Poli
Advanced Member
Slovenia
38094 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 13/10/2016 : 19:06:20
|
quote: Originally posted by kordej - 25/10/2013 : 13:01:38
MEKSIKAJNARJI je odličan projekt koji pratim od početka, sa odličnim, funkcionalnim (bez vunovlačenja) scenarijem (ovdje se nitko nije sjetio obraditi tu vrlo zanimljivu temu, mada je blo i mladića iz Hrvatske koji su u to doba bili vrbovani za rat u Mexiku) i originalnim crtežom koji nije po svačjem ukusu ali meni je vrlo šarmantan - naizgled grub i ekspresivan, onako - iz muda, a istovremeno minuciozan kad treba, sa preciznim storytellingom, i gdje je vidljivo da je dokumentacija pažljivo proučavana... Svojevremeno sam skrenuo pažnju na taj projekt Nevenu iz Algoritma , za moguće objavljivanje u Hrvatskoj, ali ga je apriori odbio, bez čitanja priče, jer mu se na prvu loptu nije dopao crtež. Međutim, Markos iz Fibre je svojevremno izjavio da će objaviti MEKSIKAJNARJE na hrvatskom kao integral, jednom kad svi albumi budu urađeni. Elem, pošto se vrijeme završetka serijala polako bliži, zanima me da li si, Markos, još uvijek pri tome? Mislim sa su MEKSI kao integral super ideja.
Khm, a ovo ...?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18886 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/10/2016 : 20:14:29
|
da je boljša risba bi vzel, tako sem ostal na prvem... ni čudno da Nevenu ni sedel. Sigurno bo objavil Markos, njemu bo to vrhunski crtež. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 13/10/2016 20:15:45 |
|
|