forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

xilrion
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 12/10/2016 : 11:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
stvarno čovjek bez razloga nosio pištolj. pa mogao je nekog i ozlijedit dok su ga tukli.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/10/2016 : 12:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vešmašina

bruno marić nosi pištolj u restoranu,al on je otac, suprug, sin, brat...

al nasilje nema opravdanja, nije u redu ga napenalit. kme.

zato je u redu da on hoda po stobreču s ganom oko pasa.

Čovik nosi pištolj.
Šta dalje pričat?
Kako to meni ne triba pištolj?

Inače, slabo je ovo, nije mu ništa slomilo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/10/2016 : 12:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
nikad nisam čuo, niti vidio da neko nosi pištolj osim policije.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 12/10/2016 : 13:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Kako se uopče moglo desit da to HNS-mafija govno boravi u Splitu i okolici, kako ga se pustilo?
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/10/2016 : 15:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ok, ali pretpostavljam da oružje nosiš po šumi, a na u gradu.
quote:
Originally posted by izivko

Imaš dozvolu za nošenje, prosto ko pasulj.

Imam je i ja, kao lovac

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/10/2016 : 16:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Kako se uopče moglo desit da to HNS-mafija govno boravi u Splitu i okolici, kako ga se pustilo?

Sloboda kretanja
Tko mu brani
Pištolj nije smio imati
Drži se pod ključem
Pa nije lovac da je isa lovit galebove po stobrecu
Ne smi ga imat u za se
Amen

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/10/2016 : 16:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Smirili su se
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/10/2016 : 17:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ova dansnja mladez je nizasta. Di nam je ona omladina koja je bacala aute s rive.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47606 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2016 : 18:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by MSBlueberry

Sloboda kretanja
Tko mu brani
Pištolj nije smio imati
Drži se pod ključem
Pa nije lovac da je isa lovit galebove po stobrecu
Ne smi ga imat u za se
Amen

tačno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33202 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 12/10/2016 : 19:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Kako u Hrvatskoj legalno posjedovati i nositi oružje?

http://www.tportal.hr/lifestyle/obiteljidom/349953/Kako-u-Hrvatskoj-legalno-posjedovati-i-nositi-oruzje.html

'Fizička osoba ima opravdani razlog za nabavu oružja za samoobranu ako dokaže da joj je osobna sigurnost ugrožena ili bi mogla biti ugrožena u tolikoj mjeri da joj za njezino osiguranje treba oružje. Također, razlog je opravdan ako zbog prirode posla ili okolnosti u kojima ga osoba obavlja postoji potreba za nabavom oružja, a aktivnostima i mjerama institucija sigurnosti ili drugim mjerama se ne bi mogla osigurati dostatna zaštita', navode u MUP-u.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/10/2016 : 19:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Kako u Hrvatskoj legalno posjedovati i nositi oružje?

http://www.tportal.hr/lifestyle/obiteljidom/349953/Kako-u-Hrvatskoj-legalno-posjedovati-i-nositi-oruzje.html

'Fizička osoba ima opravdani razlog za nabavu oružja za samoobranu ako dokaže da joj je osobna sigurnost ugrožena ili bi mogla biti ugrožena u tolikoj mjeri da joj za njezino osiguranje treba oružje. Također, razlog je opravdan ako zbog prirode posla ili okolnosti u kojima ga osoba obavlja postoji potreba za nabavom oružja, a aktivnostima i mjerama institucija sigurnosti ili drugim mjerama se ne bi mogla osigurati dostatna zaštita', navode u MUP-u.

Vidi se tko brani Marica
Jebi ga
Donio je bar 4 titule agregatlijama

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33202 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 12/10/2016 : 20:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Ne branim ja nikog. Samo znam, da se u posebnim slučajevima, utoka smije sa sobom nositi... stavio sam link...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47606 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2016 : 21:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 12/10/2016 : 23:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
mariću đubre jedno, hajduk zbog tebe loše igra, a ti pištolje nosiš protiv jadne torcide koja te ni pretuć ne može. pa kud to vodi...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2016 : 09:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

mariću đubre jedno, hajduk zbog tebe loše igra, a ti pištolje nosiš protiv jadne torcide koja te ni pretuć ne može. pa kud to vodi...

O majko isusova, di rastu ovakvi primjerci potrebitih?
Da globo ima muda izbacija bi te misec dana zbog lošeg trolanja i manjka elementarne inteligencije.
Ali od tebe me ne čudi.
Nije ti prvi put da si glup ko 100 kuraca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2016 09:19:23
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2016 : 11:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne branim ja nikog. Samo znam, da se u posebnim slučajevima, utoka smije sa sobom nositi... stavio sam link...

Da
Nosi ga samo kad ide u split

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2016 : 11:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Da globo ima muda izbacija bi te misec dana zbog lošeg trolanja i manjka elementarne inteligencije.
Ali od tebe me ne čudi.

Izbacim li ga jer je glup ko sto kuraca
Morat cu i jos njih jedno 20-ak

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2016 : 12:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ali od tebe me ne čudi.

Izbacim li ga jer je glup ko sto kuraca
Morat cu i jos njih jedno 20-ak

Malo te prcan.
Ali istina, malo ko bi osta na forumu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/10/2016 : 12:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da
Nosi ga samo kad ide u split

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/10/2016 : 13:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
kako smo osjetljivi... ajd neću više.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/10/2016 : 13:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
a nesvrstani, ti samo pokazuješ svoju inteligenciju i kulturu. ja prcam i provociram, priznajem, ali nikoga na osobnoj razini kao ti. ove uvrede su krajnje niske i nepotrebne. ja se ne sjećam da sam ikad tebe vrijeđao na ovakav primitivan i vulgaran način kao ti mene. postoji razlika između zločestih provokativnih postova i čistih uvreda. ako ne shvaćaš razliku šta ti ja mogu.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2016 : 13:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

a nesvrstani, ti samo pokazuješ svoju inteligenciju i kulturu. ja prcam i provociram, priznajem, ali nikoga na osobnoj razini kao ti. ove uvrede su krajnje niske i nepotrebne. ja se ne sjećam da sam ikad tebe vrijeđao na ovakav primitivan i vulgaran način kao ti mene. postoji razlika između zločestih provokativnih postova i čistih uvreda. ako ne shvaćaš razliku šta ti ja mogu.

E vidiš ja za razliku od tebe nikad ne generaliziran i ne prcan generalno nego ako iman s nekin problem rješavan ga na osobnoj razini. Dakle kad osjećan potribu tebe izvriđat ne vriđan purgere nego vriđan xilriona osobno.

Već san ti jedan put reka da na tvoju a i na svoju žalost nisan zlopamtilo ali san pamtilo.

To da si to šta jesi mi je postalo jasno prije par godina kad si nakon ja mislin one utakmice kad je Vrsaljko pokaza da je bolji golman od Mladena Petrića doša slavodobitno na forum sa "kaj je dalmoši, opet smo vas pokrali".
I ti ćeš meni pričat o inteligenciji i kulturi????

I sad radiš isto, dakle Bruno Marić je ljudski šljam i lopovčina koja me u vlastitoj kući pokrala nekoliko puta, a ti se s tin zajebavaš???
Reci mi xilrione da ti dođe lopov u kuću i odnese televiziju, šta bi napravija? Istovremeno znaš da ga policija zatvorit neće jer ne živiš u Helsinkiju nego u nazovi državi u kojoj pravosuđe ne funkcionira?
I sad ne samo da nemaš televiziju, i ne samo da su te institucije države odjebale, nego ti se lopov kojega svaki dan u kvartu susrećeš smije u facu i prca "Di si xilrione, jesi gleda jučer plodove zemlje?"
Bez lažne pristojnosti i političke korektnosti xilrione, da si bija kraj mene kad si izjavija "kaj je dalmoši, opet smo vas pokrali" pljunija bi ti u lice. Isto tako, iman 40 godina, zadnji put san čovika udrija u srednjoj školi, ali nisan siguran da ti na tu izjavu ne bi doletila šamarčina.
Da bi se dobro zajebava moraš bit inteligentan, tako da xilrione ostavi se zajebancije.
Šta se kulture tiče, seren ti se na tvoju kmetovsku bečko konjušarsku kulturu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2016 14:51:23
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3034 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/10/2016 : 14:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
tada sam rekao da ćete opet kukat zbog suca. pa kaj? moš mislit teških riječi. pa od čega si ti napravljen da si tako osjetljiv? pekmeza? ili imaš ozbiljih problema s egom ili si psihički nestabilan. stari probaj meditirat ili nešto sl. za 40godišnjaka si stvarno cmoljav.
a tvoje poistovjećivanje provalnika u vlatiti dom i oštećivanje kluba od strane suca neću ni komentirat. kao ni činjenicu da opravdavaš batinjanje. imaš pravo, za ovakvu zajebanciju stvarno nisam dovoljno intligentan.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2016 : 14:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

tada sam rekao da ćete opet kukat zbog suca. pa kaj? moš mislit teških riječi. pa od čega si ti napravljen da si tako osjetljiv? pekmeza? ili imaš ozbiljih problema s egom ili si psihički nestabilan. stari probaj meditirat ili nešto sl. za 40godišnjaka si stvarno cmoljav.
a tvoje poistovjećivanje provalnika u vlatiti dom i oštećivanje kluba od strane suca neću ni komentirat. kao ni činjenicu da opravdavaš batinjanje. imaš pravo, za ovakvu zajebanciju stvarno nisam dovoljno intligentan.

Mislin da san maloprije uvridija 100 kuraca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/10/2016 : 15:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad pravna drzava ne funkcionira ostaje ti jedino batina, da se svi ozubimo i ne damo da nas bagra zajebava (ovdje mislim na sve pore drustva ne samo sport) bilo bi nam puno bolje a oni bi bili manji od makova zrna..zato se slazem sa Jerom da nam se stvari i dogadaju zbog tog dugo godina usađivanog kmetovskog gena, a sa tobom se slazem da je Jere posta precmoljav, ne znam koji mu je k, triba mu dati plesku..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 13/10/2016 15:25:13
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000