Da, odvlačenje pažnje je ključ. Povesti ću svoje dečke sa sobom pa ću im kupiti nešto stripova za djecu tako da ne ostane previše za moje ludilo. Masthevuša su jedino Mrtvaci 3 i Rutu Modan, a sve ostalo ću pregrmit.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Da, odvlačenje pažnje je ključ. Povesti ću svoje dečke sa sobom pa ću im kupiti nešto stripova za djecu tako da ne ostane previše za moje ludilo. Masthevuša su jedino Mrtvaci 3 i Rutu Modan, a sve ostalo ću pregrmit.
Ja ću povesti ženu, pa nema beda da bum previse potrošio. Ono dobronamjerno, pa stalno nešto dovlačiš, a ne stigneš ni preslušati, ni pročitati je vrlo učinkovito za izgubiti volju za kupovinom. Jedino mi je baš u subotu ročkas, pa možda ipak nešto kapne.
Knjižara Lastan više ne postoji, tako da je neće biti na Interliberu.
Pa nije ni u periodu prošlogodišnjeg IL više postojao (i to već dosta dugo prije toga) a Ratko je ipak imao štand "Lastan".
Hm, nije to bio Ratkov štand. To je bio štand udruge Stripforum, ali pod Lastanovim imenom.
A Ratko osobno (onaj pravi pravcati od glave do pete) bio prisutan, slagao u pozadini i pripremao svojoj ekipi sa prodajne linije gomile strip revija etc., dirigirao, koordinirao itd. Cage mi ga čak nakratko pozvao iz pozadine kako bi se pozdravili. E jbg., sad meni osta' samo još to "hmmmm"......
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Knjižara Lastan više ne postoji, tako da je neće biti na Interliberu.
Pa nije ni u periodu prošlogodišnjeg IL više postojao (i to već dosta dugo prije toga) a Ratko je ipak imao štand "Lastan".
Hm, nije to bio Ratkov štand. To je bio štand udruge Stripforum, ali pod Lastanovim imenom.
A Ratko osobno (onaj pravi pravcati od glave do pete) bio prisutan, slagao u pozadini i pripremao svojoj ekipi sa prodajne linije gomile strip revija etc., dirigirao, koordinirao itd. Cage mi ga čak nakratko pozvao iz pozadine kako bi se pozdravili. E jbg., sad meni osta' samo još to "hmmmm"......
Sjećam se da je bio prisutan pretprošle godine, ali prošle ga nijednom nisam vidio. I to mi je bilo jako čudno, što je Lastanov štand, a nigdje nema Ratka. Ako je tako kao što kažeš, onda sam vjerojatno uvijek prolazio u vrijeme kada njega nije bilo.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Originally posted by Mr. Bushido Sjećam se da je bio prisutan pretprošle godine, ali prošle ga nijednom nisam vidio. I to mi je bilo jako čudno, što je Lastanov štand, a nigdje nema Ratka. Ako je tako kao što kažeš, onda sam vjerojatno uvijek prolazio u vrijeme kada njega nije bilo.
bio je prošle godine. vrlo zauzet doduše, u Hep servis kombinezonu, malo simo malo tamo....
Ja ću povesti ženu, pa nema beda da bum previse potrošio. Ono dobronamjerno, pa stalno nešto dovlačiš, a ne stigneš ni preslušati, ni pročitati je vrlo učinkovito za izgubiti volju za kupovinom. Jedino mi je baš u subotu ročkas, pa možda ipak nešto kapne.
haha pa gdje ćeš bolje vodiš ženu, a rođendan u subotu, samo se zagledaš u nešto malo bolje i poklon je tu
ja sam prošle godine išao sa ženom i klincem (3g.) pa nisam nešto previše tržio nego sam više trčao za njim pošto je bilo dosta gužve a njemu treba sekunda da se izgubi,a pustio sam ženi da uživa i istražuje,a ove godine idemo u pojačanom sastavu