i što će mi novci ako nisam sretan."

A sto reci o Anti osim da se radi o pravom hajdukovcu i covjeku kojem je srce na pravom mjestu..ali ono sta mi najvise upada u oci u njegovoj izjavi je sljedece: "Htio sam i ranije u Hajduk, ali nisu me u Splitu htjeli pustiti među Bijele. Mogao sam ići u Dinamo ili u bilo koji drugi klub, samo ne u Hajduk. I što ću onda, morao sam zaobilazno do Poljuda."

Eto ko vodi Rnk Split..

Edited by - brni on 20/09/2016 18:14:26
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2016 : 20:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jbt koje drugo poluvrime, Hajduk - Cibalia 6:1..

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 24/09/2016 : 21:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jako dobro odigrano,bar drugo,prvo nisam gleda.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27679 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/09/2016 : 22:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
srića tvoja.
drugo smo ih satrali.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 25/09/2016 : 15:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao, ali ovo izgleda ozbiljno.
Ako Diname potone protiv Juvea, moglo bi biti svašta protiv Hajduka.
Daleko su još od neke ozbiljne konsolidacije, plus ko zna možda rasprodaja još nije gotova.
Mali Benković sigurno ide za ozbiljnu lovu, samo je pitanje kad će netko odlučiti ga odvesti.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam

Edited by - ivi skoj on 25/09/2016 15:23:56
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 11:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/09/2016 : 11:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
lijepo od njih sto su stavili supermarkov IQ, ali trebali su izabrati nešto što ima veze sa hajdukom
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 17:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Frane Zolja..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47586 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 17:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

lijepo od njih sto su stavili supermarkov IQ, ali trebali su izabrati nešto što ima veze sa hajdukom

nisu,nema zareza između 20 i 21

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 28/09/2016 : 22:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by supermark

nisu,nema zareza između 20 i 21

Svaka čast! Preduhitrio si me! Hajduk živi vječno!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 20:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 20:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/09/2016 : 20:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Hajduk dobiva sportski internat, elaborat će biti gotov u siječnju 2017. Dakle, potpisan je na Poljudu tripartitni petogodišnji sporazum o suradnji između Hrvatskog instituta za kineziologiju i sport, Kineziološkog fakulteta u Splitu i Hajduka.

Sporazum predviđa tri međusobno povezane faze suradnje, a potpisali su ga Ivan Kos, predsjednik "bijelih", zatim prof. dr. sc. Đurđica Miletić, dekanica Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i privremena ravnateljica Hrvatskog instituta za kineziologiju i sport, te doc. dr. sc. Dražen Čular, prodekan za poslovanje i voditelj projekta "Obrazovna vertikala u kinezioloogiji, zdravlju i sportu".

Predsjednik Kos je naglasio zadovoljstvo činjenicom da se okreće nova stranica i radi još jedan važan iskorak u izgradnji sustava boljeg i kvalitetenijeg Hajduka koji je usmjeren na osiguravanje što kvalitetnijih uvjeta za školovanje, rad i razvoj mladih nogometaša.

- Dosadašanje iskustvo suradnje Hajduka sa stručnjacima s Kineziološkog fakulteta u Splitu pokazalo je da smo zajedno u stanju napraviti ključne korake kako bismo izgradili moderan i profesionalan sustav temeljen na znanosti, stručnosti, radu i odgovornosti – rekao je Kos.

Prva faza projekta, odnosno izrada Elaborata uspostave nogometne akademije - Sportskog internata Hajduka, trebala bi biti dovršena u siječnju 2017., a potom slijedi izrada pravne podloge i sustava selekcije potencijalnih polaznika, te naposljetku generalno rješavanje, kako se to kaže, "prostorne problematike za smještaj Internata".

Konacno je i ovo realizirano, moram priznati da sam bija jako skeptican prema predsjedniku Kosu ali u ovo malo vrimena je napravia puno dobrih stvari..bravo!!

Edited by - brni on 30/09/2016 20:56:10
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 21:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Gayduk ce dobiti 5 komada u maksimiru
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47586 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/09/2016 : 21:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Gayduk ce dobiti 5 komada u maksimiru

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 21:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Naravno... sto se tice europe to je jedino sto mozete...gledati
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 22:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Frane Zolja..

Slikano neposredno nakon sto je bambi dobio od crnog tica zolju u pak
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/09/2016 : 22:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Frane Zolja..

Slikano neposredno nakon sto je bambi dobio od crnog tica zolju u pak

Crni nisu moj tip, ja ti volim vise ovako ka sta si ti, nabildanke na steroidima..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 22:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
U nedjelju je najveci hrvatski derbi stize ulicarska prcija hajduk koji je zamislite opet euforiji zajedno sa svojim navijacima a sve jer su kazu nakantali Jelžabeta i Cibaliju koja nema trenutno za čaj.
Pusnik ponosno izjavljuje dali smo u tri utakmice 16 golova...koja sprdacina od kluba.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 22:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Evo da pohvalim ulicarsku prcijetinu.Samo steta sto cak i tudu nesercu koriste za svoje gubave niske ciljeve.

http://novaplus.dnevnik.hr/product/emisije/27625-provjereno-29-09-2016
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/09/2016 : 23:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo da pohvalim ulicarsku prcijetinu.Samo steta sto cak i tudu nesercu koriste za svoje gubave niske ciljeve.

Nakazo ljudska, momak ima Downov sindrom i ti se rugas s tim..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15153 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2016 : 23:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nakazo ljudska, momak ima Downov sindrom i ti se rugas s tim..

Cigiću smiri strasti.
Nista kontra momka...to sta planiras da se mene izbaci nece ti uspiti.
Niko kontra momka nista nije reka, bas gledam i suze mi dosle...sto se tice vas...isto mjerom vam je uzvraceno sve.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.89 seconds. Snitz Forums 2000