forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 596

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/09/2016 : 16:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nije to ništa čudno, pa i vani imaš puno slučajeva kada ljudi navijaju protiv najvećeg rivala svog omiljenog kluba.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 16:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Rijeka dala pet golova dinamu a juve samo cetiri. Nije ni juve sta je bio :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/09/2016 : 17:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Samo jedna stvar,onaj ko misli da bi Modrić danas bio igrač kakav je da se nije maknuo iz Dinama,ili Ćorluka,Kovačić,Lovren...??

Stalno čitam po nekakvim portalima,slažu se moguće momčadi Dinama,kakve su mogle biti da nisu odlazili igrači,gledam to i pitam se pa zar su ljudi toliko glupi?

I to između ostalog spada u opis novinarskog posla, svi znamo da je to nerealno ali ništa ne košta malo se poigrati menadžera.
Vjerojatno se toga ne sjećaš; onaj Dinamo (tj. Croatia) sa kraja 90-ih, kada je igrao i Prosinečki, nije uopće bio slab (ali nedovoljno jak da u Europi napravi veći rezultat) pa su svejedno novinari slagali idealnu momčad sa Šukerom, Bobanom, Vlaovićem, Soldom... i došli do zaključka da bi se takav Dinamo borio za naslov europskog prvaka.
Uvijek je bilo takvih slaganja momčadi i uvijek će biti, toga sigurno imaš u jačim ligama i u jačim klubovima a kako ne bi ovdje.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 17:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Nije to ništa čudno, pa i vani imaš puno slučajeva kada ljudi navijaju protiv najvećeg rivala svog omiljenog kluba.

Da,drugačije je kada navijači Reala navijaju kontra Barcelone u ligi prvaka,pogledaj svjetsko plemstvo 2010,cijela Afrika je navijala za Ghanu,za Afričku repku,a mi Europljani naravno da ne navijamo za Europljane!!

Isto je tako i u ovoj situaciji!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 17:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by xilrion

ali već mi je dosadno ponavljat ekipi dolje, pa pričekajte koju godinu pa ćete vidjet da nije lako igrat u ligi prvaka, ili uopće u europi...

Ne hvala
Da Bog da nikad ne ušli u lp
Prvaci?
To moze...
Veci je gust vas gledati kako grcate

Nadam se da je ovo samo sala,nemoj mi ozbiljno reci da si navijao kontra Dinama???

normalna da je navija kontra dinama. i ja san. imaš li kakvu primjedbu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 17:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Samo jedna stvar,onaj ko misli da bi Modrić danas bio igrač kakav je da se nije maknuo iz Dinama,ili Ćorluka,Kovačić,Lovren...??

Stalno čitam po nekakvim portalima,slažu se moguće momčadi Dinama,kakve su mogle biti da nisu odlazili igrači,gledam to i pitam se pa zar su ljudi toliko glupi?

I to između ostalog spada u opis novinarskog posla, svi znamo da je to nerealno ali ništa ne košta malo se poigrati menadžera.
Vjerojatno se toga ne sjećaš; onaj Dinamo (tj. Croatia) sa kraja 90-ih, kada je igrao i Prosinečki, nije uopće bio slab (ali nedovoljno jak da u Europi napravi veći rezultat) pa su svejedno novinari slagali idealnu momčad sa Šukerom, Bobanom, Vlaovićem, Soldom... i došli do zaključka da bi se takav Dinamo borio za naslov europskog prvaka.
Uvijek je bilo takvih slaganja momčadi i uvijek će biti, toga sigurno imaš u jačim ligama i u jačim klubovima a kako ne bi ovdje.

Al neki stvarno vjeruju da je to tako,da je dobro za mlade dinamovce da ostaju u Dinamu i da igraju u ovoj jadnoj ligi,često čujem priče kako nije dobro to što je Dinamo tvornica igrača za one velike,šta onda reći na to??

I ljudi to stvarno misle,nije to neki bunt,fakat to misle!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 17:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

ali već mi je dosadno ponavljat ekipi dolje, pa pričekajte koju godinu pa ćete vidjet da nije lako igrat u ligi prvaka, ili uopće u europi...

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

Nadam se da je ovo samo sala,nemoj mi ozbiljno reci da si navijao kontra Dinama???

Naravno da imam,to je dno dna,sjećam se kad je Hajduk igrao Europsku ligu 2010 protiv Anderlechta,kad je Vukušić zabio gol u zadnjoj minuti kako smo svi skočili od veselja,kao da igra Dinamo ili repka!!

U Zagrebu se navija za Hajduk kad igra Europu,navija se jednako kao i za Dinamo,dok u Dalmaciji nije tako,tamo se navija kontra Dinama,jadno...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 17:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

quote:
Originally posted by Tonka24

5 sek nisu drzali loptu u nogama, 3 dodavanja nisu spojili, 2 puta pucali na gol...
Ok izgubit,ok juventus ali ovo je sramota...pa dva,tri igraca su ok ovo sve treba potjerati...
Kad vidim sigalia,shifu dode mi slabo jos posjedim kad semper i benkovic onako kiksaju a kad vidim pivarica i antolica izgubim kontrolu skroz...
Picketine jadne skinuli gace i mole da ih jebu u guzicu....
smradovi ne zasluzuju 1 cm svetog dresa....
Jos cemo biti kao ona prcijetina jadna s juga prvaci u navijanju.

offtopic

kaj se ti javljaš? zakaj nisi došao na utakmicu?

guza ko meduza.

ontopic

sjever je danas bio u dobroj formi, zagrijavanje za nedjelju.

svaki gol juvea, ludnica sve jača na sjeveru... ko to more platit?

Sta tebe boli kurac jesam li ja bio na utakmici ili nisam?Evo tebi cu se javiti na kojoj sam tribini.
Ti si jedna velika nula kao navijac i izdajnik, nemas pravo glasa na ovom topicu, gori si od globinja i ekipe deset puta!
I da evo ti pa usput nauci malo sto znaci volit dinamo

1:14-1:25
Ti si sam jedan nebitni izdajnik i to je to...kad vidim takve kao sto si ti dode me sramota tko navija za klub koji volim.
Izdajnice!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 17:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

Naravno da imam,to je dno dna,sjećam se kad je Hajduk igrao Europsku ligu 2010 protiv Anderlechta,kad je Vukušić zabio gol u zadnjoj minuti kako smo svi skočili od veselja,kao da igra Dinamo ili repka!!

U Zagrebu se navija za Hajduk kad igra Europu,navija se jednako kao i za Dinamo,dok u Dalmaciji nije tako,tamo se navija kontra Dinama,jadno...

Daj ne trosi svoje vrijeme na njih...zapitaj se tko ce ti vratiti sekunde koje si potrosio tipkajuci njima...
Ako mislis sto odgovarati s njima nema labavo to treba gaziti.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/09/2016 : 17:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Al neki stvarno vjeruju da je to tako,da je dobro za mlade dinamovce da ostaju u Dinamu i da igraju u ovoj jadnoj ligi,često čujem priče kako nije dobro to što je Dinamo tvornica igrača za one velike,šta onda reći na to??

I ljudi to stvarno misle,nije to neki bunt,fakat to misle!!

Pa tako mogu razmišljati jedino zagriženi navijači koje ne zanima ništa drugo osim velikih europskih rezultata, sportski novinari i kritičari sigurno neće.
A nema ni smisla za ovakvu jadnu ligu stvarati mega jaku momčad, igrač ne može napredovati ako konstantno ne igra jake utakmice, ono malo europskih ne znači puno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 17:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

ma da,
jadno je i šta nekima ne radi mozak pa šta se može.
u takvoj državi živimo i nema pomoči.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 17:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

Daj ne trosi svoje vrijeme na njih...zapitaj se tko ce ti vratiti sekunde koje si potrosio tipkajuci njima...

rađe ti pazi da te ne zgazi bager na bauštelu

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 17:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Tonka je pretpostavljam na mišalici..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 17:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

Ne mjesaj dalmaciju sa splitom...unazad par godina,ljudi po dalmaciji prestaju biti slijepi,gluhi i nijemi, ostaju sami i uskoro ce bti splitski pašaluk.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 17:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne hvala
Prvaci?
To moze...

rađe ti pazi da te ne zgazi bager na bauštelu

Bit ce gazenja juzne prcijetine u nedjelju ne brini
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 18:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mjesaj dalmaciju sa splitom...unazad par godina,ljudi po dalmaciji prestaju biti slijepi,gluhi i nijemi, ostaju sami i uskoro ce bti splitski pašaluk.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 18:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Opa, eto tebe opet tu a rekao si da neces licemjerstvo na vrhuncu
Dobro to je vama u krvi

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 18:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

Opa, eto tebe opet tu a rekao si da neces licemjerstvo na vrhuncu
Dobro to je vama u krvi

Pa jeli pisem ista o Dinamu?

Nemoj se nervirati Tonka triba cuvat energiju, nece se malta sama zamisat..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 18:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ne dolazim ja ode radi Dinama Tonka moj dobri vec radi tebe, ti si mi najdrazi forumas!!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2016 : 18:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/09/2016 : 18:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Naši afrički tići..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2016 : 18:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
tonka ko stari klanovac ne može smislit crnce

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 18:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Sta je Hajdukovci??

Ko vam je kriv sto je Hajduk u tako lošem stanju???

Sami ste si krivi,niti Mamić niti Dinamo,sami ste si krivi!!

I sta sad treba srat po Dinamu a??

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/09/2016 : 19:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta je Hajdukovci??

Jesi ti stvarno punoljetan? Ako nisi trebas to ipak naglasiti pa ce se ljudi ipak drugacije odnositi prema tebi i neces imati toliko nesporazuma i vrijedjanja kao da si desetak godina stariji od nacina na kojim vodis "konverzaciju" na ovom forumu

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/09/2016 : 19:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Sta je Hajdukovci??

Jesi ti stvarno punoljetan? Ako nisi trebas to ipak naglasiti pa ce se ljudi ipak drugacije odnositi prema tebi i neces imati toliko nesporazuma i vrijedjanja kao da si desetak godina stariji od nacina na kojim vodis "konverzaciju" na ovom forumu

Ne ne,nema smisla,jednostavno nema smisla s vama ulazit u raspravu,jebiga...

Meni je zao Hajduka,zao mi je...ma nema smisla nista pisati!!

Zbogom!!
Go to Top of Page
Page: of 596 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000