Author |
Topic  |
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3034 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/10/2016 : 12:13:50
|
quote: Originally posted by vešmašina
bruno marić nosi pištolj u restoranu,al on je otac, suprug, sin, brat...
al nasilje nema opravdanja, nije u redu ga napenalit. kme.
zato je u redu da on hoda po stobreču s ganom oko pasa.
Čovik nosi pištolj. Šta dalje pričat? Kako to meni ne triba pištolj?
Inače, slabo je ovo, nije mu ništa slomilo.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Posted - 12/10/2016 : 15:09:36
|
ok, ali pretpostavljam da oružje nosiš po šumi, a na u gradu.quote: Originally posted by izivko
Imaš dozvolu za nošenje, prosto ko pasulj.
Imam je i ja, kao lovac
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47606 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/10/2016 : 18:34:44
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by MSBlueberry
Kako se uopče moglo desit da to HNS-mafija govno boravi u Splitu i okolici, kako ga se pustilo?
Sloboda kretanja Tko mu brani Pištolj nije smio imati Drži se pod ključem Pa nije lovac da je isa lovit galebove po stobrecu Ne smi ga imat u za se Amen
tačno  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33202 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33202 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 12/10/2016 : 20:12:10
|
Ne branim ja nikog. Samo znam, da se u posebnim slučajevima, utoka smije sa sobom nositi... stavio sam link...
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47606 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3034 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/10/2016 : 09:16:49
|
quote: Originally posted by xilrion
mariću đubre jedno, hajduk zbog tebe loše igra, a ti pištolje nosiš protiv jadne torcide koja te ni pretuć ne može. pa kud to vodi...
O majko isusova, di rastu ovakvi primjerci potrebitih? Da globo ima muda izbacija bi te misec dana zbog lošeg trolanja i manjka elementarne inteligencije. Ali od tebe me ne čudi. Nije ti prvi put da si glup ko 100 kuraca. |
Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2016 09:19:23 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:20:18
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
mariću đubre jedno, hajduk zbog tebe loše igra, a ti pištolje nosiš protiv jadne torcide koja te ni pretuć ne može. pa kud to vodi...
O majko isusova, di rastu ovakvi primjerci potrebitih? Da globo ima muda izbacija bi te misec dana zbog lošeg trolanja i manjka elementarne inteligencije. Ali od tebe me ne čudi. Nije ti prvi put da si glup ko 100 kuraca.
Izbacim li ga jer je glup ko sto kuraca Morat cu i jos njih jedno 20-ak
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/10/2016 : 12:15:10
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
O majko isusova, di rastu ovakvi primjerci potrebitih? Da globo ima muda izbacija bi te misec dana zbog lošeg trolanja i manjka elementarne inteligencije. Ali od tebe me ne čudi. Nije ti prvi put da si glup ko 100 kuraca.
Izbacim li ga jer je glup ko sto kuraca Morat cu i jos njih jedno 20-ak
Malo te prcan. Ali istina, malo ko bi osta na forumu . |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 13/10/2016 : 12:17:37
|
quote: Originally posted by Tutta
Ne branim ja nikog. Samo znam, da se u posebnim slučajevima, utoka smije sa sobom nositi... stavio sam link...
Da Nosi ga samo kad ide u split
   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3034 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3034 Posts
Posted - 13/10/2016 : 13:10:04
|
a nesvrstani, ti samo pokazuješ svoju inteligenciju i kulturu. ja prcam i provociram, priznajem, ali nikoga na osobnoj razini kao ti. ove uvrede su krajnje niske i nepotrebne. ja se ne sjećam da sam ikad tebe vrijeđao na ovakav primitivan i vulgaran način kao ti mene. postoji razlika između zločestih provokativnih postova i čistih uvreda. ako ne shvaćaš razliku šta ti ja mogu. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/10/2016 : 13:53:14
|
a nesvrstani, ti samo pokazuješ svoju inteligenciju i kulturu. ja prcam i provociram, priznajem, ali nikoga na osobnoj razini kao ti. ove uvrede su krajnje niske i nepotrebne. ja se ne sjećam da sam ikad tebe vrijeđao na ovakav primitivan i vulgaran način kao ti mene. postoji razlika između zločestih provokativnih postova i čistih uvreda. ako ne shvaćaš razliku šta ti ja mogu.
E vidiš ja za razliku od tebe nikad ne generaliziran i ne prcan generalno nego ako iman s nekin problem rješavan ga na osobnoj razini. Dakle kad osjećan potribu tebe izvriđat ne vriđan purgere nego vriđan xilriona osobno.
Već san ti jedan put reka da na tvoju a i na svoju žalost nisan zlopamtilo ali san pamtilo.
To da si to šta jesi mi je postalo jasno prije par godina kad si nakon ja mislin one utakmice kad je Vrsaljko pokaza da je bolji golman od Mladena Petrića doša slavodobitno na forum sa "kaj je dalmoši, opet smo vas pokrali". I ti ćeš meni pričat o inteligenciji i kulturi????
I sad radiš isto, dakle Bruno Marić je ljudski šljam i lopovčina koja me u vlastitoj kući pokrala nekoliko puta, a ti se s tin zajebavaš??? Reci mi xilrione da ti dođe lopov u kuću i odnese televiziju, šta bi napravija? Istovremeno znaš da ga policija zatvorit neće jer ne živiš u Helsinkiju nego u nazovi državi u kojoj pravosuđe ne funkcionira? I sad ne samo da nemaš televiziju, i ne samo da su te institucije države odjebale, nego ti se lopov kojega svaki dan u kvartu susrećeš smije u facu i prca "Di si xilrione, jesi gleda jučer plodove zemlje?" Bez lažne pristojnosti i političke korektnosti xilrione, da si bija kraj mene kad si izjavija "kaj je dalmoši, opet smo vas pokrali" pljunija bi ti u lice. Isto tako, iman 40 godina, zadnji put san čovika udrija u srednjoj školi, ali nisan siguran da ti na tu izjavu ne bi doletila šamarčina. Da bi se dobro zajebava moraš bit inteligentan, tako da xilrione ostavi se zajebancije. Šta se kulture tiče, seren ti se na tvoju kmetovsku bečko konjušarsku kulturu. |
Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2016 14:51:23 |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3034 Posts
Posted - 13/10/2016 : 14:17:33
|
tada sam rekao da ćete opet kukat zbog suca. pa kaj? moš mislit teških riječi. pa od čega si ti napravljen da si tako osjetljiv? pekmeza? ili imaš ozbiljih problema s egom ili si psihički nestabilan. stari probaj meditirat ili nešto sl. za 40godišnjaka si stvarno cmoljav. a tvoje poistovjećivanje provalnika u vlatiti dom i oštećivanje kluba od strane suca neću ni komentirat. kao ni činjenicu da opravdavaš batinjanje. imaš pravo, za ovakvu zajebanciju stvarno nisam dovoljno intligentan.
|
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 13/10/2016 : 14:22:56
|
tada sam rekao da ćete opet kukat zbog suca. pa kaj? moš mislit teških riječi. pa od čega si ti napravljen da si tako osjetljiv? pekmeza? ili imaš ozbiljih problema s egom ili si psihički nestabilan. stari probaj meditirat ili nešto sl. za 40godišnjaka si stvarno cmoljav. a tvoje poistovjećivanje provalnika u vlatiti dom i oštećivanje kluba od strane suca neću ni komentirat. kao ni činjenicu da opravdavaš batinjanje. imaš pravo, za ovakvu zajebanciju stvarno nisam dovoljno intligentan.
Mislin da san maloprije uvridija 100 kuraca. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/10/2016 : 15:24:28
|
a tvoje poistovjećivanje provalnika u vlatiti dom i oštećivanje kluba od strane suca neću ni komentirat. kao ni činjenicu da opravdavaš batinjanje. imaš pravo, za ovakvu zajebanciju stvarno nisam dovoljno intligentan.
Kad pravna drzava ne funkcionira ostaje ti jedino batina, da se svi ozubimo i ne damo da nas bagra zajebava (ovdje mislim na sve pore drustva ne samo sport) bilo bi nam puno bolje a oni bi bili manji od makova zrna..zato se slazem sa Jerom da nam se stvari i dogadaju zbog tog dugo godina usađivanog kmetovskog gena, a sa tobom se slazem da je Jere posta precmoljav, ne znam koji mu je k, triba mu dati plesku.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 13/10/2016 15:25:13 |
 |
|
Topic  |
|