forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2016 : 13:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Fakat imate loše manire ovdje :d
dođite u Zagreb da vas naučimo Bečkoj školi :D
Inače, jesmo li ikada udaljili nekoga iz Zagreba?
nema tu, mi se znamo ponašati :D:D

P.S. jesmo, Tintona

P.P.S ovaj Hajduk fakat loše špana zadnjih 15 sezona, pa tak dečki ne bute niš skoro osvojili

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2016 : 13:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

P.S. jesmo, Tintona

P.P.S ovaj Hajduk fakat loše špana zadnjih 15 sezona, pa tak dečki ne bute niš skoro osvojili

zato ljudi u crnom španaju ko po špagi...
a koga da izbacim-pa da počnu plakati da ih je izbacio moderator hajdukovac...ali od danas-oštro...svako krivo slovo-svi lete...naravno,hajdukovci u ovom topicu mogu šta oće...dosta je bilo nasilja nad hajdukovom topicu...ti se ne mišaj,aj ća...imaš ostale podforume pa tamo jaši...konjušar

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2016 : 13:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
njihihiiii

idem, idem, samo me nemojte tući

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/10/2016 : 14:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

njihihiiii

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2016 : 14:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/10/2016 : 14:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro kaj se sad svađate toliko, mislim kaj ne mrete fino kao ljudi pričati?

ja se ne svađan, samo objašnjavan Ottu da piše pizdarije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 17/10/2016 : 14:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Antifašizam nema veze s levičarskim idejama. Zna se šta je Hajduk i na šta treba da bude ponosan.

S ovom tvrdnjom se potpuno slažem! Osobito ja, koji sam rođen nekoliko stotina metara od starog placa.
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 17/10/2016 : 15:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Otto Kraus

quote:

quote:

quote:

quote:

Maric je svakako prvoklasni lopov , a ovu ekipu sto ga je napala slobodno mogu nazvati idiotima. Tako DA u obracunu lopova I idiota jednostavno ne bih htio birati svog favorita.

Sve je stvar percepcije.
Meni su najveći idioti pasivni promatrači koji pametuju iz fotelje.
Još veći idioti su mi oni koji su u stanju izjednačit notorne kriminalčine sa sitnin delikventima.
Tebi su Otto pretpostavljan isti Hitler i najobičniji njemački vojnik?

Ne kažen da si ti to izjavija, ali nakon šta su pale baklje u Francuskoj masovno se osuđivalo "javno sramoćenje", i ako se ima problem sa osobama koje siluju hrvatski nogomet da se napadne te osobe.
I sad opet ne valja?????

Otto kad već iz fotelje ljude nazivaš idiotima, molin te možeš li mi odgovorit koje su to metode koje bi tebi bile prihvatljive?
Odma da te upozorin, ne prodaji mi floskule o pravnoj državi i innstitucijama.

Oćemo opet crtat kukaste križeve i bacat baklje?
Pa će te opet kmečat da se "sramoti Hrvatska".

Dakle Otto molin te još jedan put,možeš li mi reć koje bi metode tebi bile prihvatljive, ili smatraš da ne samo da nas guze nego još i sami moramo kupit vazelin?

Ne bas iz fotelje,vise iz kreveta.Bas sam se probudio pa ti mogu odgovoriti dok pijem kavu.Idem na koncert pa necu predugo.
Ne sjecam se da sam ikad napisao neki negativni komentar na baklje,ja ih bas smatram obaveznim dekorom svake utakmice i s time ih apsolutno podrzavam.
Mogao si jednostavno napisati-koje su ti metode prihvatljive-a ne tu filozofirati o bakljama,hitleru,kukastim krizevima,pravnoj drzavi i ubacivati stvari koje ja vjerovatno nikad nisam izjavio.Vjerovatno.
Idioti su sto nisu napravili nista s ovim nakaradnim polumafijaskim napadom.Napali ga u restoranu,pred milion ljudi,a kako su jednog uhvatili,sad ce nasa fina policija poznatim metodama saznati imena ostalih,svi ce najebati,i to malo vise nego za baklje,a zasto? Da pola javnosti odmah,uz opcu pomoc medija,zakljuci da eto opet nezaposleni huligani napadaju jadnog suca.Ja nisam za takve metode,ali mogli su ga fino maskirani prebiti na parkiralistu i sebe manje izloziti,npr.
Kud si na Hitlera sad presao,jebo vas on vise,vise manje me ne zanimaju stvari koje su se dogodile prije mog rodjenja,osim u konceptu krasnih prica svih zanrova,znaci moja stvarnost pocinje 1980.
U pravnu drzavu i institucije vjerujem otprilike kao u bajke.
Samo sto ce ovi sto su napali ovog krkana sad itekako osjetiti pravnu drzavu.
Ovo sto ti pises dosao je u moju kucu,pokrao me,meni su osobno nebuloze,ali kako mi je u mojoj dugogodisnjoj karijeri 80 posto pacijenata bilo iz Dalmacije,a i zivio sam tu,davno sam se prestao cuditi toj fascinaciji Hajdukom.
Nemam stranu u ovom slucaju,ne znam sta ti tu nije jasno.Svi su mi negativci,ako mi je rjesenje ici okolo maskiran iudarati se sipkama po glavi,malo bih se zabrinuo.Ne vidim zasto bi sad ja morao predlagati neke metode kad me zaboli.Ja sebe smatram drzavom u drzavi,okruzen ogromnim brojem legendarnih ljudi i sasvim zadovoljnim svojim zivotom.Svojim zivotom,ne zivotom Hajduka,Dinama itd..

E sad vise nemam vremena ,a bas sam se htio raspisati.
Doslo mi je neko drustvo,pa moram silom prilika prestati.
Ajd.

Dakle osin šta si se ovde doša malo kurčit da si doktor si usput odlučija ispast glup?
Doktore, uspija si!
Čestitan, ispa si glup.

Jebo te da nema mamlaza na ovon forumu vi doktori bi bili najveći redikuli ovoga foruma. Ne samo na forumu nego i u životu. Valjda vas sjebu sa školovanjen od 20 godina i pustin knjigama, pa živite u svom svijetu i ne stignete razvit socijalnu inteligenciju. Na to još nakalemiš ogroman ego(Jer ipak si ti doktor čoviče), i dobiješ jedan zanimljiv primjerak ljudskog roda.

Dakle Otto, drž se medicine, ostavi se komentiranja sporta i navijača jer o tome očito nemaš blage veze.

E doktore da te usput nešto pitan, jer vidin da ti čitanje i razumijevanje baš i ne idu. Šta van rade rukopisu na toj medicini? Pa niko normalan ne može pročitat ono šta naškrabate(Fala bogu da vas je digitaliziralo pa se više ne može dogodit da završiš na kardiologiji umisto radiologiji). I sad očito je da vi doktori govorite nekin posebnin jezikon kojeg niko ne može pročitat, ali izgleda neznate ni čitat ono šta obični ljudi napišu.

Kakav nastup imas,stvarno je cudno sto se nisi potukao od srednje skole.
Jedini koji ovdje konstantno ispada glupan u ovom nasoj maloj razmjeni misljenja si upravo ti,samo to ocito nikako da shvatis.
Ali polako,doci ce i to sa vremenom.
Prigovaras drugima da nisu dovoljno direktni,da pricaju nekim nerazumljivim jezicima,a ti filozofiras.Stalno.Zakljucus lose ili nikako.I ne stajes...Kud jos koristis one histericne duple usklicnike i upitnike na kraju recenica,pokusavas nesto naglasiti.Sta?

A ovo:"ode dosao kurcit"--bas o tom ti pricam.Pa nije valjda da ti ovaj forum smatras svojom privatnom svojinom gdje ja nemam pravo glasa?Kao sto je i sudac pokrao Hajduk tj.tebe u tvojoj kuci.Nemoj biti smijesan.
Citam sve pomalo,napisem ponekad nesto,ovisi o raspolozenju,ne da mi se previse ulaziti u rasprave jer kad npr.procitam da netko napise npr"ej,opet nisi popio lijekove?jesi zaboravio na kontrolu?Vrapce ili sl",a moderatori prelaze preko toga kao zajebacije(vjerovatno nam zato i psihijatrija ima gori status od zatvora) dobijem zelju da ga posaljem u 3 p.m.zaostalu,ali opet ne bih htio vrijedjati neciju obitelj bez razloga, a ne znam kako bi drukcije iskazao gadjenje pa se suzdrzim od komentara.Ti ocito imas problem sa ljudima suprotnog misljenja.
Imam svoj stav u ovom slucaju,a tvoje baljezgarije o ovima "borcima na prvoj liniji" i neke jadne pokusaje vrijedjanja sigurno ga nece promijeniti,pa se ne moras dalje ni truditi,necu vise komentirati na zabranjenim mjestima.

Inace,nisam doktor,vec medicinski tehnicar.Radio sam u Psihijatrijskoj bolnici Rab na odjelu za forenziku deset godina,a dvije trecine pacijenata mi je bilo iz Dalmacije.Kako i cijeli otok navija za Hajduk,mislim da sam poprilicno upoznat sa cijelim kultom.

Dragi Otto, ja neman problem sa različitim mišljenjima, nego sa glupim paušalnim izjavama. Ono šta si ti napisa nije nikakvo mišljenje nego glupa paušalna izjava.
Dakle Otto pokušat ću ti objasnit razinu tvojeg ignoranstva i nerazumijevanja.
Kad san pokuša objasnit da sitni i krupni kriminalac nisu isto, stavija san ti usporedbu Hitlera i njemačkog vojnika koju si ti protumačija na neki svoj poseban način. To šta su oni tebi svi idioti ne znači da su isti i da su po društvo jednako opasni. To kaže zdrav razum, a to bogami kaže i zakon. Ili bi ti Otto svin idiotima paušalno zalipija 5 godina robije bez obzira ubili troje ljudi ili opljačkali trafiku?
Dakle tvoja izjava nije drugo mišljenje nego paušalno laprdanje.

Dalje Otto, očito ne razumiješ pročitano jer san naglasija i napisa da ne kažen da si ti osobno osudija bacanje baklji nego je to bija paušalni stav javnosti, ali ti to ne smeta da napišeš "Di san ja to pisa protiv baklji". Dakle Otto, opet nisi razumio.

Dragi Otto, očito neznaš di si, jer mi samo na NOGOMETNOM topicu, o NOGOMETNOM klubu, na kojen pišu ljudi koji vole NOGOMET, i koji stadion vlastitog kluba zovu svojim NOGOMETNIM domom. Opet dakle nisi razumio.

Dragi Otto, piši šta oćeš jer ovo je forum, ali kad napišeš pizdariju možeš očekivat da će ti neko replicirat.

Dragi Otto, neman se potribu tuć jer to rade jadnici. Niko mi nije šamaron uspija dokazat da san u krivu.

Pa kad si vec tako kulturno odgovorio,da se i ja oglasim te da mozemo zakljucit ovo,Dragi Nesvrstani
Sto je najgore,ti i ja bi se vjerovatno slozili oko 80 posto stvari,ali se ocito moramo prvo porjeckati zbog ovih dvadeset posto razlike,sto je zapravo kod nas i normalno.

Meni je u stvari zanimljivo sto si ti u zadnje dvije poruke napisao toliko toga,a zapravo si mogao jednostavno reci:"ti si glup,idiot zato sto si izjednacio kruske i jabuke,ne slazemo se oko ovoga tvog foteljaskog osudjivanja nikako"
Onda bi ti ja vjerovatno odgovorio:"Glupane,idiote slazemo se mi oko konacnog cilja,ali ne i oko nekih metoda:"
Ovo ostalo je zapravo bilo bez neke stvarne potrebe.Dobro sam ja razumio sve tvoje usporedbe,obilazenja i nagadjanja,samo sam ja definitivno za direktniji pristup koji toliko zagovaras.Eto drugu poruku si cijelu napisao u uvjerenju da sam ja doktor koji se uzdize iza "obicnog"svijeta na osnovu nekih svojih pretpostavki nakon jedne moje recenice.Mogao si ustediti vrijeme.

Nikakve glupe pausalne izjave,ono je bilo moje misljenje,zasto je to tesko prihvatiti.Mozda je krivo,mozda nije.
Znaci jedan kriminalac,drugi delikventi istim takvim(kriminalnim) metodama istjeruju pravdu.Kriminalac i delikventi.Ti trazis veceg i manjeg krivca,a meni je kriva i jedna i druga strana.Jedna zbog kriminala,druga zbog nacina na koji je izvedena.Jednom deset godina zatvora,jednom dvije,nije bitno.Ne mogu se poistovjetiti s osobom koja maskirana upada u restoran i udara nekoga sa grupom ljudi.
Nije mi to bas normalno,da mu je prisao na rivi,javno i bez maske,opalio mu samar i rekao mu"Smece jedno,evo ti nagrada za sudjenje i kriminal",onda ih ne bih usporedjivao,ovako ipak da.

Nisi za silu i samare ,jer to rade jadnici a ipak podrzavas nasilje-ovakvog tipa.

Ja,sa druge strane, svakako podrzavam borbu navijaca protiv lopova,cak i nasilje kao krajnju metodu,ali nikako na ovakav prljav nacin,jer se time salje sasvim pogresna poruka.Opet,moje misljenje,nikakav pausal.

Sto se mene tice,itekako volim nogomet,te sam bio na prilicno utamkica,samo sam imao nesrecu da je klub iz mog grada jako malo vremena proveo u prvoj ligi,ali je te godine Hajduk dobro zapamtio buduci da niste bas previse pobjedjivali u medjusobnim susretima.Mogao bi reci i u navijackim,ali ta prica uvijek ima dvije strane,sto sam se uvjerio kad sam upoznao 2014 muza od prijateljice koji je tada bio na suprotnoj strani a koji mi je tada ispricao cijeli taj dogadjaj od prije 20 godina iz svog ugla(vaseg),koji se nikako nije slagao sa mojim sjecanjem A i dalje sam nastavio ici aktivno na utakmice,bio sam par puta i kod vas u jednoj birtiji na Radunici gdje visi sat od mojih kolega sa naselja.
Tako da razumijem da se nalazim na nogometnom topicu,gdje pisu ljudi koji vole nogomet,u svom domu pa cu eto i ja odsad kao gost cesce napisati neku sitnicu te pridonijeti veseloj kucnoj atmosferi ovdje.
Bas mi bilo zadovoljstvo malo popricati u ovako ugodnom tonu.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/10/2016 : 15:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markotamara

quote:

quote:

quote:

Maric je svakako prvoklasni lopov , a ovu ekipu sto ga je napala slobodno mogu nazvati idiotima. Tako DA u obracunu lopova I idiota jednostavno ne bih htio birati svog favorita.

Sve je stvar percepcije.
Još veći idioti su mi oni koji su u stanju izjednačit notorne kriminalčine sa sitnin delikventima.

Ne kažen da si ti to izjavija, ali nakon šta su pale baklje u Francuskoj masovno se osuđivalo "javno sramoćenje", i ako se ima problem sa osobama koje siluju hrvatski nogomet da se napadne te osobe.
I sad opet ne valja?????

Otto kad već iz fotelje ljude nazivaš idiotima, molin te možeš li mi odgovorit koje su to metode koje bi tebi bile prihvatljive?

Dakle Otto molin te još jedan put,možeš li mi reć koje bi metode tebi bile prihvatljive, ili smatraš da ne samo da nas guze nego još i sami moramo kupit vazelin?

Ne bas iz fotelje,vise iz kreveta.Bas sam se probudio pa ti mogu odgovoriti dok pijem kavu.Idem na koncert pa necu predugo.
Ne sjecam se da sam ikad napisao neki negativni komentar na baklje,ja ih bas smatram obaveznim dekorom svake utakmice i s time ih apsolutno podrzavam.
Mogao si jednostavno napisati-koje su ti metode prihvatljive-a ne tu filozofirati o bakljama,hitleru,kukastim krizevima,pravnoj drzavi i ubacivati stvari koje ja vjerovatno nikad nisam izjavio.Vjerovatno.
Idioti su sto nisu napravili nista s ovim nakaradnim polumafijaskim napadom.Napali ga u restoranu,pred milion ljudi,a kako su jednog uhvatili,sad ce nasa fina policija poznatim metodama saznati imena ostalih,svi ce najebati,i to malo vise nego za baklje,a zasto? Da pola javnosti odmah,uz opcu pomoc medija,zakljuci da eto opet nezaposleni huligani napadaju jadnog suca.Ja nisam za takve metode,ali mogli su ga fino maskirani prebiti na parkiralistu i sebe manje izloziti,npr.
Kud si na Hitlera sad presao,jebo vas on vise,vise manje me ne zanimaju stvari koje su se dogodile prije mog rodjenja,osim u konceptu krasnih prica svih zanrova,znaci moja stvarnost pocinje 1980.
Ovo sto ti pises dosao je u moju kucu,pokrao me,meni su osobno nebuloze,ali kako mi je u mojoj dugogodisnjoj karijeri 80 posto pacijenata bilo iz Dalmacije,a i zivio sam tu,davno sam se prestao cuditi toj fascinaciji Hajdukom.
Nemam stranu u ovom slucaju,ne znam sta ti tu nije jasno.Svi su mi negativci,ako mi je rjesenje ici okolo maskiran iudarati se sipkama po glavi,malo bih se zabrinuo.Ne vidim zasto bi sad ja morao predlagati neke metode kad me zaboli.Ja sebe smatram drzavom u drzavi,okruzen ogromnim brojem legendarnih ljudi i sasvim zadovoljnim svojim zivotom.Svojim zivotom,ne zivotom Hajduka,Dinama itd..

Ajd.

ovo nebi smija podrzavati jer bas je to ono radi cega i jos nekih stvari u propustima na stadion ja i ostali nemogu doci sa svojom djecom
tebi je to mozda glupo ali ti kazem da vecina tako razmislja
trenutno sam u USA, da vidis kako je lipo siditi na tribini di nema baklje sa svojim ditetom i uzivati ka svaki normalan covik i viditi sto se desava na terenu a ne biti u smradu i magli vise od po utakmice i jos mogucim ostecenjima za vid i zdravlje

Ne možeš doć s diteton na stadion??????
Ajde moj čovik ne pričaj pizdarije.

U ovom slucaju ti pricas ako mislis da je to uredu
Bija sam na utakmicama di su baklje letile prema istoku kako vi nazivate sigurno misto pa bi te pita da ti pogodi dite i osteti ga cili zivot sto bi onda pisa tu ,zato ti meni nemoj pricati pizdarije
Imas dovoljno god i iskustva valjda)da znas da to ni dobro za nikoga

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/10/2016 : 16:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sve je stvar percepcije.

I sad opet ne valja?????

Ajd.

ovo nebi smija podrzavati jer bas je to ono radi cega i jos nekih stvari u propustima na stadion ja i ostali nemogu doci sa svojom djecom
tebi je to mozda glupo ali ti kazem da vecina tako razmislja
trenutno sam u USA, da vidis kako je lipo siditi na tribini di nema baklje sa svojim ditetom i uzivati ka svaki normalan covik i viditi sto se desava na terenu a ne biti u smradu i magli vise od po utakmice i jos mogucim ostecenjima za vid i zdravlje

Ne možeš doć s diteton na stadion??????
Ajde moj čovik ne pričaj pizdarije.

U ovom slucaju ti pricas ako mislis da je to uredu
Bija sam na utakmicama di su baklje letile prema istoku kako vi nazivate sigurno misto pa bi te pita da ti pogodi dite i osteti ga cili zivot sto bi onda pisa tu ,zato ti meni nemoj pricati pizdarije
Imas dovoljno god i iskustva valjda)da znas da to ni dobro za nikoga

Sad već skoro 4 godine vodin maloga na skoro sve utakmice i nikad se nije dogodilo apsolutno ništa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2016 : 16:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga
Na istoku si
Tamo ne leti nista😂😂😂😂😂

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/10/2016 : 16:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi za silu i samare ,jer to rade jadnici a ipak podrzavas nasilje-ovakvog tipa.

Ja,sa druge strane, svakako podrzavam borbu navijaca protiv lopova,cak i nasilje kao krajnju metodu,ali nikako na ovakav prljav nacin

Evo sve si sam sebi odgovorija.
Jedino neznan kako organizirat nasilje a da ne bude prljavo.

Šta se ostatka rasprave tiče, sve riješeno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/10/2016 : 19:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Jebi ga
Na istoku si
Tamo ne leti nista😂😂😂😂😂

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47610 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/10/2016 : 21:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

P.S. jesmo, Tintona

a šta bi bili ti maniri? timarenje konja?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2016 : 23:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A ne, magaraca

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8344 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 20/10/2016 : 12:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Koja je baza s ovim imenima na dresu?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/10/2016 : 14:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Koja je baza s ovim imenima na dresu?

Imena i prezimena 2000 članova koji uplate najmanje 1911 Kn će se nać na trećen dresu za sezonu 2016/2017.
4M Kn koja će se skupit su rata za Tommy dionice za ovu godinu. S obziron na odaziv izgleda da će 2000 mista na dresu bit malo.
Istu stvar su napravili navijači Heartsa kad je klub triba ić u bankrot. Samo kod njih je bilo 8000 imena na dresu.
Evo kako ti to izgleda:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/10/2016 : 14:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Za ideju
Moćno izgleda.

Nego, što nije rata za Tommya negdi oko 3M HRK?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/10/2016 : 16:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Za ideju
Moćno izgleda.

Nego, što nije rata za Tommya negdi oko 3M HRK?

Je, oko 3M Kn. Sav višak ide isto u otkup dionica tako da ako se nastavi dobar tempo neće tribat 10 godina za otkup.
Dobra fora je šta će se lova za Tommyjeve dionice skupljat ovakvin akcijama, a članarine i dalje idu direktno klubu ka pozajmnica do dokapitalizacije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/10/2016 : 16:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
odlično izgleda
jel mogu uplatiti i inkerovci?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/10/2016 : 17:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

odlično izgleda

Ma može i Bruno Marić.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/10/2016 : 18:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ja sam uplatio jučer 1911 kn
ide ime od maloga

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16881 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 20/10/2016 : 20:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ja sam uplatio jučer 1911 kn
ide ime od maloga

kaj si škrtac ...upalti bar još 1911kn pa da i tvoje ime bude bar na gačama

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19913 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/10/2016 : 20:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

odlično izgleda

Ma može i Bruno Marić.

Da se kladimo da ce ZM uplatiti iznos?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/10/2016 : 20:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

odlično izgleda

Ma može i Bruno Marić.

Da se kladimo da ce ZM uplatiti iznos?

Neću

Doli sve stranke!!!